Navigatie

Beoordelingen Expert Beuningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beuningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beuningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Geutjes 8.3

Goed persoonlijk advies gekregen voor het vervangen van mijn televisie. Met Expert een nieuwe TV bekeken en deze meteen voorzien van een goede soundbar. Alles is keurig conform de afspraak geleverd en geïnstalleerd.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (747)

  • Beoordeling: 8.3

    Goed persoonlijk advies gekregen voor het vervangen van mijn televisie. Met Expert een nieuwe TV bekeken en deze meteen voorzien van een goede soundbar. Alles is keurig conform de afspraak geleverd en geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant Geutjes uit wijchen op 31-05-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Wij vinden dat wij 80€ terug moeten krijgen
    Geschreven door Klant Bomhof uit beuningen gld op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Erg fijn geholpen geen vraag was teveel. Ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Rikken uit ewijk op 31-05-2021
  • Beoordeling: 8.8

    klant attenderen op cash back acties van een product, eventueel helpen met betreffende deel verpakking bewaren.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 28-05-2021
  • Beoordeling: 8.7

    -
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 26-05-2021
  • Beoordeling: 7.3

    goede service
    Geschreven door Klant uit beuningen op 25-05-2021
  • Beoordeling: 6.7

    Fijne aankoop! die zijn geld waard is
    Geschreven door Klant uit beuningen op 25-05-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Goede kwaliteit en service voor een redelijke prijs.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 25-05-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Zoals eerder gemeld. De klant is hier nog steeds koning.👍👌
    Geschreven door Klant Juckers uit beuningen op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Service, vakkundige en vriendelijke bediening in de winkel
    Geschreven door Klant uit winssen op 25-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundige medewerkers, een fijne winkel
    Geschreven door Klant Leergeld 2 Stromenland uit wijchen op 19-05-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende service, deskundige en vriendelijke bezorger
    Geschreven door Klant Pels uit nijmegen (oosterhout) op 10-05-2021
  • Beoordeling: 8.4

    je wordt vriendelijk en professioneel geholpen, er wordt goed en kundig advies gegeven.
    Geschreven door Klant Janssen uit weurt op 10-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel en een uitstekende monteur die de vaatwasser plaatste! Helemaal top!
    Geschreven door Klant Hessels uit beuningen op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Nette klantenservice en informatie. Goede producten.
    Geschreven door Klant uit weurt op 01-05-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid en tijd die er in de winkel wordt gegeven voor een goed advies. Ook de bezorging was correct en volgens afspraak, evenals de installatie. Ik vond wel dat de installatie nogal snel moest, de auto stond nog vol dus blijkbaar moesten de bezorgers / monteurs hun werk wel onder de nodige tijdsdruk doen. Vriendelijk waren ze zeker, maar ik gun ze toch wat meer tijd om hun werk rustig te kunnen doen.
    Geschreven door Klant uit weurt op 30-04-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Zeer tevreden over het electies mes
    Geschreven door Klant uit winssen op 28-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Goed advies, goede merken, persoonlijk en zeker niet te duur
    Geschreven door Klant Stokkermans uit beuningen op 28-04-2021
  • Beoordeling: 7.4

    nvt
    Geschreven door Klant uit beuningen op 27-04-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Expert heeft zeer goed geholpen met uitzoeken van mijn nieuwe laptop. Ik heb het niet zo breed en zij hebben met mij meegedacht over wat ik kan kopen . Ook met het komende wat mij gezondheid betreft .Een groter scherm voor mijn laptop en makkelijk gebruik van toetsen . En fijne mensen die geduldig alles uitleggen en zeer aardig zijn . mijn dank hiervoor
    Geschreven door Klant Stevens uit beuningen op 23-04-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Goede ervaring. Mensen staan altijd klaar en denken mee.
    Geschreven door Klant Henzen uit druten op 23-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Kennis van zaken en vriendelijkheid
    Geschreven door Klant De Kloe uit arnhem op 20-04-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Goede service en fijne winkel.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 19-04-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Prettige winkel, deskundig en meedenkend personeel, ruime sortering.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 15-04-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne winkel vriendelijke bezorgers en personeel in winkel
    Geschreven door Klant Biersma uit loenen op 12-04-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Vriendelijk, ze nemen de tijd voor je,behulpzaam
    Geschreven door Klant uit wijchen op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service, vriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 08-04-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Na bezorging van de nieuwe TV bleek deze toch te groot te zijn. Mijn vrouw kreeg ook last van. We krijgen nu een andere maat geleverd. Hartstikke fijn dat we kunnen omruilen.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 03-04-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Weer netjes geholpen bij Expert Beuningen. Je raakt er aan gewend.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 03-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    N.v.t
    Geschreven door Klant uit wijchen op 29-03-2021