Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Berkel & Rodenrijs

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Berkel & Rodenrijs die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Berkel & Rodenrijs. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

goed product

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (307)

  • Beoordeling: 7.3

    goed product
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 23-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert geeft gewoon het beste van wat ze in huis hebben ,dienstverlening heel belangrijk
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 22-02-2018
  • Beoordeling: 9.4

    een goede winkel met deskundig,vriendelijk personeel en dat dan ook nog op je eigen dorp!
    Geschreven door Klant Vogelaar uit berkel en rodenrijs op 20-02-2018
  • Beoordeling: 8.1

    n.v.t.
    Geschreven door Klant De Vogel uit berkel en rodenrijs op 20-02-2018
  • Beoordeling: 8.7

    een fijne en snelle bestellen en levering van witgoed.
    Geschreven door Klant Kinderdagverbl De Droomplaats uit bergschenhoek op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Prettige winkel en zeer goede service.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 19-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ik heb niets dan positieve ervaringen met Expert van Dongen, ook als je een probleem hebt ze lossen het altijd op en geven je altijd een eerlijk en goed advies.
    Geschreven door Klant Scholten uit berkel en rodenrijs op 07-02-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Prima. De lijnen zijn kort
    Geschreven door Klant Van der Veer uit berkel en rodenrijs op 06-02-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Prima winkel. En goedkoper dan de concurenten
    Geschreven door Klant Van Der Meer uit bergschenhoek op 19-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Prettige zaak om te winkelen.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 19-01-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Topservice van zeer professionele en deskundige mensen. We zijn als stichting Arosa fantastisch geholpen. Prijs, Kwaliteit, service een dikke 10.
    Geschreven door Klant Kalantari uit rotterdam op 19-01-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Prima winkel
    Geschreven door Klant Dudok uit bergschenhoek op 17-01-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Goed geholpen in de winkel en top service bij aflevering en installatie!
    Geschreven door Klant Vermeulen uit berkel en rodenrijs op 17-01-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Je wordt zeer vriendelijk en kundig te woord gestaan. Ze denken met je mee. Ook de bezorging en installatie van her product ging goed en snel. Je wordt goed op de hoogte gehouden betreft het leveren en installeren van je product. ( in mijn geval een gaskookplaat) kortom: absoluut aan te raden!
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 12-01-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Een aanrader voor wie nog twijfels heeft over, waar vindt ik een nog een zaak die zijn afspraken na komt ,en je goed adviseert.
    Geschreven door Klant uit capelle aan den ijssel op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben bij Expert in berkel en rodenrijs op een zeer prettige en profesionele manier geholpen niets is hun te veel.
    Geschreven door Klant Steentjes uit berkel op 05-01-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Goede service en zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers bezorging.
    Geschreven door Klant uit leidschendam op 17-12-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Alles netjes en goed geleverd volgen afspraak
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Fijn geholpen in de winkel, alle afspraken over bezorgen en installeren nagekomen.
    Geschreven door Klant Schults uit berkel en rodenrijs op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Vakbekwaam personeel. Goede service. Snelle levering.
    Geschreven door Klant Gelton uit bergschenhoek op 14-12-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Tot laat in de middag ( 17.30 )goede bediening en goede merkapparatuur aanwezig, snelle levering en op tijd op de dag van bezorging.
    Geschreven door Klant Visser uit delfgauw op 13-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Wij raden Expert zeker aan bij iedereen. Ze kunnen je goed helpen en begeleiden bij het kiezen van het juiste product wat aan al je eisen voldoet. De levering was super snel en ook de bezorger heeft ons goed geholpen bij de installatie.
    Geschreven door Klant Hulst uit berkel en rodenrijs op 13-12-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Vriendelijk personeel, heeft verstand van zaken en service zeer goed
    Geschreven door Klant Brouwer Holding uit berkel en rodenrijs op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.0

    MOOIE WINKEL GOEDE SERVICE LUISTEREND OOR
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 12-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service tegen een normale prijs.
    Geschreven door Klant uit houten op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Berkel is een prettige zaak met service hoog in het vaandel.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 29-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer deskundig personeel die meedenken en adviezen geven voor de juiste keuze.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 29-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Na 17 jaar met de vorige wasmachine, Bosch , te hebben gedaan welke kleine niet overkomende storingtjes had besloten een nieuwe, Bosch, wasmachine te kopen en deze werk naar de volle 100% zoals we ook van de voorgaande gewend waren.
    Geschreven door Klant Van Geest uit bergschenhoek op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Prima advies, snelle levering en perfecte installatie. Dat ook nog voor een concurerende prijs. Ik vind geld best belangrijk maar goede service en expertise in de winkel blijft het aller belangrijkste.
    Geschreven door Klant Jansen-dane uit berkel en rodenrijs op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Goede ervaring zeer tevreden
    Geschreven door Klant Baks uit rijswijk op 29-11-2017