Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.8

Expert houdt zich aan de afspraak

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (995)

  • Beoordeling: 7.8

    Expert houdt zich aan de afspraak
    Geschreven door Klant uit uden op 03-10-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Prima geholpen en blij met de aankoop
    Geschreven door Klant uit vorstenbosch op 03-10-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Nee
    Geschreven door Dhr Kuiper uit best op 26-09-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Nvt
    Geschreven door Klant uit uden op 26-09-2017
  • Beoordeling: 9.4

    We kopen hier regelmatig en worden vriendelijk en vakkundig geholpen.
    Geschreven door Klant uit uden op 19-09-2017
  • Beoordeling: 3.9

    Expert heeft goede producten maar de deskundigheid en service van medewerkers is onder de maat, dat betekent dat ze niet veel meer weten dan de productbeschrijving.
    Geschreven door Klant uit mill op 19-09-2017
  • Beoordeling: 5.1

    Mooie en gezellige winkel in Uden. Ze hebben en nemen de tijd voor je om het een en ander uit te leggen.
    Geschreven door Klant Janssen uit boekel op 16-09-2017
  • Beoordeling: 7.3

    fijne winkel
    Geschreven door Klant uit grave op 12-09-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service en betrouwbaar personeel.
    Geschreven door Klant uit heeswijk dinther op 31-08-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekend geholpen en geleverd.
    Geschreven door Klant uit uden op 29-08-2017
  • Beoordeling: 7.3

    //////////////////
    Geschreven door Klant uit langenboom op 23-08-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service, meedenkende en vriendelijke verkoper met veel kennis over de producten.
    Geschreven door Klant Brouwers uit dongen op 16-08-2017
  • Beoordeling: 9.2

    /
    Geschreven door Klant uit uden op 10-08-2017
  • Beoordeling: 6.1

    Nvt
    Geschreven door Klant uit uden op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Correct geholpen, goede service, snelle levering.
    Geschreven door Klant uit boekel op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Nette bediening in de winkel en de bezorging was volgens afspraak op de juiste tijd. Installeren en uitleg was helder en duidelijk.
    Geschreven door Klant Meijs uit boxmeer op 09-08-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Goed advies en betaalbare prijzen. Met deskundige personen.
    Geschreven door Klant Oostrum uit uden op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Onze ervaring is uitstekend !
    Geschreven door Klant Peters uit uden op 09-08-2017
  • Beoordeling: 7.9

    goede service zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Snoek uit uden op 09-08-2017
  • Beoordeling: 8.6

    ja
    Geschreven door Klant uit uden op 03-08-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Wij werden zeer goed en vriendelijk behandeld. De verkoper was niets te veel. De volgende dag belde hij of we tevreden waren met onze aankoop.
    Geschreven door Klant Kampert uit uden op 02-08-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Uitstekende winkel
    Geschreven door Klant uit volkel op 02-08-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Voor een snelle, nette, adviserende service naar Ben van Dijk Uden gaan
    Geschreven door Klant Zwaga uit uden op 27-07-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Erg fijne winkel met vriendelijk personeel en een goed assortiment. De keuze is erg groot.
    Geschreven door Klant Janssen uit horst op 24-07-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Klantvriendelijk in de winkel geholpen en de tijd gekregen voor uitleg en overwegingen maken. Bezorger was zeer vriendelijk
    Geschreven door Klant Gerrits uit wijchen op 13-07-2017
  • Beoordeling: 8.0

    goede bediening; goede bezorging, zelfs op 2 adressen: prima gelopen
    Geschreven door Klant uit uden op 12-07-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Ben van Dijk adviseert goed. Ik werd correct geholpen met mijn vragen. Doordat ik enig voorwerk gedaan had op internet kon ik meteen de televisie meenemen. Hij bleek namelijk alsnog in het magazijn te staan.
    Geschreven door Klant uit uden op 12-07-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Snelle levering Goede service Zeer goed meedenken
    Geschreven door Klant uit horst lb op 12-07-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Het spijt me Ik moest eem anderetv kopen en dat werd een smarttv van LG
    Geschreven door Klant Kuyten uit uden op 05-07-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Expert heeft keurig de goede bestelling op tijd met een voor aankondiging geleverd!
    Geschreven door Klant Arts uit gemert op 05-07-2017