Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Keuls 9.2

Waarom nog online shoppen?? Bij expert zie je wat je eventueel wilt kopen. En...niet onbelangrijk....professionele verkopers. TV wordt thuis bezorgd EN geïnstalleerd. Toon Keuls

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (871)

  • Beoordeling: 9.2

    Waarom nog online shoppen?? Bij expert zie je wat je eventueel wilt kopen. En...niet onbelangrijk....professionele verkopers. TV wordt thuis bezorgd EN geïnstalleerd. Toon Keuls
    Geschreven door Klant Keuls uit uden op 17-10-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Prima
    Geschreven door Klant uit uden op 17-10-2016
  • Beoordeling: 7.1

    Wel oke!!
    Geschreven door Klant uit zeeland op 14-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Is aan te bevelen.
    Geschreven door Klant uit zeeland op 13-10-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Wij zijn zeer tevreden over de medewerkers wat adviezen en kundigheid betreft. Een eventuele volgende aankoop wordt zeker bij Expert gedaan.
    Geschreven door Klant uit uden op 11-10-2016
  • Beoordeling: 7.4

    goede uitleg , genoeg keuze, goede service
    Geschreven door Klant Berg uit veghel op 29-09-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Mijn galaxy tab A van Samsung moet ik nog uitproberen. Bij mijn aanmelding bij Samsung kwam ik er achter, dat Expert/ Ben van Dijk niet op de lijst in Uden voorkomt.
    Geschreven door Klant uit uden op 29-09-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Super fijne winkel. Goed assortiment en uitstekend geholpen.
    Geschreven door Klant uit meerlo op 28-09-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Prima geholpen. Kundig advies
    Geschreven door Klant 0 uit uden op 22-09-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Ga zo door, bij jullie weet ik wat ik heb en dat is een kleine omweg zeker waard.
    Geschreven door Klant Meeder uit eindhoven op 21-09-2016
  • Beoordeling: 9.7

    De service was uitstekend ook de inbouw van onze vaatwasser was uitstekend de afspraken die gemaakt waren zijn allemaal nagekomen de kennis van de monteur is heel goed raadt expert in uden iedereen aan echt top A.Vorstenbosch
    Geschreven door Klant Vorstenbosch uit schijndel op 15-09-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit ede op 14-09-2016
  • Beoordeling: 6.1

    Als je je product niet snel nodig hebt en een goedkope prijs wil zit je hier goed. Bezorgdienst was slecht
    Geschreven door Klant uit zeeland op 14-09-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Geweldig bedrijf, goed en deskundig personeel, ik zal Expert Ben van Dijk overal aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit uden op 08-09-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Super service alles netjes aangesloten
    Geschreven door Klant Maas uit sint hubert op 08-09-2016
  • Beoordeling: 9.8

    prima service en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Heeswijk uit veghel op 07-09-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Goede snelle levering Zowel Uden als Cuijk Ruime productinformatie.Behulpzame medewerkers.
    Geschreven door Klant Berbers uit wanroij op 07-09-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Aankopen bij Expert zijn de moeite waard!
    Geschreven door Klant uit tilburg op 05-09-2016
  • Beoordeling: 5.8

    Geen zin
    Geschreven door Klant uit vorstenbosch op 31-08-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Prima service, goede prijsstijging, uitstekende adviseur. De moeite waard om te bezoeken!
    Geschreven door Klant Linders uit uden op 31-08-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Via webwinkel heb ik de keuze op vrijdagochtend gemaakt. Thuisbezorging ging sneller dan verwacht (vrijdagmiddag i.p.v. maandag). Prima dienstverlening!
    Geschreven door Klant Slits uit uden op 31-08-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Medewerkers hebben kennis van zaken.
    Geschreven door Klant uit keldonk op 20-08-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Snel en goed geholpen in de winkel. Mooie goede producten aangeschaft waar we erg blij mee zijn.
    Geschreven door Klant uit uden op 19-08-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Ben zeer goed geholpen en met repect en dat is niet veel meer in winkels . wandt als het er niet staat is het er niet meer maar bij Expert doen ze nog de moeite om je te helpen en te zoeken naar dat gene wat je graag zou willen hebben . dus ga naar Expert en je bent een tevrede klant. Riet.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 19-08-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Goed advies en ook bereid als het niet werkt om langs te komen, wij zijn tevreden klanten.
    Geschreven door Klant Amelsvoort uit uden op 12-08-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Ze hebben mij goed geholpen met de nieuwe aankoop
    Geschreven door Klant uit volkel op 09-08-2016
  • Beoordeling: 9.4

    hele goede service en advies
    Geschreven door Klant uit uden op 05-08-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Ik wil wel even zeggen alles was heel goed gegaan en het product doet het hartstikke goed Ik heb geen spijt van mijn aankoop
    Geschreven door Klant Biemans uit veghel op 05-08-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service en scherp geprijsde artikelen.
    Geschreven door Klant Gottschalk uit uden op 29-07-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Goede webservice! Supersnelle levering (zondag besteld, maandagavond in huis!), geen verzendkosten, prijs van t product ook super tov anderen!
    Geschreven door Klant Koenen uit heeswijk-dinther op 29-07-2016