Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Berkel & Rodenrijs

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Berkel & Rodenrijs die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Berkel & Rodenrijs. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.2

Kundige uitleg, goed advies, snelle bezorging en goede uitleg bediening apparaat. Misschien via internet iets goedkoper, maar de service is ook veel waard. Expert staat altijd met raad en daad klaar voor de klant.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (307)

  • Beoordeling: 9.2

    Kundige uitleg, goed advies, snelle bezorging en goede uitleg bediening apparaat. Misschien via internet iets goedkoper, maar de service is ook veel waard. Expert staat altijd met raad en daad klaar voor de klant.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Fijne zaak .Goede dienstverlening.Snelle levering.
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 09-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    goed en snel
    Geschreven door Klant Dis uit rotterdam op 26-07-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende informatie en meedenken met de klant , ook de service nadat ik zelf wou installeren...online geholpen en probleem was in een mum opgelost. Ik ga nergens anders meer heen , ook niks via Internet.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 19-07-2017
  • Beoordeling: 3.9

    De levering van voorafbetaalde producten laat te wensen over. Het is mijn eerste bestelling .
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Prima winkel. Goede kennis van zaken en prima service.
    Geschreven door Klant Pak uit rotterdam op 15-07-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Ik had 8 mnd geleden een ander merk stofzuiger gekocht , niet naar mn zin ik had liever gehad dat ze mij toch op een miele hadden gewezen , nu alsnog een miele gekocht dus dat is jammer , dubbel op
    Geschreven door Klant Burggraaff uit berkel en rodenrijs op 12-07-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Mijn allereerste ervaring bij Expert was op alle gebieden een 10.Ik ga een volgende keer zeker weer, want ik ben zeker niet gek??
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 07-07-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Stekker in het stopcontact en gaan. Werkt prima. Wel behoorlijk geluidsniveau.
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 06-07-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service en snelle levering! Klasse
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 05-07-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Onwijs goede service. Staan je netjes te woord en helpen meedenken met jou wens
    Geschreven door Klant Wepster uit bergschenhoek op 28-06-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Ik ben prima geholpen goede uitleg
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 22-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en gerichte aandacht voor de klant en zeer behulpzaam
    Geschreven door Klant Brouwer Holding uit berkel en rodenrijs op 22-06-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Winkel met kundig hulpvaardig personeel, nemen alle tijd, dringen hun mening niet aan je op
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 22-06-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Kopen bij Expert geeft mij een vertrouwd gevoel. Wordt op deskundige wijze geholpen waarbij de klant centraal staat. Uitstekende service. Kan ik iedereen aanbevelen!
    Geschreven door Klant Lagerwaard uit bergschenhoek op 22-06-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 15-06-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Goed en persoonlijk en vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit capelle a/d ijssel op 15-06-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Eerlijke voorlichting ,en goede service.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 14-06-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Prettig en snel geholpen is de winkel, goed en breed assortiment. Vakkundige verkoper.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 11-06-2017
  • Beoordeling: 6.3

    Medewerkers hebben een claimend en agressief verkoop houding. Als je besluit iets te kopen helpen ze je graag. Maar het geeft je het gevoel van koop bij ons en hoepel daarna op wamt er moet omzet gemaakt worden. Deze houding is voelbaar niet alleen bij mij maar bij verschillende vrienden van mij ook. Deze parasieten houding is storend en dat maakt dat ik niet altijd bij hun naar binnen gaat. Hun agressief verkoop houding weerhoudt klanten om de zaak binnen te gaan. Daarnaast hebben ze een kleine voorraad waardoor je moet kiezen om naar Rotterdam te gaan of te wachten dat het product er is.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 09-06-2017
  • Beoordeling: 6.1

    Laat ik dat maar niet doen. Het is dat ik in het verleden positieve ervaringen (met privé aankopen, deze keer ging het om een vaatwasser voor de zaak) heb opgedaan met Expert in Berkel want als dit mijn eerste aankoop was kwam ik nooit meer terug.
    Geschreven door Klant Tecline International B.v. op 09-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Fantastische service en aardige medewerkers.
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 08-06-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service en deskundigheid. Service thuis ook super, altijd bereid om mee te denken en mee te helpen daarom bestel ik graag bij Expert Berkel en Rodenrijs
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 01-06-2017
  • Beoordeling: 9.0

    .
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 01-06-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Eerlijk advies
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 31-05-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service en levering zoals afgesproken.
    Geschreven door Klant Ooms uit rotterdam op 27-05-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Een goed product geholpen door deskundige mensen met een duidelijk advies
    Geschreven door Klant Veen uit bleiswijk op 26-05-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Er wordt hier met je meegedacht. Dat maak ik wel eens anders mee.
    Geschreven door Dhr Bosman uit bergschenhoek op 26-05-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Prima geholpen bij inwinnen informatie en prima afhandeling (in orde maken van de beschikbare ruimte v.w.b. leidingen e.d. en het plaatsen van de apparaten). Al met al tevreden!!
    Geschreven door Klant uit nootdorp op 18-05-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer goede ervaring gehad met Expert Berkel: deskundig personeel, zowel verkoper als bezorgers. Expert heeft een eigen technische dienst wat absoluut een pre is. Nette prijzen. Zeer aan te bevelen!
    Geschreven door Mevr Kwakkelstein uit pijnacker op 11-05-2017