Navigatie

Beoordelingen Expert Dronten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dronten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dronten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

zeer goede ervaringen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (355)

  • Beoordeling: 9.1

    zeer goede ervaringen.
    Geschreven door Klant uit dronten op 10-08-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Snel en vakkundig geholpen,en volgends afspraak geleverd!
    Geschreven door Klant Van der Poel uit dronten op 26-07-2018
  • Beoordeling: 8.0

    nette winkel . geen bla bla.
    Geschreven door Klant uit dronten op 17-07-2018
  • Beoordeling: 8.5

    nee
    Geschreven door Klant uit dronten op 16-07-2018
  • Beoordeling: 7.6

    goed advies, persoonlijke ervaring van het personeel
    Geschreven door Klant Vermeer uit dronten op 13-07-2018
  • Beoordeling: 10.0

    De deskundigheid bij de medewerkers van Expert Dronten is zeer goed. Ze denken met je mee en geven goede adviezen. De service is ook zeer goed. Als er iets is met het product dan lossen ze het correct op en snel. Ben zeer tevreden over deze zaak,
    Geschreven door Klant Dijkstra uit dronten op 09-07-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Expert geeft goede informatie en service.
    Geschreven door Klant uit dronten op 05-07-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Een hele fijne winkel waar ik snel binnen loop. Een aanwinst in ons centrum. Wordt vakkundig en snel geholpen
    Geschreven door Klant uit dronten op 03-07-2018
  • Beoordeling: 10.0

    je wordt in de winkel goed geholpen en er wordt met je mee gedacht
    Geschreven door Klant uit swifterbant op 02-07-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Zie bovenstaande.
    Geschreven door Klant uit lelystad op 29-06-2018
  • Beoordeling: 7.5

    ik zocht een Kobo-cover die op dat moment niet aanwezig was. De medewerker bestelde deze en na 5 dagen kreeg ik bericht dat deze opgehaald kon worden. Snelle service
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 29-06-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Ik heb met expert alleen maar goede ervaringen en kan iedereen aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit dronten op 26-06-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Dat zouden wij zeker doen.
    Geschreven door Klant uit dronten op 19-06-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Alles wordt goed geregeld
    Geschreven door Klant Van Gorkum uit dronten op 14-06-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goed advies en prima communicatie over levering en plaatsing.
    Geschreven door Klant uit lelystad op 04-06-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Niet nodig
    Geschreven door Klant uit lelystad op 29-05-2018
  • Beoordeling: 9.9

    ga gewoon naar expert dan komt het gewoon goed
    Geschreven door Klant Wanningen uit swifterbant op 23-05-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Goede verkoop via de telefoon, en meteen besteld, omdat het een goedkopere prijs was dan de goedkoopste op internet. Een heel ervaren, bekwame, deskundige monteur heeft de oude vaatwasser er in no time uitgehaald, en de nieuwe erin geplaatst. En dat alles terwijl ik er vooraf van overtuigd was dat via internet, anoniem bestellen dus, goedkoper zou zijn dan via de plaatselijke winkel.
    Geschreven door Klant Holman uit swifterbant op 22-05-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Helemaal oke
    Geschreven door Klant Hauer uit dronten op 22-05-2018
  • Beoordeling: 8.0

    We zijn blij met de goede service van Expert en de proffesionele winkelbedienden.
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 22-05-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Je krijgt goed uitleg over producten
    Geschreven door Klant Timmerman uit swifterbant op 09-05-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Prima service en duidelijke uitleg, niet te vergelijken met de grote prijsvechters. Je betaalt niet eens meer.
    Geschreven door Klant uit dronten op 02-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk personeel en vakkundig uitleg
    Geschreven door Klant uit dronten op 02-05-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Fijne winkel waar service nog op nummer 1 staat.
    Geschreven door Klant uit dronten op 18-04-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service. Er werd goed met ons meegedacht.
    Geschreven door Klant Woonvorm De Maten uit kampen op 12-04-2018
  • Beoordeling: 9.8

    soms is bestellen online goedkoper. Maar naservice is ook belangrijk.
    Geschreven door Klant Blaauboer uit dronten op 06-04-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Overzichtelijke winkel met breed assortiment. Prettige bediening.
    Geschreven door Klant uit lelystad op 04-04-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Perfect van advies tot montage!
    Geschreven door Klant uit lelystad op 03-04-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Vakkundigheid, kwaliteit en goede nazorg zijn belangrijker dan een ,,levering de volgende dag\".
    Geschreven door Klant Logemann uit lelystad op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Dronten is een uitstekend bedrijf met heel goede kennis en dienstverlening.We hebben als Hotel het als een pluspunt ervaren dat je snel en effectief wordt geholpen.
    Geschreven door Klant Hotel Van Dijk Vof uit kampen op 21-03-2018