Navigatie

Beoordelingen Expert Beuningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beuningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beuningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Raymann 9.5

Goed gevoel!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1045)

  • Beoordeling: 9.5

    Goed gevoel!
    Geschreven door Klant Raymann uit beuningen op 21-08-2023
  • Beoordeling: 4.6

    Ik zal nooit maar dan ook nooit meer naar Expert in Beuningen gaan ivm de zeer slechte service.
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 18-08-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Deskundig en vriendelijke verkopers en monteurs. Echt een aanrader Expert Beuningen!!
    Geschreven door Klant uit beuningen op 02-08-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Hebben al meerdere malen goede info gekregen over het te kopen product. konden gewoon mee kijken op het scherm. Verder denk ik ook dat het kopen bij Expert misschien wel iets duurder is maar service en informatie is top.
    Geschreven door Klant Van Veluw uit nijmegen op 31-07-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service
    Geschreven door Klant Willems uit weurt op 31-07-2023
  • Beoordeling: 8.6

    Ik ben prima geholpen bij het installeren van mijn nieuwe TV.
    Geschreven door Klant Te Braake uit weurt op 31-07-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service.
    Geschreven door Klant Van Boxtel Grisel uit beuningen op 24-07-2023
  • Beoordeling: 8.8

    13 dagen moeten wachten op ingebouwde koeler. Levering is verder perfect uitgevoerd
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 07-07-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Geen op/aanmerkingen. Gewoon erg goed
    Geschreven door Klant uit beuningen op 26-06-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Ik vind het persoonlijk heel erg fijn om contact te hebben voor ik een aankoop doe. Iedereen is vriendelijk en mocht ik weer iets nodig hebben kom ik graag terug
    Geschreven door Klant Lourens uit ewijk op 01-06-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Alles perfect geregeld: van het aanspreken in de winkel, het behulpzaam zijn met de keuze van het product, de levertijd en de bezorging. Extra shout out aan de bezorgers die de producten aansloten. Extra tips voor aansluiten gegeven en deze direct meegeplaatst.
    Geschreven door Klant Mats Bouw Bv uit malden op 24-05-2023
  • Beoordeling: 7.8

    Ik ga altijd naar expert en zoals het er nu uitziet blijf ik dat doen...
    Geschreven door Klant uit beuningen op 22-05-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Wij hadden van te voren al bekeken wat we wilde hebben. In de winkel werd het bevestigd.
    Geschreven door Klant Holleman uit beuningen gld op 20-05-2023
  • Beoordeling: 9.3

    ik heb alleen een probleem met de cashback teruggave van 20 euro
    Geschreven door Klant Jansen uit beuningen gld op 17-05-2023
  • Beoordeling: 10.0

    alles wat je nodig heb expert heeft alles
    Geschreven door Klant Meekhof uit nijmegen op 17-05-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Fijne winkel en de adviezen van het winkel personeel ze zijn ook netjes en behulpzaam ik zou alle mensen aanraden naar de expert te gaan al zo voor het contact fijne winkel
    Geschreven door Klant In den Bosch uit nijmegen op 16-05-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Blij met stenen winkel!
    Geschreven door Klant Den Brok uit winssen op 12-05-2023
  • Beoordeling: 10.0

    We zijn altijd zeer correct en goed geholpen en we komen dan ook wanneer het nodig graag terug ook vanwege de goede service
    Geschreven door Klant Spin uit ewijk op 09-05-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Altijd om te winkelen bij Expert Men heeft tijd en goede raad. Wij zijn tevreden naar huis gegaan
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 06-05-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Mijn ervaring met expert is echt geweldig en de verkopers zijn super ook de bezorgers alle lof voor hun altijd vriendelijk
    Geschreven door Klant Bosch uit ewijk op 01-05-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Zeer goede service
    Geschreven door Klant Nijhuis uit beuningen op 01-05-2023
  • Beoordeling: 7.4

    ik word niet graag gecorrigeerd omdat ik een woord niet goed uitspreek...verder heb je altijd te maken met de persoonlijke voorkeur van de verkoper, dat zal altijd wel zo blijven.
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 21-04-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Hele goeie service bij Expert Beuningen!, Koop al mijn witgoed apparaten bij hun! en dat doe ik al 30 jaar!. Super fijn personeel ook!
    Geschreven door Klant uit beuningen op 17-04-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Met veel genoegen wil Expert Beuningen aanbevelen. Zo veel klantvriendelijkheid… zelfs koffie met gebak, ongekend… kundig en empathische mensen. Ik ga nergens anders meer naar toe. Dikke 10 +
    Geschreven door Klant Van De Donk uit beuningen gld op 17-04-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Wij hadden een probleem met onze vorige aankoop na ruim een jaar en er werd een nieuwe (was)machine geleverd.
    Geschreven door Klant Peters uit beuningen gld op 17-04-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Goed geholpen en prima deskundig afgeleverd en aangesloten.
    Geschreven door Klant uit ewijk op 17-04-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben zeer tevreden over Expert Beuningen. Ze denken met je mee en reuze vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 07-04-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Zowel in de winkel als het bezorgen en instaleren, alles keurig netjes geregeld!!
    Geschreven door Klant uit winssen op 04-04-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Prima winkel en service
    Geschreven door Klant uit beuningen op 28-03-2023
  • Beoordeling: 9.9

    We zijn ontzettend goed geholpen met het aansluiten van onze nieuwe droger. Het vereiste kennis en ervaring om het apparaat in onze woning icm. wasmachine te plaatsen. Het personeel heeft daarmee geholpen en hebben ons een duidelijke uitleg gegeven.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 27-03-2023