Navigatie

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Greef - Radt 8.1

De klacht die we hadden werd snel en goed opgelost

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2013)

  • Beoordeling: 8.1

    De klacht die we hadden werd snel en goed opgelost
    Geschreven door Klant De Greef - Radt uit helmond op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne winkel,vriendelijk en kundige verkopers en een top service!! Ga zo door....!!👍😉
    Geschreven door Klant Van de Kimmenade uit helmond op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede sevice goede klantvriendelijkheid of het nu om iets kleins of groot gaat
    Geschreven door Klant Linders uit deurne op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    :)
    Geschreven door Klant uit deurne op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service en levering! Top!
    Geschreven door Klant uit helmond op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Fijn om via website toch te bestellen bij lokale ondernemers
    Geschreven door Klant uit vlierden op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en goed personeel
    Geschreven door Klant uit helmond op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekend
    Geschreven door Klant uit deurne op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Deskundig en meedenkend met de klant. Snelle levering.
    Geschreven door Klant uit neerkant op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Nee
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Ben erg tevreden over informatie prijs kwaliteit,zeer vriendelijk,deskundig snelle bezorging en installatie.Helemaal prima.Dank hiervoor.
    Geschreven door Klant Cornelissen uit deurne op 02-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Met een goed advies en adequate bezorging kunnen wij nu van een nieuwe TV genieten.
    Geschreven door Klant Geurts uit deurne op 31-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Wij zijn zeer deskundig geholpen. Onze haartrimmer was binnen de afgelopen termijn. Dezelfde haartrimmer was niet meer in het assortiment. Met behulp van een professionele deskundige hebben wij een nieuwe Haartrimmer uit gekozen. Met veel plezier zijn we samen met de Haartrimmer, weer naar Brouwhuis gegaan. Nogmaals Dank voor de professionele Hulp!!
    Geschreven door Klant Broos uit helmond op 30-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    klantvriendelijke zaak met professioneel personeel denken mee
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 29-10-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Prettig geholpen bij de aankoop van een nieuwe wasmachine. Behulpzaam personeel met oog voor de klant. Ik koop hier al jaren alles en prima service.
    Geschreven door Klant Adriaans uit deurne op 29-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goed aanbod en goede service...
    Geschreven door Klant uit deurne op 27-10-2020
  • Beoordeling: 8.2

    nvt
    Geschreven door Klant uit de rips op 26-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Service zoals het hoort
    Geschreven door Klant Panhuizen uit asten op 26-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service en snelle levering met een goede uitleg bij installatie van het product.
    Geschreven door Klant uit bakel op 24-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goed
    Geschreven door Klant uit bakel op 22-10-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Goed geadviseerd, maar keuze aan klant overgelaten.
    Geschreven door Klant uit deurne op 22-10-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Alles goed verlopen.
    Geschreven door Klant uit bakel op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Uitstekende service en vakmanschap.
    Geschreven door Klant Beekman uit helmond op 21-10-2020
  • Beoordeling: 3.8

    Geen interesse meer
    Geschreven door Klant Manders uit vlierden op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Goede prijs kwaliteit verhouding. Voldoende keus in de winkel en snelle service om product thuis af te leveren.
    Geschreven door Klant uit deurne op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Goed produkt,vakkundig advies en snelle levering met goede garantie! Wat wil je nog meer!
    Geschreven door Klant uit deurne op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    voor de eerste keer in deze winkel en je krijgt het gevoel of ze je al jaren kennen een heel goed gevoel
    Geschreven door Klant Liebrand uit oeffelt op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.5

    zeer tevreden,perfecte levering!!
    Geschreven door Klant uit milheeze op 20-10-2020
  • Beoordeling: 6.4

    Dat lijkt me in deze niet zo handig
    Geschreven door Klant uit liessel op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Gied advies en meedenken
    Geschreven door Klant uit deurne op 20-10-2020