Navigatie

Beoordelingen Expert Winschoten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Winschoten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Winschoten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Fischer Houtbouw 9.5

Omdat Expert Larmoyeur zo\'n goede service en dienstverlening heeft, raad ik anderen aan om hier hun producten te kopen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (236)

  • Beoordeling: 9.5

    Omdat Expert Larmoyeur zo\'n goede service en dienstverlening heeft, raad ik anderen aan om hier hun producten te kopen.
    Geschreven door Klant Fischer Houtbouw uit wedde op 06-08-2018
  • Beoordeling: 7.9

    De dienstverlening etc. is van prima kwaliteit.
    Geschreven door Klant Dijken uit blauwestad op 03-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Leuke zaak en personeel dochter van 8 zei nu al later als ik groot ben koop ik die winkel een wasmachine
    Geschreven door Klant Wilkens uit winschoten op 26-06-2018
  • Beoordeling: 9.6

    koop heel graag bij Expert goede service vriendelijk personeel ,aandacht en kwaliteit. Een aanrader kopen bij Expert.
    Geschreven door Klant Haaksman uit bellingwolde op 22-06-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Wanneer de medewerker van Expert bij u de tv komt installeren, vraag of hij/zij dat wil doen aan de hand van uw persoonlijke voorkeur.
    Geschreven door Klant Houwing uit scheemda op 20-06-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Je wordt netjes geholpen ze nemen alle tijd voor je en denken met je mee
    Geschreven door Klant uit midwolda op 13-06-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service, goede producten, vriendelijk en behulpzaam personeel in Winschoten!!
    Geschreven door Klant uit hoogezand op 07-06-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Voor het aanschaffen van een elektrische apparatuur moet je bij expert zijn.
    Geschreven door Klant Rouppã© uit veelerveen op 06-06-2018
  • Beoordeling: 8.6

    expert Larmoyeur daar ben ik tot dusver zeer tevreden over
    Geschreven door Klant Perdok uit scheemda op 30-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    nou dan kan ik wel een review hier neer zetten , maar expert is gewoon top,👍 klantvriendelijkheid is top👍 hun luisteren naar waar u op zoek bent en geven daarop hele goede tips, thuis bezorging van u product en het aansluiten daarvan is ook gewoon top👍 enzo kan ik wel even door gaan, wil u een tv of een wasmachine of welke producten dan ook kopen, koop dat product wat u zo graag wil dan ook bij expert in winschoten,
    Geschreven door Klant uit winschoten op 29-05-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer deskundig advies en afspraken worden nagekomen
    Geschreven door Klant uit vriescheloo op 25-05-2018
  • Beoordeling: 7.8

    gewoon zo door gaan
    Geschreven door Klant uit winschoten op 10-05-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Nee dat doe ik liever niet
    Geschreven door Klant uit winschoten op 18-04-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Goed personeel,goeie informatie en uitstekende bezorger.
    Geschreven door Klant Lups uit winschoten op 12-04-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Blijf het herhalen. Expert te Winschoten heeft een top medewerker in dienst. Wij komen er graag.
    Geschreven door Klant Maas uit hoogezand op 04-04-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Super service!
    Geschreven door Klant Hofmeester uit winschoten op 21-03-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Duidelijke uitleg en een luisterende oor naar de wensen zijn en die geven een goed gevoel. H.Lesterhuis
    Geschreven door Klant Lesterhuis uit groningen op 21-03-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Snelle service
    Geschreven door Klant uit weener op 21-03-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Keurige winkel met een goede service. Goede prijsstelling en bezorgservice. Waarom kopen bij een ander als het in je eigen plaats kan. Zeer tevreden over alle aankopen en de geboden service.
    Geschreven door Klant Puister uit winschoten op 21-03-2018
  • Beoordeling: 7.7

    prima garantie ... geen enkel probleem
    Geschreven door Klant uit winschoten op 21-03-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Expert altijd de beste keus !!!! Dus niet dralen maar halen.
    Geschreven door Klant Haaijer uit scheemda op 14-03-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Ik beveel Lamoyeur altijd aan bij vrienden en bekenden,als men mij om raad vraagt.
    Geschreven door Klant uit beerta op 07-03-2018
  • Beoordeling: 6.9

    -
    Geschreven door Klant uit oude pekela op 23-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Hier hoef ik niet over na denken de service en de inbouw is uitstekend
    Geschreven door Klant Berends uit wagenborgen op 20-02-2018
  • Beoordeling: 8.5

    het kan niet beter
    Geschreven door Klant uit appingedam op 19-02-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Wij zijn boven de 70 en worden wegwijs gemaakt in hedendaagse technologie.
    Geschreven door Klant uit oude pekela op 19-02-2018
  • Beoordeling: 6.2

    Goede producten Leuke aanbiedingen Goed advies Mooie winkel Kom er al jaren.
    Geschreven door Klant uit scheemda op 11-02-2018
  • Beoordeling: 7.1

    Goede service, betrouwbaar, komen hun afspraken na!
    Geschreven door Klant Venekamp uit oude pekela op 06-02-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Leuke winkel, kundig personeel.
    Geschreven door Klant uit oude pekela op 26-01-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Zoo\'n winkel is voor ons een meer waarde ten opzichte het kopen via het internet
    Geschreven door Klant Jans uit blijham op 17-01-2018