Navigatie

Beoordelingen Expert Breda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

bedankt

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (520)

  • Beoordeling: 7.3

    bedankt
    Geschreven door Klant uit breda op 14-07-2016
  • Beoordeling: 7.7

    snelle levering en keurig in bedrijf gesteld
    Geschreven door Klant Berg uit breda op 14-07-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Uitstekende service en kennis van zaken.
    Geschreven door Klant uit moncarapacho op 14-07-2016
  • Beoordeling: 5.5

    De website vind ik ongeveer het zelfde als bij andere bedrijven.
    Geschreven door Klant Horevoorts uit alphen nb op 09-07-2016
  • Beoordeling: 7.8

    vind ik niet nodig
    Geschreven door Klant uit breda op 06-07-2016
  • Beoordeling: 6.8

    nvt
    Geschreven door Klant uit breda op 06-07-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Wij kopen altijd bij expert onze tv toestellen,wij zijn zeer tevreden over de serves van expert. Breda ,je word er klantvriendelijk geholpen, en je krijgt er goed advies voor de producten die je wil kopen
    Geschreven door Klant uit breda op 06-07-2016
  • Beoordeling: 5.4

    Geen behoefte aan
    Geschreven door Klant uit breda op 02-07-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Hier wordt je nog echt geholpen door kundig personeel met een hele goede uitstraling en klantvriendelijkheid
    Geschreven door Klant Voogt uit breda op 01-07-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Ondanks het feit dat er in Breda een Mediamarkt en BCC in de buurt zitten, heb ik toch gekozen voor Expert. De mensen in de winkel nemen de tijd voor je en zijn deskundig. Bovendien zijn ze behulpzaam bij het maken van je keuze door het laten zien van de mogelijkheden van alternatieve producten en wordt je niet gepushed bij het maken jan je keuze.
    Geschreven door Klant uit breda op 30-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Al jaren zIjn we klant van Expert .Bij eventueel problemen en niet uitkomen van het nieuwe product komen ze geoon langs .
    Geschreven door Klant Bilsen uit breda op 22-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ruim assortiment.
    Geschreven door Klant uit breda op 22-06-2016
  • Beoordeling: 2.9

    Met de winkel expert is niks mis. Ruim assortiment, de verkopers in Breda daarentegen..
    Geschreven door Klant Hommel uit schagen op 22-06-2016
  • Beoordeling: 8.2

    ik ben erg tevreden over de uitleg en werking van de producten
    Geschreven door Klant Lint uit breda op 12-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Snel geregeld, scheelde ons als bedrijf veel tijd
    Geschreven door Klant uit breda op 10-06-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Bestelde produkt snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen
    Geschreven door Klant Bezouw uit breda op 08-06-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Ben super goed geholpen,vriendelijke verkoper!
    Geschreven door Klant Waal uit papendrecht op 03-06-2016
  • Beoordeling: 4.1

    Geen goed advies bij het kopen van een diepvriesje, en na het bellen vanwege de niet goed werking van het apparaat geen oplossing. Niet naar toe dus.
    Geschreven door Klant Bijvoet uit breda op 02-06-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Meer dan 60 jaar ervaring in consumenten-electronica , U kunt hier zonder dreunende achtergrondgeluiden verstaanbaar geholpen worden door mensen die U herkennen .U hoeft hier ook niet alles uit te leggen aan een jongere die U duidelijk de indruk geeft dat U een fossiel bent en dat hij of zij nu even op de knieën gaat zitten om U alles in kleutertaal uit te leggen.
    Geschreven door Klant Flamant uit breda op 01-06-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Ik ben al ruim 30 jaar klant bij Expert en heb hier altijd goede ervaringen, prima advisering, snelle actie indien aanspraak op garantie.
    Geschreven door Klant uit breda op 01-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Prima zaak, goede producten en goede service
    Geschreven door Klant uit breda op 01-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert ben ik prima geholpen. Er is keuze genoeg, maar ook weer niet zoveel dat je niet meer kunt kiezen. men neemt er de tijd om je goed te helpen.Expert... prima zaak!!
    Geschreven door Klant uit breda op 01-06-2016
  • Beoordeling: 7.1

    Geen
    Geschreven door Klant uit breda op 27-05-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer goede ervaringen met Expert Actief in Breda. Echte deskundigheid, vertrouwde mensen die echt weten waar ze het over hebben! Goede prijs-kwaliteitverhouding, kortom, in alle opzichten een heel fijn adres!
    Geschreven door Klant Lange uit oosterhout op 25-05-2016
  • Beoordeling: 9.0

    deskundig advies, uitstekende service en omruilgarantie, wij zijn echt heel erg tevreden en raden iedereen aan om het zelf te ervaren
    Geschreven door Klant uit breda op 19-05-2016
  • Beoordeling: 9.9

    wij zijn heel tevreden over de service en begeleiding bij aankoop van een artikel
    Geschreven door Klant Kamp uit breda op 18-05-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Actief is een echte EXPERT op meerderlei gebied, te weten: prijs, kwaliteit, deskundigheid en service!
    Geschreven door Klant Koks uit breda op 18-05-2016
  • Beoordeling: 7.3

    ?
    Geschreven door Klant uit breda op 18-05-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Wij hebben goede ervaringen bij expert met de service op moment dat wij een aankoop doen maar ok de service nadien en dat vind ik heel belangrijk.
    Geschreven door Mevr Van Zundert uit breda op 14-05-2016
  • Beoordeling: 10.0

    mijn laatste aankoop ging per telefoon dat is idiaal
    Geschreven door Mevr Houtkamp uit breda op 12-05-2016