Navigatie

Beoordelingen Expert Beuningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beuningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beuningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Visser 9.3

Ik ben erg tevreden met de snelle service en deskundigheid van Expert. Onze nieuwe kookplaat is erg snel en onbeschadigd geleverd. Ook is het erg fijn dat het oude apparaat weer wordt meegenomen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (568)

  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben erg tevreden met de snelle service en deskundigheid van Expert. Onze nieuwe kookplaat is erg snel en onbeschadigd geleverd. Ook is het erg fijn dat het oude apparaat weer wordt meegenomen.
    Geschreven door Klant Visser uit beuningen op 10-04-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Wij wonen sinds 1985 in Beuningen en hebben hier al heel veel gekocht. Altijd fijn om met hen zaken te doen, qua service en vriendelijkheid.
    Geschreven door Klant Afman uit beuningen op 26-03-2020
  • Beoordeling: 5.9

    Weet niet wat dat betekend neem aan dat dit stellig duidelijker kan Hier heb ik wat over u vragenlijst. wil ik de lijst goed invullen dan moet ik niet verplicht zijn een stip invullen maar wil ik mijn mening anders overbrengen door het onderaan te schrijven maar onze eigen menig schrijven vermelden
    Geschreven door Klant uit beuningen op 18-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Kan Expert Beuningen alleen maar aanbevelen, toppers zijn het, dank wederom!
    Geschreven door Klant Van Loveren Tankstations Bv uit beuningen gld op 12-03-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Prima service. Je bent nog echt klant bij Expert Beuningen
    Geschreven door Klant Lodarmasse Cons. uit nijmegen op 12-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon super tevreden. Staan altijd voor je klaar ook als je voor de zoveelste keer een beroep doet op hun assistentie omdat je weer eens op de verkeerde knopjes hebt geduwd.??
    Geschreven door Klant uit beuningen op 08-03-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne deskundige medewerkers.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 05-03-2020
  • Beoordeling: 9.2

    prettige behandeling en advies
    Geschreven door Klant uit beuningen op 01-03-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Vanuit de grote stad, naar een mensen mens dorpsdetaillist, heb ik beleefd als een expert in witgoed Dank
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 29-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed gekwalificeerd personeel , vriendelijke mensen , Koffie staat altijd klaar , gewoon een fijne winkel ! Gr Giel .
    Geschreven door Klant Teuwsen uit beuningen op 25-02-2020
  • Beoordeling: 6.9

    nee
    Geschreven door Klant Willems uit beuningen op 23-02-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Prima geholpen!
    Geschreven door Klant uit beuningen op 22-02-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goed geholpen bij het uitzoeken van een steelstofzuiger.
    Geschreven door Klant De Wit uit nijmegen op 22-02-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Afleveren en aansluiten van de keukenapparatuur ging deskundig en vlekkeloos. Ondanks de drukte tijdens de feestdagen nog mooi voor Nieuwjaar afgehandeld.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 21-02-2020
  • Beoordeling: 7.3

    GoedEn ervaring
    Geschreven door Klant uit wijchen op 21-02-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit ewijk op 20-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Eenmooibedijfengo deservice
    Geschreven door Klant Van Laarschot uit nijmegen op 20-02-2020
  • Beoordeling: 9.4

    goede service , verstand van zaken hebben , meedenkend
    Geschreven door Klant Willems uit beuninegn op 13-02-2020
  • Beoordeling: 7.3

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 03-02-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Vriendelijk personeel, goede informatie en service ontvangen. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt niets opgedrongen.
    Geschreven door Klant Vos uit beuningen op 27-01-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Expert is in Beuningen een winkel die er toe doet. Goed advies en scherpe prijzen. Wellicht niet de laagste maar ja in ruil voor soms iets duurder krijg je een goed advies. Ben je uiteindelijk toch weer beter af!
    Geschreven door Klant uit beuningen op 24-01-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Expert goede service en altijd vriendelijk en goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 20-01-2020
  • Beoordeling: 8.2

    X
    Geschreven door Klant uit ewijk op 07-01-2020
  • Beoordeling: 5.2

    ik kan beter niet doen want ik ben niet tevreden
    Geschreven door Klant Apollis Zorg uit nijmegen op 04-01-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer klantvriendelijk, kennis van zaken en enthousiaste medewerkers. Goede service. Wij kopen er graag!
    Geschreven door Klant Soe Strategy Bv uit wijchen op 03-01-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Iedere keer goed geholpen en gelukkig steeds door dezelfde gezichten, bouwt een band op.
    Geschreven door Klant uit winsen op 24-12-2019
  • Beoordeling: 6.8

    ??
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 19-12-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Altijd bereid om goed advies te geven .en snel af te handelen
    Geschreven door Klant Albers uit beuningen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Vriendelijk en behulpzaam
    Geschreven door Klant uit beuningen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Prima service, en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Van Vlodrop uit nijmegen op 18-12-2019