Navigatie

Beoordelingen Expert Winschoten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Winschoten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Winschoten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.7

goed en over zichteleg

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (236)

  • Beoordeling: 8.7

    goed en over zichteleg
    Geschreven door Klant uit winschoten op 02-03-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Dat moet ieder zelf uitvinden.
    Geschreven door Klant uit winschoten op 23-02-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Ben goed tevreden over expert
    Geschreven door Klant uit winschoten op 15-02-2017
  • Beoordeling: 7.0

    kan ik nu maar beter niet doen
    Geschreven door Klant Wijntjes uit blauwe stad op 02-02-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Hier ben ik niet goed in.
    Geschreven door Klant Groot uit bellingwolde op 20-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    In de vragenlijst al aangegeven .
    Geschreven door Klant uit blijham op 19-01-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Snelle bezorging. Door te vragen weten ze precies welke apparaat dat bij mij past. Goeie service met brengen en installeren.
    Geschreven door Klant Greven uit nieuwe pekela op 17-01-2017
  • Beoordeling: 6.0

    De website van Expert is uitstekend. Ik denk niet dat daar iets verandert zou moeten worden. De service in de winkel moet beter kunnen. Ook het helpen van klanten moet beter kunnen. Ze moeten het goed bijhouden waarom iemand iets komt brengen, waarom en gewoon duidelijk opschrijven en niet dat er meerdere mensen tegelijk met een zaak bezig zijn. Of dat ze het goed formulieren en als er een andere medewerker is dat hij/zij weet waar het overgaat.
    Geschreven door Klant uit tweede exloermond op 15-01-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Prima,snel,service,garantie,
    Geschreven door Klant uit heiligerlee op 13-01-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer goed
    Geschreven door Klant uit onstwedde op 08-01-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer goede bediening en en nog vlotte bezorging..niks mis mee
    Geschreven door Klant Aardema uit winschoten op 05-01-2017
  • Beoordeling: 10.0

    We hebben een online bestelling gedaan welke geleverd zou worden door Expert te Winschoten, die hebben een geweldige klantenservice getoont aand ons! Echt super!!!
    Geschreven door Klant Blaauw uit winschoten op 22-12-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Leuke winkel goede Service.
    Geschreven door Klant Hamminga uit blijham op 07-12-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Vlot geholpen, men heeft zelfs getracht om het thuis af te leveren. Maar was niet aanwezig.
    Geschreven door Klant Visser uit winschoten op 30-11-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Fijne winkel, deskundig personeel. Zijn tot een goede aankoop gekomen met een goede bezorgservice. Kortom, prima!
    Geschreven door Klant uit veendam op 25-11-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Goede prijs, kwaliteit en een goede service.
    Geschreven door Klant Bronsema uit vlagtwedde op 20-11-2016
  • Beoordeling: 7.9

    vanaf de verkoop tot het in gebruik nemen van het gekochte product ben ik zeer tevreden hoe expert dit begeleidt.
    Geschreven door Klant uit oostwold op 15-11-2016
  • Beoordeling: 7.9

    duidelijke website en goede omschrijving van het product.
    Geschreven door Klant Rossem uit oudeschans op 08-11-2016
  • Beoordeling: 4.7

    Denk eerst 2 keer na voordat je bij Expert Winschoten iets besteld, want de service is er niet!!
    Geschreven door Klant uit finsterwolde op 03-11-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Attent door telefonisch contact op te nemen over een geplaatste bestelling die vertraagt was
    Geschreven door Klant uit winschoten op 21-10-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Goede prijs-kwaliteit en na overleg snelle levering.
    Geschreven door Klant uit westerlee op 20-10-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Snelle levering
    Geschreven door Klant Panagiotidis uit beerta op 20-10-2016
  • Beoordeling: 6.1

    Het bestellen en het ontvangen is super snel en naar tevredenheid.
    Geschreven door Klant uit winschoten op 20-10-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Kopen doe je niet alleen, maar alleen samen ... expert helpt je daarbij
    Geschreven door Klant Klunder uit midwolda op 20-10-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service. Vriendelijke nette bezorging
    Geschreven door Klant uit veendam op 20-10-2016
  • Beoordeling: 10.0

    moet je iets nieuws aanschaffen wordt je perfect geholpen daar bij expert in Winschoten je wordt behandeld zo als je behandeld wilt worden
    Geschreven door Klant uit zuidbroek op 05-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Had beter gekund probleem is inmiddels opgelost daar ik zelf t servcecenter heb gebeld .
    Geschreven door Klant uit veendam op 05-10-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Prima service en prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit nieuwe pekela op 05-10-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Aankoop Samsung TV is geweldig, Expert Winschoten heeft een goede service en is klantvriendelijk. Review gedaan maar krijg geen voucher van ? 50,00 zoals beloofd. Krijg ook geen reacties op vragen die ik gemaild heb hierover.
    Geschreven door Dhr Strating uit oostwold op 27-09-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service
    Geschreven door Klant uit blijham op 23-09-2016