Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Ontzettend vriendelijk personeel met veel kennis in huis.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1439)

  • Beoordeling: 10.0

    Ontzettend vriendelijk personeel met veel kennis in huis.
    Geschreven door Klant uit deurne op 17-07-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Het is een model uit 2017, maar een heel goed en mooi model. Installatie was redelijk eenvoudig, zolang je maar de handleiding goed volgt. Toestel was prima verpakt en er is goed rekening gehouden voor beveiliging tijdens plaatsing van het toestel. Alleen het kabeltje tussen de one connect box en de tv vind ik wel heel erg dun en fragiel, maar werkt wel. We zijn heel blij met dit toestel.
    Geschreven door Klant Van Rijt uit deurne op 16-07-2018
  • Beoordeling: 7.5

    goed advies
    Geschreven door Klant uit deurne op 12-07-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service.
    Geschreven door Klant Pals uit milheeze op 11-07-2018
  • Beoordeling: 9.9

    prima service en uitstekend personeel
    Geschreven door Klant Van Deursen uit helmond op 11-07-2018
  • Beoordeling: 7.0

    Altijd goed advies
    Geschreven door Klant Vos uit milheeze op 11-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service betekend bij Expert ook, slaap er nog een nachtje over of een product afraden. Hierdoor krijg je meer klantenwaardering en heb je ook het gevoel dat ze oprecht en eerlijk zijn!
    Geschreven door Klant uit bakel op 09-07-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Mijn ervaring met Expert is heel goed ,want je wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen .
    Geschreven door Klant Van der Meijden uit deurne op 07-07-2018
  • Beoordeling: 8.9

    goede uitleg van de machine
    Geschreven door Klant Haast uit helmond op 05-07-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Mooie winkel fijn personeel
    Geschreven door Klant Van Grunsven uit deurne op 04-07-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Goed gedaan
    Geschreven door Klant Hoogers uit deurne op 03-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Stofzuiger doet wat ie moet doen.
    Geschreven door Klant Nooijen uit deurne op 03-07-2018
  • Beoordeling: 7.2

    ik heb hier geen behoefte aan.
    Geschreven door Klant uit sint anthonis op 02-07-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Prima Zaak
    Geschreven door Klant uit deurne op 30-06-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Bosch wasmachine en Bosch condensdroger gekocht. Dik tevreden over advies en aflevering.
    Geschreven door Klant Van der Meer uit bakel op 28-06-2018
  • Beoordeling: 7.8

    De ervaringen nu zijn beter, dan in het verleden, ik zal trachten uit te leggen wat ik bedoel ; in het verleden heb ik onder andere een laserprinter bij uw firma gekocht, van het merk Ricoh SP 203 s. Na enige tijd was het nodig om de lasermodule te vernieuwen, bij navraag om deze module bij uw firma te kopen, kreeg ik als antwoord; wij Expert hebben deze printer niet aan u verkocht, dus u kunt bij expert geen lasermodule kopen. Mijn verbazing was enorm, na het overhandigen van de aankoopbon/factuur werd het bij uw filiaal in Deurne pas duidelijk. Maar nu is de service heel goed, mijn dank daarvoor.
    Geschreven door Klant Reniers uit helmond op 27-06-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Mee denken met de klant. Monteur / instaleteur met verstand van zaken
    Geschreven door Klant Berkers uit de rips op 26-06-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Fijne klantvriendelijke winkel, er wordt naar je geluisterd.
    Geschreven door Klant Kusters uit deurne op 22-06-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Vriendelijken zeer kundig personeel.
    Geschreven door Klant Van de Kerkhof uit deurne op 19-06-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Goede en uitstekend overleg en het werkt ook nog,we zijn tevreden.
    Geschreven door Klant Minten uit deurne op 19-06-2018
  • Beoordeling: 7.3

    alles prima
    Geschreven door Klant Verheggen uit rips op 19-06-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Ben zeer tevreden over mijn aankoop
    Geschreven door Klant uit deurne op 18-06-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Ik koop mijn producten altijd bij Expert. Ze zullen ongetwijfeld iets duurder zijn dan internet of marktplaats-prijzen. Maar je krijgt perfecte service en aandacht in de winkel, de producten worden netjes thuis bezorgd en zeer correct aangesloten. Daarbij krijg je uitleg over hoe het product werkt, en mocht je een paar dagen later toch nog een vraag hebben, word je keurig en correct geholpen. Dus experts kopen bij Expert.
    Geschreven door Klant Dob uit helmond op 11-06-2018
  • Beoordeling: 9.1

    goede hulp
    Geschreven door Klant uit bakel op 07-06-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Goede winkel goede service en kennis en vlot personeel
    Geschreven door Klant Willems uit deurne op 06-06-2018
  • Beoordeling: 8.2

    prima
    Geschreven door Klant uit deurne op 05-06-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Geen review.
    Geschreven door Klant uit deurne op 05-06-2018
  • Beoordeling: 9.5

    De verkoper leverde ons wat wij wilden hebben. Het beoogde tv-toestel was niet uit voorraad leverbaar, wel een ietwat duurder exemplaar, waarop meteen ui eigen beweging een substantiële korting werd gegeven. Van de meerprijs van€ 200,-- hoefden we slechts de helft bij te passen. Ook het thuis installeren van het toestel, inclusief de complexe bekabeling van oude infrastructuur die moest worden aangepast, verliep voortreffelijk. De monteur toonde zich daarbij proactief, door Ziggo te bellen dat de aansluiting moest worden vernieuwd. Hetgeen de volgende dag al geschiedde. Een 10 voor bezorger/monteur Hans Hendriks.
    Geschreven door Klant Van Ooijen uit liessel op 05-06-2018
  • Beoordeling: 8.5

    is goed
    Geschreven door Klant uit deurne op 04-06-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Een woord geweldig
    Geschreven door Klant uit deurne op 04-06-2018