Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Kusters 7.8

Fijne klantvriendelijke winkel, er wordt naar je geluisterd.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1422)

  • Beoordeling: 7.8

    Fijne klantvriendelijke winkel, er wordt naar je geluisterd.
    Geschreven door Klant Kusters uit deurne op 22-06-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Vriendelijken zeer kundig personeel.
    Geschreven door Klant Van de Kerkhof uit deurne op 19-06-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Goede en uitstekend overleg en het werkt ook nog,we zijn tevreden.
    Geschreven door Klant Minten uit deurne op 19-06-2018
  • Beoordeling: 7.3

    alles prima
    Geschreven door Klant Verheggen uit rips op 19-06-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Ben zeer tevreden over mijn aankoop
    Geschreven door Klant uit deurne op 18-06-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Ik koop mijn producten altijd bij Expert. Ze zullen ongetwijfeld iets duurder zijn dan internet of marktplaats-prijzen. Maar je krijgt perfecte service en aandacht in de winkel, de producten worden netjes thuis bezorgd en zeer correct aangesloten. Daarbij krijg je uitleg over hoe het product werkt, en mocht je een paar dagen later toch nog een vraag hebben, word je keurig en correct geholpen. Dus experts kopen bij Expert.
    Geschreven door Klant Dob uit helmond op 11-06-2018
  • Beoordeling: 9.1

    goede hulp
    Geschreven door Klant uit bakel op 07-06-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Goede winkel goede service en kennis en vlot personeel
    Geschreven door Klant Willems uit deurne op 06-06-2018
  • Beoordeling: 8.2

    prima
    Geschreven door Klant uit deurne op 05-06-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Geen review.
    Geschreven door Klant uit deurne op 05-06-2018
  • Beoordeling: 9.5

    De verkoper leverde ons wat wij wilden hebben. Het beoogde tv-toestel was niet uit voorraad leverbaar, wel een ietwat duurder exemplaar, waarop meteen ui eigen beweging een substantiële korting werd gegeven. Van de meerprijs van€ 200,-- hoefden we slechts de helft bij te passen. Ook het thuis installeren van het toestel, inclusief de complexe bekabeling van oude infrastructuur die moest worden aangepast, verliep voortreffelijk. De monteur toonde zich daarbij proactief, door Ziggo te bellen dat de aansluiting moest worden vernieuwd. Hetgeen de volgende dag al geschiedde. Een 10 voor bezorger/monteur Hans Hendriks.
    Geschreven door Klant Van Ooijen uit liessel op 05-06-2018
  • Beoordeling: 8.5

    is goed
    Geschreven door Klant uit deurne op 04-06-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Een woord geweldig
    Geschreven door Klant uit deurne op 04-06-2018
  • Beoordeling: 8.9

    nee
    Geschreven door Klant uit america op 04-06-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Wacht hun antwoord af en zal dan misschien reageren.
    Geschreven door Klant uit deurne op 04-06-2018
  • Beoordeling: 7.2

    Oriënteren via internet en fysiek winkel blijf ik een fijne combinatie vinden en in samenwerking met Expert Deurne gaat dat prima!
    Geschreven door Klant Peeters uit deurne op 01-06-2018
  • Beoordeling: 7.3

    We zijn zeer tevreden over expert
    Geschreven door Klant uit deurne op 30-05-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Vlot en deskundig geholpen bij de aankoop.
    Geschreven door Klant Van Tiel uit vlierden op 23-05-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Bij Expert nog persoonlijke aandacht van deskundig personeel. Artikelprijs gunstig
    Geschreven door Klant Opbergen uit helmond op 23-05-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Top winkel. Goede service, klantvriendelijk en klant gericht, goede deskundigheid.. Kortom het blijft mijn vaste winkel.
    Geschreven door Klant uit deurne op 18-05-2018
  • Beoordeling: 8.4

    uitstekende dienstverlening
    Geschreven door Klant uit westerbeek op 17-05-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Prettig bedrijf, goed personeel, ik kom er graag voor mijn aankopen.
    Geschreven door Klant Bed & Breakfast De Goei Kamers uit deurne op 16-05-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Ik ben al jaren klant bij Expert. Andere winkels wellicht voordeliger. Service en advies dusdanig dat ik een volgende keer weer naar Expert ga.
    Geschreven door Klant Van den Reek uit deurne op 16-05-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Heel goede ervaring en Nice personeel.
    Geschreven door Klant uit deurne op 13-05-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Mooie winkel en goed personeel
    Geschreven door Klant Wijnhoven uit helmond op 09-05-2018
  • Beoordeling: 9.2

    de medewerkers denken met je mee,goed advies,en,ze komen afspraken na!!
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 09-05-2018
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit helmond op 02-05-2018
  • Beoordeling: 8.1

    een goede service en betrouwbaar bedrijf
    Geschreven door Klant uit helmond op 02-05-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Ben al jarenlang klant en dat bevalt prima.
    Geschreven door Klant Zweden uit deurne op 02-05-2018
  • Beoordeling: 6.9

    goede service, ik ben als klant vriendelijk
    Geschreven door Klant uit deurne op 02-05-2018