Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.8

Voor klant vriendelijkheid en goede service ga je naar Expert

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1439)

  • Beoordeling: 7.8

    Voor klant vriendelijkheid en goede service ga je naar Expert
    Geschreven door Klant uit deurne op 09-07-2015
  • Beoordeling: 7.8

    heb geen review
    Geschreven door Klant uit deurne op 09-07-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Snelle en goede service. Meedenken. Top.
    Geschreven door Klant uit helmond op 09-07-2015
  • Beoordeling: 7.8

    -
    Geschreven door Klant uit deurne op 09-07-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Het is voor mij een aanrader en tevens ook voor andere mensen de service is uitstekend word correct geholpen en er word alles aan gedaan om het mankement zo gauw mogelijk te herstellen
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 08-07-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Goede Sevice
    Geschreven door Klant uit deurne op 08-07-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Goede uitleg en duidelijke service, ze denken mee en komen met goede producten. Bij een prijsverschil t.o.v. internet zou ik voor die paar euro meer toch altijd voor Expert kiezen. Ook snelle hulp bij reparaties.
    Geschreven door Klant Van Woerden uit deurne op 03-07-2015
  • Beoordeling: 7.7

    Prima service !
    Geschreven door Klant uit vlierden op 03-07-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Deurne heeft een goede uitstraling en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Senders uit deurne op 30-06-2015
  • Beoordeling: 9.2

    prima service , vriendelijk personeel , bereid om te luisteren.
    Geschreven door Klant uit deurne op 29-06-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website en (mits op voorraad) snelle levering van het bestelde artikel.
    Geschreven door Dhr Van Bakel uit helmond op 29-06-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service, goed advies, goede aanbiedingen.
    Geschreven door Klant Van der Wallen uit liessel op 29-06-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer klantvriendelijke zaak, met goede verkopers en een uitstekende garantie.
    Geschreven door Klant Van de Mortel uit deurne op 24-06-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Vriendelijk en deskundig personeel Snel geholpen
    Geschreven door Klant uit deurne op 24-06-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Expert deurne is klantgericht met een ruim assortiment van artikelen. Mijn volgende aankoop zal zeker bij hen plaatsvinden
    Geschreven door Klant Bouwmans uit deurne op 24-06-2015
  • Beoordeling: 8.0

    hebben alles gekocht bij expert, maar zijn door de laatste gang van zaken ook eens ergens anders gaan kijken.
    Geschreven door Klant uit deurne op 22-06-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Goede service
    Geschreven door Klant uit deurne op 22-06-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Ik ben zeer tevreden over de duidelijke uitleg en het meedenken van de verkoper ook de after-sales service is bijzonder goed. Dus al met al weer een tevreden klant.
    Geschreven door Klant Meelen uit gemert op 22-06-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Heb ik geen behoefte aan / zie vraag 1!
    Geschreven door Klant uit deurne op 20-06-2015
  • Beoordeling: 10.0

    de hulp die we altijd krijgen is geweldig
    Geschreven door Klant Heerkens uit deurne op 20-06-2015
  • Beoordeling: 9.8

    ik ben zeer te vrede kom graag terug
    Geschreven door Klant Pluijm uit liessel op 20-06-2015
  • Beoordeling: 6.7

    De service is heel goed, maar de prijzen kunnen beter afgestemd worden op de concurrentie ism internet. Iets meer voor goede service betalen vind ik geen probleem, maar het moet niet teveel gaan kosten. 5% mag, 10% is al teveel.
    Geschreven door Klant Haacke uit de rips op 19-06-2015
  • Beoordeling: 7.0

    De heteluchtfunctie kan beter. Hij gaat maar tot 200.C Verder is het een uitstekend apparaat. We gebruiken hem regelmatig.
    Geschreven door Klant uit deurne op 19-06-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Goede service. Goed en eerlijk advies. Vriendelijk en kundig personeel. Bij bezorging en instaleren van een apparaat, neemt men de tijd om uit te leggen hoe dit apparaat werkt. En als er toch een keertje iets mis gaat,doen ze echt hun best om het op een goede, en naar tevredenheid op te lossen. Prachtig bedrijf waar de klant nog altijd koning is !!!
    Geschreven door Klant Ummenthun uit belfeld op 19-06-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Wij zijn goed tevreden over alle producten/artikelen die we ooit bij Expert hebben gekocht.
    Geschreven door Klant uit deurne op 19-06-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Wordt snel en goed geholpen en geven zeer goed advies.
    Geschreven door Klant Van Ass uit ysselsteyn op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.0

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit erp op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Mooie aannbiedingen, goede service
    Geschreven door Klant Bartels uit helmond op 19-06-2015
  • Beoordeling: 7.3

    geen
    Geschreven door Klant uit deurne op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Wij kopen praktisch alles bij Expert vanwege de goede service en je wordt er ook uitstekend geholpen!
    Geschreven door Klant uit deurne op 19-06-2015