Navigatie

Beoordelingen Expert Asten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Asten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Asten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Auvilight 9.2

Prima winkel met fijne deskundige mensen die je altijd een goed voorstel zullen doen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (344)

  • Beoordeling: 9.2

    Prima winkel met fijne deskundige mensen die je altijd een goed voorstel zullen doen.
    Geschreven door Klant Auvilight uit helmond op 14-09-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Expert heeft een ruim aanbod van producten en geeft een goed advies.
    Geschreven door Klant uit someren heide op 14-09-2016
  • Beoordeling: 9.2

    goed en overzichtelijke winkel vriendelijk personeel en meedenkend
    Geschreven door Klant Slaats uit liessel op 14-09-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn zeer tevreden
    Geschreven door Klant Dortmans uit someren op 14-09-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Asten is een zeer klantvriendelijke winkel met enthousiast personeel. Hier krijg je een thuisgevoel bij.
    Geschreven door Klant Vlemmings uit asten op 08-09-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Aardige mensen, deskundig en snel. Winkel is goed bereikbaar en in het dorp.
    Geschreven door Klant uit asten op 01-09-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Ik kies expert, omdat ik de service goed vind, persoonlijke aandacht, goed advies, het is gewoon mijn winkel voor alles waar een stekker aan zit
    Geschreven door Klant Vervoordeldonk uit asten op 25-08-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service. .vriendelijk en kundig personeel. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Verdeuzeldonk uit asten op 19-08-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Bij expert kopen is kopen voor zekerheid.
    Geschreven door Klant Van der Loo uit asten op 17-08-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Leuke folderaanbiedingen.
    Geschreven door Klant uit someren eind op 13-08-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service. Klantvriendelijk. Proberen altijd met je mee te denken.Wat vaak in je voordeel is.Top winkel.
    Geschreven door Klant Dijkmans uit someren op 12-08-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Koop in de winkel met persoonlijk advies
    Geschreven door Klant uit someren op 12-08-2016
  • Beoordeling: 8.0

    uitstekende service
    Geschreven door Klant uit asten op 05-08-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Leuke winkel met een groot assortiment, netjes gepresenteerd en ik kan altijd rekenen op een deskundige begeleiding. Ook de service/garantie is goed. Ik kom er regelmatig en ook graag. van Santvoort
    Geschreven door Klant Santvoort uit someren op 05-08-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Klant vriendelijk en een goed advies en service
    Geschreven door Klant Maas uit someren op 03-08-2016
  • Beoordeling: 9.1

    nvt
    Geschreven door Klant uit someren op 01-08-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Perfecte uitleg.
    Geschreven door Klant Theelem uit neerkant op 29-07-2016
  • Beoordeling: 1.8

    Ik schrijf geen review, omdat jullie waarschijnlijk alleen maar goede en positieve reviews op de website zetten.
    Geschreven door Klant uit heusden op 29-07-2016
  • Beoordeling: 8.2

    winkel niet via website
    Geschreven door Klant uit lierop op 28-07-2016
  • Beoordeling: 9.6

    goed en duidelijk
    Geschreven door Klant uit neerkant op 15-07-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Je kan op internet altijd wel een paar Euro sparen, maar dat weegt bij lange na niet op tegen de service, het gemak en de ondersteuning die Expert Asten biedt
    Geschreven door Klant Staudt uit asten op 14-07-2016
  • Beoordeling: 8.2

    snelle nette correcte opstelling tegenover klanten .... ziet er netjes en verzorgd uit en staan altijd voor je klaar.... fam hanny en noud janssen liessel
    Geschreven door Klant uit liessel op 07-07-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Goede en snelle service en persoonlijke aandacht.
    Geschreven door Klant uit someren op 01-07-2016
  • Beoordeling: 7.9

    X
    Geschreven door Klant uit asten op 30-06-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Inmiddels een wasmachine en stofzuiger gekocht bij expert! Service is super en advies wordt zeer gewaardeerd! Ook kwalitatief goede producten!
    Geschreven door Klant Coolen, uit heusden gem. asten op 30-06-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Geweldige zaak Eigenaars en personeel zeer deskundig ,maar bovenal altijd vriendelijk en gedienstig Gewoon naar toe gaan dan bent u altijd tevreden.
    Geschreven door Klant Hollanders uit someren op 30-06-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Keurig geholpen .
    Geschreven door Klant uit asten op 30-06-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Bij expert bent u aan het juiste adres voor uw aankoop en service
    Geschreven door Klant uit asten op 23-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit asten op 22-06-2016
  • Beoordeling: 7.4

    nvt
    Geschreven door Klant uit asten op 22-06-2016