Navigatie

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Altijd goede service!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1713)

  • Beoordeling: 10.0

    Altijd goede service!
    Geschreven door Klant uit helmond op 05-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goede overzichtelijke website
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 04-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Eigenlijk altijd goed. Hebben ze iets niet. Kijken ze samen met jou naar alternatieven. Top!
    Geschreven door Klant Croque uit deurne op 04-11-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Goed
    Geschreven door Klant uit helmond-stiphout op 04-11-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Ga dit niet doen!
    Geschreven door Klant uit deurne op 04-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Bij de aankoop van een Tefal compact grill kregen we gedegen informatie en goede uitleg van het product.
    Geschreven door Klant uit deurne op 02-11-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Een betrouwbaar bedrijf voor als je zelf niet zo veel verstand hebt van te kopen dingen
    Geschreven door Klant Boonstra uit liessel op 01-11-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met gerichte service. Al sinds jaar en dag onze leverancier van wit- en bruingoed.
    Geschreven door Klant Kemps Project Engineering uit deurne op 30-10-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Uitermate goed geholpen door Pedro.
    Geschreven door Klant Van de Velden uit asten op 30-10-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Mooie winkel. Ruime en gevarieerde keuze. Vriendelijke medewerkers, goed advies en uitleg. Service ondersteuning na aankoop is uitstekend.
    Geschreven door Klant Van Nunen uit deurne op 28-10-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Super service,vakkundige monteurs,gewoon,dik tevreden!!!
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 22-10-2019
  • Beoordeling: 9.4

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit deurne op 07-10-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Al jaren de service van expert in ons gezin en familie,Super het voelt vertrouwd.
    Geschreven door Klant Giebelen uit deurne op 23-09-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Deurne is de winkel waar je moet zijn voor service en goede hulp bij het nemen van de juiste keuze.
    Geschreven door Klant uit milheeze op 31-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    in deurne wordt je fijn geholpen hebben tijd voor je of je komt voor klok radio of tv maakt niet uit dat is service van hen ook het leveren daarom gaan wij naar deurne
    Geschreven door Klant Zweegers uit someren op 29-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit deurne op 29-07-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekende producten/kwaliteit verhouding. Vriendelijke bediening en afleveringen
    Geschreven door Klant Arts uit helmond op 27-07-2019
  • Beoordeling: 6.9

    Geen
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 26-07-2019
  • Beoordeling: 5.6

    Dyson apparaten te duur
    Geschreven door Klant Bravenboer uit deurne op 26-07-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Deskundig personeel, ruime keuze en perfecte service.
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 26-07-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Goede Service Fijne Mensen Goede Kwaliteit
    Geschreven door Klant Hoeben uit deurne op 26-07-2019
  • Beoordeling: 7.5

    alles is prima verlopen.
    Geschreven door Klant uit rips op 22-07-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Met name de bijzonder goede service en expertise van de monteur (Hans) maakt onze keuze voor Expert Deurne
    Geschreven door Klant Hoeben uit lieshout op 20-07-2019
  • Beoordeling: 2.5

    Helemaal niet tevreden.
    Geschreven door Klant uit deurne op 19-07-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Mijn eerste ervaring met Expert is goed. Bij een volgende aankoop zal ik mij zeker laten informeren en adviseren door Expert.
    Geschreven door Klant uit overloon op 18-07-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Dit zou ik later willen doen.
    Geschreven door Klant uit deurne op 18-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Zijn erg fijn geholpen voor een nieuwe wasmachine. Deskundig een eerlijk advies en er werd goed meegedacht. Volgende dag meteen geleverd. Helemaal top dus.
    Geschreven door Klant uit deurne op 17-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    duidelijke site, met veel product- informatie ook de prijs staat erbij, maar ook als je iets niet kunt vinden op hun site kun je naar de winkel gaan daar helpen ze je verder zoeken, geheel vrijblijvend en op een rustige manier, personeel is goed op de hoogte van de producten en assortiment wat in huis is als het is uitverkocht wordt er alle moeite gedaan om het zo spoedig mogelijk in huis te hebben, ook de afleverings- service is prima, thevens de afstelling van het gekochte product. ook de nazorg bij eventuele problemen is zeer goed.
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 17-07-2019
  • Beoordeling: 9.9

    De medewerkers van Expert Deurne zijn altijd goed geïnformeerd, behulpzaam en zeer kundig. Je kunt niet om Expert Deurne heen wanneer je met een goed gevoel wilt genieten van je aldaar gedane aankopen en dat geldt voor het hele assortiment. Expert Deurne is TOP
    Geschreven door Klant Van Uden uit deurne op 16-07-2019
  • Beoordeling: 9.2

    goede service en uitleg over het nieuwe apparaat
    Geschreven door Klant uit helmond op 16-07-2019