Navigatie

Beoordelingen Expert Dronten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dronten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dronten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Kalshoven 8.3

groot assortiment en snelle levering

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (355)

  • Beoordeling: 8.3

    groot assortiment en snelle levering
    Geschreven door Klant Kalshoven uit dronten op 21-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Na goed en duidelijk advies van de verkoper, konden we de beste stofzuiger kopen, die voor ons het geschikte was. Verkoper had veel verstand van zaken. Prachtige winkel en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Regterschot uit dronten op 21-03-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Werd goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit dronten op 15-03-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Expert heeft aandacht voor de klant ! De service is uitstekend waarbij men vooral begrijpelijke uitleg geeft over de werking van het apparaat.
    Geschreven door Klant Boer uit swifterbant op 14-03-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Mooie showroom met een grote keuze aan elektrische apparatuur. Wij kwamen voor een TV en een koelvriescombinatie. Er zijn maar weinig winkels waar je die keuze hebt. Medewerkers geven goede voorlichting en uitleg.
    Geschreven door Klant Nijborg uit kampen op 07-03-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Leuke winkel; goed personeel; uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit dronten op 07-03-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Prima winkel met deskundig personeel
    Geschreven door Klant Van den Brink uit dronten op 07-03-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Heel goed mee gedacht.
    Geschreven door Klant De Lange uit swifterbant op 01-03-2018
  • Beoordeling: 7.6

    ik heb hier verder niets aan toe te voegen
    Geschreven door Klant Giphart uit dronten op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service, zowel in de winkel als bij de installatie.
    Geschreven door Klant uit dronten op 11-02-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Naar aanleiding van uw advies , kon ik makkelijk mijn keuze maken.
    Geschreven door Klant uit dronten op 06-02-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Goede ervaring met de aankoop van een vaatwasmachine bij Expert Dronten.
    Geschreven door Klant Westra uit biddinghuizen op 30-01-2018
  • Beoordeling: 5.3

    laat ik dat maar niet doen.......
    Geschreven door Klant uit dronten op 25-01-2018
  • Beoordeling: 9.5

    De heren uit Dronten hebben ons keurig voorgelicht en hebben alles professioneel aangesloten. Top!! Echt een aanrader.
    Geschreven door Klant Houtkachel Direct uit ijsselmuiden op 24-01-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Prima service goede prijs
    Geschreven door Klant uit dronten op 12-01-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Alles is naar wens verlopen, een fijne winkel om te kopen.
    Geschreven door Klant Ijzerman uit swifterbant op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Nieuwe oven besteld bij Expert. De monteur heeft die netjes geïnstalleerd, kleed op de vloer en de oven werd voorzichtig verwijderd. Al het werk werd rustig en voorzichtig gedaan zonder schade of rommel te maken
    Geschreven door Klant uit lelystad op 04-01-2018
  • Beoordeling: 8.9

    De medewerkers hebben verstand van zaken. Prettige winkel
    Geschreven door Klant uit dronten op 02-01-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Als inwoner van dronten zou ik het aan bevelen om naar exper te gaan.
    Geschreven door Klant Sijtsma uit dronten op 02-01-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Prima hulp bij zoeken naar nieuwe wasdroger. Gewoon goed geluisterd wat de klant wil en niet opdringerig
    Geschreven door Klant Kossen uit dronten op 30-12-2017
  • Beoordeling: 9.6

    duidelijk ,waar voor je ,uitstekende sevice
    Geschreven door Klant uit dronten op 29-12-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Geen review.
    Geschreven door Klant uit dronten op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Ik heb op de website gekeken , en later met de verkoper een goed product voor mij uit gezocht.
    Geschreven door Klant Lodewijks uit biddinghuizen op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.6

    is goed
    Geschreven door Klant Visscher uit dronten op 13-12-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Deskundig, meedenkend en servicegericht.
    Geschreven door Klant uit dronten op 13-12-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Onze ervaring is zeer positief, zeker qua personeel.
    Geschreven door Klant De Wit uit dronten op 13-12-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Airfryer Philips XXL aangekocht, uitstekend apparaat helemaal als je een gewone friteuse gewend bent ook een stuk gezonder. Daarbij ook nog geholpen door een medewerkster die haar ervaring deelde met ons zodat we al een eindje op weg werden geholpen in het gebruiken van de Airfryer. Helemaal goed en zonder dat we er om vroegen kregen we een kopie mee van baktijden van wel 50 producten. Top hoor!
    Geschreven door Klant Siderius* uit dronten op 12-12-2017
  • Beoordeling: 7.3

    geen
    Geschreven door Klant uit kampen op 12-12-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Uitstekend gehgolpen bij de reorganisatie bekabeling TV en tunet
    Geschreven door Klant Van Oirschot uit dronten op 12-12-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Ok
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 12-12-2017