Navigatie

Beoordelingen Expert Winschoten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Winschoten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Winschoten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Dusseljee 10.0

wij moesten een nieuwe wasmachine en we zijn uitgebreid voorgelicht hoe alles werkte en alles is goed geregeld.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (236)

  • Beoordeling: 10.0

    wij moesten een nieuwe wasmachine en we zijn uitgebreid voorgelicht hoe alles werkte en alles is goed geregeld.
    Geschreven door Klant Dusseljee uit winschoten op 17-01-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Prima geholpen
    Geschreven door Klant uit muntendam op 17-01-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Ik kan jullie / u Expert Larmoyeur Winshoten aanbevelen om zaken mee te doen, uitstekende service, en je wordt er als mens te woord gestaan.
    Geschreven door Klant Viel uit wagenborgen op 14-01-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Ben erg tevreden over de dienstverlening en bezorging van expert. Ze doen hun naam eer aan.
    Geschreven door Klant Timmer uit winschoten op 06-01-2018
  • Beoordeling: 8.5

    tevreden over alles.
    Geschreven door Klant uit scheemda op 22-12-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Mooie winkel, klantvriendelijk, weten waar ze over praten en ruime keuze
    Geschreven door Klant Klooster uit hoogezand op 19-12-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Na een defect aan onze oude TV is deze mede in overleg met Panasonic onder zeer gunstige voorwaarden en met een perfecte service van Expert vervangen door een nieuwe TV. Grandioos!
    Geschreven door Klant Oosterhuis uit overschild op 19-12-2017
  • Beoordeling: 9.6

    zeer vriendelijk hulpzaam
    Geschreven door Klant uit winschoten op 15-12-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Duidelijke afspraken en goede service!
    Geschreven door Klant Drenth uit bellingwolde op 15-12-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Zolang ik op deze manier behandeld word , ga ik niet op zoek naar een ander !!!
    Geschreven door Klant Wijsbeek uit muntendam op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Wij zijn in de winkel goed geholpen door iemand die er verstand van had waren er zeer tevreden over ook het installeren bij ons thuis was prima
    Geschreven door Klant Koenes uit hoogezand op 13-12-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Prijs en kwaliteit is goed
    Geschreven door Klant uit winschoten op 13-12-2017
  • Beoordeling: 7.0

    iets meer deskundige en uigebreidere voorlichting
    Geschreven door Klant uit noordbroek op 12-12-2017
  • Beoordeling: 7.3

    is goed
    Geschreven door Klant uit nieuwe pekela op 12-12-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Goede voorlichting over de producten.
    Geschreven door Klant Lensselink uit oostwold op 05-12-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Perfecte service, snelle levering. M.a.w. zeer aan te raden.
    Geschreven door Klant uit winschoten op 29-11-2017
  • Beoordeling: 4.6

    We moesten bijna een kwartier wachten op iemand die iets wist over hetgeen wat we wilden kopen. En die man wist alleen te vertellen wat we wilden horen. Totaal geen expertise daar.
    Geschreven door Klant uit winschoten op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Heb een mooie led tv gekocht bij Expert met een goed advies vooraf, voor een goede prijs met levering aan huis met installatie/uitleg en een uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit bellingwolde op 27-11-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service
    Geschreven door Klant Drenth uit winschoten op 13-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Super winkel en fantastische service en vriendelijke personeel.
    Geschreven door Klant Schipper uit blijham op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Prima zaak en goede raad.
    Geschreven door Klant uit winschoten op 24-10-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldig team daar! Echt super
    Geschreven door Klant uit winschoten op 10-10-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Hoi wij vinden dat expert hele goede service biedt daarom gaan wij graag naar expert als er problemen zijn dan lossen ze dat open dat vind je maar weinig meer .Gr Alie
    Geschreven door Dhr Koning uit muntendam op 03-10-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Werknemers erg kundig en geven goed advies. Levering conform afspraak en alles was snel geplaatst en compleet geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant uit veendam op 28-09-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Geen
    Geschreven door Klant uit bourtange op 26-09-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Leuke actie, mooie Senseo gekocht voor een mooie prijs.
    Geschreven door Dhr Dogger uit bellingwolde op 26-09-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Goed geholpen en vriendelijke verkoper
    Geschreven door Klant uit appingedam op 19-09-2017
  • Beoordeling: 5.5

    Levering was correct echter was de prijsstelling aan de hoge kant. Niet meedenkend om een groot order binnen te slepen.
    Geschreven door Klant uit scheemda op 19-09-2017
  • Beoordeling: 9.3

    De werknemers zijn vakbekwaam en denken goed met je mee. Kortom goede service een aanrader
    Geschreven door Klant uit beerta op 19-09-2017
  • Beoordeling: 8.9

    We kopen al jaren bij dit betrouwbare bedrijf. De service is altijd super goed! Zeker aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Eisinga uit bellingwolde op 12-09-2017