Navigatie

Beoordelingen Expert Asten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Asten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Asten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.4

Aanbevolen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (388)

  • Beoordeling: 9.4

    Aanbevolen
    Geschreven door Klant uit someren op 12-04-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Ik heb in de winkel gekocht. Is tegenwoordig toch wel achterhaald met internet vind Ik. De service Is belangrijk
    Geschreven door Klant Theelen uit neerkant op 10-04-2017
  • Beoordeling: 9.3

    schiterend
    Geschreven door Klant uit someren op 06-04-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Asten heeft een uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit someren op 24-03-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Vorig jaar tv en audio apparatuur gekocht en nu een mobiele- en huistelefoon. Prima uitleg en goede service. We gaan zeker terug voor de volgende aankoop.
    Geschreven door Klant Linders uit someren op 17-02-2017
  • Beoordeling: 9.3

    ik ben erg tevreden
    Geschreven door Klant Berkers uit neerkant op 16-02-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Omdat bij een webwinkel het persoonlijk contact ontbreekt ga ik liever naar een fysieke winkel zoals Expert mede ook vanwege de service!
    Geschreven door Klant Verbeten uit someren op 15-02-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Prima te woord gestaan en geholpen. Product was niet op voorraad ben gebeld toen het product binnen was. Dank hiervoor.
    Geschreven door Klant uit someren op 08-02-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Superservice ook de after sales is perfect
    Geschreven door Klant Geers uit someren op 08-02-2017
  • Beoordeling: 6.0

    Dat is te persoonlijk dus niet van toepassing
    Geschreven door Klant Kersten uit asten op 04-02-2017
  • Beoordeling: 9.7

    altijd goed advies en snelle afhandeling van een reparatie of aankoop
    Geschreven door Klant Huisman uit heusden gem. asten op 01-02-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Fijne winkel met deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit asten op 27-01-2017
  • Beoordeling: 7.4

    .
    Geschreven door Klant uit asten op 27-01-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Zoals eerder aangegeven. De service van Ronnie en zijn personeel zijn uitstekend. Aanbevelenswaardig bij een volgende aankoop.
    Geschreven door Klant uit asten op 20-01-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Goeie en klantvriendelijke service duidelijk en vriendelijk
    Geschreven door Klant Bisschops uit someren op 19-01-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Je wordt persoonlijk geholpen en weet dat ze achter hun producten staan en een punt voor hun service is een 10
    Geschreven door Klant uit liessel op 17-01-2017
  • Beoordeling: 1.0

    Bestelling gedaan op 19 december (kerstcadeau). Gebeld op 22 dec 2016, de dame in kwestie kon/wilde geen Track-en-Trace nummer geven (Post was te laat?) Gebeld op 23 dec 2016. De man aan de telefoon zei dat hij de bedrijfsleider was. Kon/wilde geen Track-en-Trace nummer geven, alleen zelf opzoeken. Pakket was afgegeven en daarna geen status. Na de mededeling dat ik dat raar vond kreeg ik als antwoord dat hij alles gedaan had wat hij moest doen. Op de mededeling dat ik deze eerste kennismaking dan niet positief vond kreeg ik een hele scheldkannonade over mij heen. Toen ik naar zijn naam vroeg zei hij: ik heet Pietje Puk! en ik trek mij hier niets van aan. Daarna is de hoorn erop gegooid. Ik heb sindsdien NIETS meer vernomen, en ik heb ook GEEN levering ontvangen! Ik denk dat deze meneer mij voor de gek heeft gehouden, of het is niet de bedrijfsleider van de vestiging Asten geweest! Dit is geen manier van online zaken doen! Na informatie met het centrale klachtencentrum kreeg ik als antwoord dat de vestingen zelf hun klachten dienen af te handelen. Ja lekker zeg, ik wil niet voor niets een klacht indienen?!
    Geschreven door Klant uit heeze op 14-01-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Ben Weer! Boor mijn Kirsten ink open big Expet geweest Iedereen weer ontzettend tevreden. En ik ok super geholpen door super vriendelijk personnel en eigenaars. Top
    Geschreven door Klant Hollanders uit someren op 13-01-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Goede
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 30-12-2016
  • Beoordeling: 7.1

    aardige bediening
    Geschreven door Klant uit asten op 30-12-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Prima advies en goed geholpen
    Geschreven door Klant uit asten op 17-12-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Goed en deskundig advies en prima nazorg.
    Geschreven door Klant Vos uit someren eind op 15-12-2016
  • Beoordeling: 9.0

    reeds vermeld voor de uitstekende service
    Geschreven door Klant uit heusden gem. asten op 09-12-2016
  • Beoordeling: 8.9

    We zijn altijd goed geholpen .en goede service gehad dus in principe niet te klagen
    Geschreven door Klant Dielissen uit neerkant op 07-12-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Deskundig en fijn personeel. Top!
    Geschreven door Klant Geurts uit someren op 01-12-2016
  • Beoordeling: 9.2

    De Expert is misschien niet de allergoedkoopste, maar dat maakt de service en deskundigheid ruimschoots goed!
    Geschreven door Klant Ven uit liessel op 01-12-2016
  • Beoordeling: 7.1

    Ben heel tevreden over de aankoop van de LG tv. Maar goed dat ik deze ook heb laten aansluiten, dit had ik zeker niet voor elkaar gekregen. Ben daardoor ook wel wat duurder uit geweest, maar de speciaalzaak heeft de doorslag gegeven. Gerard
    Geschreven door Klant uit someren op 18-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Goede keuze in artikelen, goed en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant De Kort uit helmond op 08-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    kwaliteit en service erg goed
    Geschreven door Klant Meeuwis uit someren op 08-11-2016
  • Beoordeling: 7.8

    goedgoed
    Geschreven door Klant uit asten op 03-11-2016