Navigatie

Beoordelingen Expert Berkel & Rodenrijs

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Berkel & Rodenrijs die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Berkel & Rodenrijs. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Weij 9.4

Snel en vakkundig geholpen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (871)

  • Beoordeling: 9.4

    Snel en vakkundig geholpen.
    Geschreven door Klant De Weij uit berkel en rodenrijs op 03-11-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Het bestelde product liet twee weken op zich wachten. Waarschijnlijk is dt niet expert te verwijten.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 28-10-2023
  • Beoordeling: 4.8

    Dat ga ik op een andere site kenbaar maken.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 27-10-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Hendriks uit berkel en rodenrijs op 26-10-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service, snelle levering, kennis over de producten en goedkoper dan de online bedrijven. Je kunt fysiek shoppen, producten bekijken en de dag erna is alles in huis, gemonteerd en wel.
    Geschreven door Klant De Goeij uit bleiswijk op 25-10-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Goed bedrijf
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 25-10-2023
  • Beoordeling: 8.9

    mensen ga naar expert het vakkundige personeel helpt je graag ,tot ziens bij expert
    Geschreven door Klant Kraaijenbos uit bergschenhoek op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Vragen mijnerzijds werden duidelijk beantwoord.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Mijn ervaring met Expert , Daar ben ik zeer tevreden over , Vooral zo doorgaan .
    Geschreven door Klant Frijhoff uit bergschenhoek op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.6

    doe ik niet aan mee.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Zeer tevreden over alles
    Geschreven door Klant uit voorschoten op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Ik vind het een overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel, goede uitleg over het product wat ik gekocht heb en over een toekomstig artikel.
    Geschreven door Klant Van der Burg uit berkel en rodenrijs op 24-10-2023
  • Beoordeling: 6.9

    helaas, ik heb geen woorden
    Geschreven door Klant Hendriks uit bleiswijk op 02-10-2023
  • Beoordeling: 7.6

    Goede service, installateur heeft verstand van zaken. Mogelijk tot een leen-kookplaat.
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 18-09-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Ik ben tevreden met de winkel in de buurt en de service.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 11-09-2023
  • Beoordeling: 7.7

    Goede service prima geholpen en goed meedenken
    Geschreven door Klant Lexmond uit rotterdam op 05-09-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer tevreden over de winkel in Berkel en Rodenrijs
    Geschreven door Klant uit voorschoten op 29-08-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Wij kopen apparatuur nooit meer online. Bij Expert denken ze met je mee.
    Geschreven door Klant Van den Hoogen uit berkel en rodenrijs op 28-08-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Geen. Ga er zelf op af. Elk mens heeft andere wensen.
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 22-08-2023
  • Beoordeling: 7.5

    Vriendelijk personeel en goed geadviseerd over het product
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 22-08-2023
  • Beoordeling: 7.9

    Gewoon fijne klantvriendelijke zaak
    Geschreven door Klant Vonk uit rotterdam op 14-08-2023
  • Beoordeling: 9.2

    praktisch, vakmanschap en alles uitstekend geregeld
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 14-08-2023
  • Beoordeling: 7.4

    Wij hebben thuis op de website gekeken en wisten wat we wilden, dus keuze was snel gemaakt
    Geschreven door Klant Zuidgeest uit bergschenhoek op 14-08-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Kundig personeel helpen je en adviseren.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 10-08-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer goede ervaring. Ik ga zeker weer naar deze winkel.
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 27-07-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne zaak, denken mee
    Geschreven door Klant Wepster uit bergschenhoek op 27-07-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Op de site van Expert een nieuwe koelkast uitgezocht. In de winkel nog wat vragen kunnen stellen en de levering kon al een paar dagen later worden ingepland. Onze koelkast is snel en netjes geïnstalleerd en de oude is meegenomen, top service.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 26-07-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Altijd deskundig advies met buitengewoin behulpzaam en aardig personeel.
    Geschreven door Klant De Boer uit berkel en rodenrijs op 25-07-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Expert dan weet je dat het goed is
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 25-07-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Al vele jaren kopen we bij Expert Berkel & Rodenrijs. Altijd naar volle tevredenheid. Ze zetten zich persoonlijk voor je in en gaan pas weg als alles het doet zoals het hoort. Service is hier vele malen beter dan bij de grote ketens. Van harte aanbevolen.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 19-07-2023