Navigatie

Beoordelingen Expert Breda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hooijdonk 8.4

Zie reactie \'enthousiast\'

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (520)

  • Beoordeling: 8.4

    Zie reactie \'enthousiast\'
    Geschreven door Klant Hooijdonk uit breda op 11-05-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Kijk en koop! Altijd goed!
    Geschreven door Klant Franken uit chaam op 04-05-2016
  • Beoordeling: 3.6

    Zeker geen aanrader!! Ontzettende slechte service en toen ik daarover contact opnam werd ik zo respectloos behandeld. Ik ben niet gauw boos maar de mensen van expert hebben mij echt tot t uiterste gedreven. Nooit geen aankoop bij expert voor mij meer.
    Geschreven door Klant uit breda op 04-05-2016
  • Beoordeling: 7.3

    geen
    Geschreven door Klant uit chaam op 04-05-2016
  • Beoordeling: 6.2

    Goede service en goede producten.
    Geschreven door Klant uit breda op 29-04-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Goed geholpen voor een redelijke prijs
    Geschreven door Klant Zwierenberg uit breda op 29-04-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Gegarandeerd goede voorlichting en service.
    Geschreven door Klant Wagtmans uit breda op 28-04-2016
  • Beoordeling: 7.8

    als het aan de service ligt van de locatie lange brugstraat te breda dan is expert een aanbeveling om daar te kijken en te informeren voor jouw eventuele aankoop.zij zijn helder en duidelijk
    Geschreven door Klant Stofmeel-van Aken uit breda op 16-04-2016
  • Beoordeling: 9.2

    omdat wij zo goed geholpen zijn een voorbeeld onze wasmachine was kapot en belde naar expert in breda en ze regelde dat wij zo een ander wasmachine die we uitzochten de ander dag brachten dat noem klant vriendelijk
    Geschreven door Klant uit etten-leur op 16-04-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Ik heb mijn nieuwe wasmachine gekocht bij expert omdat ik van een vriendin had gehoord dat jullie ook in geval van problemen zelf serves verlenen en dat vind ik belangrijk. Ik ben goed geholpen en tevreden over het afleveren en installeren.
    Geschreven door Klant uit breda op 05-04-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Ruime keus, goede uitleg, prima service. prima levering.
    Geschreven door Klant uit breda op 05-04-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Expert...Daar wordt je wijzer van. Wat mij betreft...het klopt allemaal !
    Geschreven door Klant Pinxteren uit breda op 25-03-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Goed website en snelle levering volgens afspraak.
    Geschreven door Klant uit terheijden op 25-03-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Vakkundig, prima service en vriendelijk verkooppersoneel
    Geschreven door Klant uit breda op 18-03-2016
  • Beoordeling: 4.0

    Een paar jaar geleden heb ik naast een Samsung TV een home cinemaset van Samsung gekocht. Al vrij snel vertoonde dit apparaat gebreken. Expert heeft het apparaat een paar keer opgehaald en teruggestuurd naar Samsung. Steeds kreeg ik te horen dat er onderdelen waren vervangen. De laatste keer werd aangegeven dat het gehele binnenwerk is vervangen. Helaas bleven de problemen voortduren. En nu besef ik dat ik hierin zelf doortastender had moeten zijn. Ik heb het apparaat niet meer gebruikt zonder dit te melden bij Expert. Een paar weken geleden heb ik besloten om de home cinemaset te vervangen. Inmiddels is dit gebeurd. Expert heeft inmiddels een ander nieuw systeem geïnstalleerd. Bij de aankoop heb ik aangegeven dat een redelijke korting op zijn plaats zou zijn. Natuurlijk had ik zelf ook meer actie moeten ondernemen. Expert heeft mij een korting gegeven door geen installatiekosten (?29,95) in rekening te brengen. Ik vind dit aan de magere kant.
    Geschreven door Klant Remeijsen uit breda op 18-03-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Kort geleden een magnetron, duo telefoon en strijkijzer gekocht en ben zeer tevreden over de service en aandacht die de medewerkers geven!!!
    Geschreven door Klant Dubbelman uit breda op 18-03-2016
  • Beoordeling: 4.8

    Product is hetzelfde als elke andere witgoedverkoper. Expert was 10 euro goedkoper dan de concurrent. Helaas moest ik vervolgens een week wachten op levering en bovendien moest ik zelf expert benaderen voor een leverdatum en tijdstip. Andere internetverkopers zijn sneller en leveren zelf de bezorgdatum en tijdstip aan.
    Geschreven door Klant Bos uit breda op 18-03-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Ik was toe aan een nieuwe tv. Ging daarvoor naar Expert in de Lange Brugstraat en werd daar heel goed geholpen en kreeg een deskundig advies om zo mijn keus te bepalen. De tv werd netjes thuis bezorgd, ingesteld en er volgde uitleg over hoe de smart tv werkte. Ik ben er zeer tevreden over en kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.
    Geschreven door Klant Gillis uit breda op 18-03-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Ik ben ontzettend tevreden. had eerst ander toestel in gedachten maar de verkoper wees me op een promotie, dat toestel had nog meer opties waardoor uiteindelijk beter. Levering gebeurde stipt en heel snel na de aankoop. Betaling kon met pin bij levering. De oude machine werd meegenomen. Prijs was ten opzichte van andere online shops iets duurder maar ik hoop hiermede in de toekomst toch verzekerd te zijn van een goede service mocht het nodig zijn.
    Geschreven door Klant Bogaarts uit breda op 18-03-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Snelle levering! Goede prijs!
    Geschreven door Klant Kerstens uit klein zundert op 11-03-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Fijn en deskundig personeel ,goede service en deskundige monteurs. Prijzen zijn concurrent.Goede nazorg
    Geschreven door Klant uit breda op 07-03-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Geen zin in, alles was goed
    Geschreven door Klant uit bavel op 07-03-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Goede zaak, goede service. Dat vind je niet zo snel ergens. Zéker niet in deze tijd! prima. Houden zo.
    Geschreven door Klant uit breda op 26-02-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Fijne zaak Expert Breda. Goede service.
    Geschreven door Klant Huinen uit breda op 26-02-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Liebherr inbouwkoelkast gekocht bij Expert, snelle levering (2 dagen), 2 jaar garantie, goede service, goede prijs. Ik vind wel de installatiekosten van ?89,95 aan de hoge kant voor nog geen 20 minuten werk.
    Geschreven door Klant Dijk uit breda op 26-02-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Product via internet besteld. Volgende dag keurig en goed verpakt geleverd.
    Geschreven door Klant uit breda op 26-02-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Goed, deskundig, degelijk, betrouwbaar. Blij dat er nog een winkel is waar je echt geholpen wordt.
    Geschreven door Klant uit breda op 21-02-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Niet zo gewend online bestellingen te plaatsen toch maar eens gedaan. Verbluffend snel- nog diezelfde dag ! - de bestelde huistelefoon aan huis bezorgd.Vooraf contact gehad over een kapot el. scheerapp. Prima advies gekregen aangaande afweging aankoop nieuw app. dan wel vervanging van onderdelen. Joop van Zwieten
    Geschreven door Klant Zwieten uit breda op 19-02-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Ben je op zoek naar een winkel met echte service en betrokken medewerkers ben je hier aan het juiste adres. Wij zijn al zo\'n 25 jaar klant!
    Geschreven door Klant Pluym uit breda op 19-02-2016
  • Beoordeling: 8.7

    zie hiervoor
    Geschreven door Klant uit teteringen op 08-02-2016