Navigatie

Beoordelingen Expert Beuningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beuningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beuningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Roelofs 9.7

Enthousiast en goede uitleg/advies over hun producten.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (568)

  • Beoordeling: 9.7

    Enthousiast en goede uitleg/advies over hun producten.
    Geschreven door Klant Roelofs uit beuningen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Prima winkel, prettig en deskundig personeel, kortom fijne zaak.
    Geschreven door Klant Bessems uit beuningen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.7

    nvt
    Geschreven door Klant Daanen Holding Bv uit beuningen gld op 02-12-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Heel goed
    Geschreven door Klant Van Bergen uit beuningen op 21-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Beuningen super vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Van Zachten uit wijchen op 14-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goed geholpen bij Expert Beuningen. Vriendelijke mensen die met je meedenken. En alles werd op tijd en keurig gebracht. Zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Devilee uit wijchen op 14-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Copy/past van het eerder geschreven stukje aan het begin van deze vragenlijst
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer tevreden, al jaren klant, en nu dus ook in een andere plaats. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Boltjes/vd Heuvel uit nijmegen op 08-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    De mensen van Expert Beuningen hebben ons nu al een aantal keer uitstekend geholpen! NIeuwe luxe koelkast ging (te snel) kapot, maar is dankzij hulp van Expert heel snel opgepakt. Na bestelliing nieuwe gewoon even een goede leenkoelkast... Top. Ook nieuwe vaatwasser nog dezelfde dag op locatie afgeleverd en geinstalleert. Zeer goede pro-actieve service en toch niks duurder dan allerlei internet winkels.
    Geschreven door Klant Van Teeseling uit weurt op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.2

    wij zijn heel goed en netjes geholpen bij expert in beuningen.
    Geschreven door Klant Lelivelt uit weurt op 06-11-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Ik heb in het voorgaande genoeg aangegeven
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 04-11-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Een goede service!
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 04-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goede service
    Geschreven door Klant Stensen uit beuningen op 04-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Geen zin in
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 31-10-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Fijne winkel met deskundige mensen en goede service. 👍🎉
    Geschreven door Klant 4 Seasons Outdoor uit beuningen op 07-10-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Goede informatie gekregen zonder opdringerig te zijn. Goede service ontvangen na de aankoop. Zeer aan te bevelen.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 01-08-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk medewerkers helpen goed en altijd vriendelijk
    Geschreven door Klant Hageman uit beuningen op 29-07-2019
  • Beoordeling: 6.1

    Liever niet. N.V.T.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 22-07-2019
  • Beoordeling: 4.5

    Dat kan ik beter niet
    Geschreven door Klant uit beuningen op 19-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    nee
    Geschreven door Klant uit weurt op 17-07-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Had eerst wat moeite met dvd speler aan te sluiten, medewerker alles goed uitgelegd, daarna werkte ab niet op apparaat. Krijg morgen n nieuwe. Zo blij met n échte winkel!
    Geschreven door Klant Thijssen uit beuningen op 15-07-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Goede winkel xper beuningen
    Geschreven door Klant Broekman uit wijchen op 01-07-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Bij aankoop van nieuwe t.v. goed geholpen in de winkel. De t.v. werd door 2 mensen geïnstalleerd en de oude t.v. werd meegenomen evenals een aantal overtollige snoeren en 2 boxen voor de recycling en dat ruimde lekker op. Bovendien aardige en correcte mannen.
    Geschreven door Klant Heijmans uit beuningen op 27-06-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Prima zaak. Ze laten je rustig rondkijken en als je vragen hebt kun je altijd bij de medewerkers terecht
    Geschreven door Klant Giesbers uit beuningen op 25-06-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Wij zijn zeer tevreden over Expert Beuningen. Altijd persoonlijke aandacht en prima service. Wij komen zeker nog vaker naar de winkel.
    Geschreven door Klant De Jager uit beuningen op 22-06-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Uitstekende winkel
    Geschreven door Klant Jansen uit winssen op 21-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Vriendelijk. Snel, juiste prijs en goed advies
    Geschreven door Klant Biersma uit loenen op 21-06-2019
  • Beoordeling: 8.1

    geen mening
    Geschreven door Klant Van Roij uit beuningen op 18-06-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Super goed advies. Personeel denkt mee met klant. Klantvriendelijk en goede service
    Geschreven door Klant uit beuningen op 17-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ben vriendelijk geholpen, maar ik wist wat ik wilde.
    Geschreven door Klant uit ewijk op 17-06-2019