Navigatie

Beoordelingen Expert Ermelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ermelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ermelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Kleer 7.3

Altijd goed en vriendelijk geholpen.!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (270)

  • Beoordeling: 7.3

    Altijd goed en vriendelijk geholpen.!
    Geschreven door Klant De Kleer uit ermelo op 11-12-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Goede uitleg verkoper, geduldig, vriendelijk, nette uitstraling winkel.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 06-12-2018
  • Beoordeling: 7.1

    Service meestal goed in deze winkel. Ligt vooral aan de verkoper die je treft.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 26-11-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Ermelo is zeer betrokken en betrouwbaar. Een snelle service met een hoog vertrouwensgehalte. Altijd prettig zaken doen!
    Geschreven door Klant uit ermelo op 23-11-2018
  • Beoordeling: 7.6

    nvt
    Geschreven door Klant uit ermelo op 21-11-2018
  • Beoordeling: 6.6

    Nvt
    Geschreven door Klant uit ermelo op 07-11-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Uiteindelijk is alles goed gekomen en werkt het product naar behoren.
    Geschreven door Klant De Vries uit ermelo op 05-11-2018
  • Beoordeling: 7.6

    Gelijk geholpen in de winkel in Ermelo. Personeel had verstand van zaken en werken goed geholpen. Uiteindelijk gingen we naar huis met het geen dat we zochten. Daar worden wij blij van !
    Geschreven door Klant uit putten op 25-10-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Je wordt professioneel en klantvriendelijk te woord gestaan.
    Geschreven door Klant uit ugchelen op 25-10-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Prettige medewerkers. Verstand van de producten. Overzichtelijke winkel en lokaal aanwezig
    Geschreven door Klant uit ermelo op 25-10-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Expert is expert op alle gebieden. Je bent er geen nummertje maar persoon. Ze luisteren echt naar je en geven je eerlijk advies ze zijn dus niet op je centen uit. Tot nu toe is expert Ermelo mij altijd prima bevallen
    Geschreven door Klant Riepma uit ermelo op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.5

    deskundigheid en eerlijke advisering leidend tot een uiteindelijk prima aflevering
    Geschreven door Klant uit ermelo op 17-09-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en uitleg. Van het product wat je wil kopen.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 13-09-2018
  • Beoordeling: 7.1

    Goede winkel goede uitleg bij aankoop en snelle levering
    Geschreven door Klant Reijersen uit putten op 10-09-2018
  • Beoordeling: 9.4

    We hebben een vrieskast gekocht. We werden goed geadviseerd. Men was erg flexibel toen we de datum van bezorging wijzigden. De bezorger was op tijd en behulpzaam bij het plaatsen van de vrieskast.
    Geschreven door Klant Dikken uit ermelo op 10-09-2018
  • Beoordeling: 6.9

    nvt
    Geschreven door Klant op 10-09-2018
  • Beoordeling: 7.7

    prima
    Geschreven door Klant Van den Top uit ermelo op 09-09-2018
  • Beoordeling: 8.4

    De monteur kwam een warmtepompwasdroger afleveren en installeren en repareerde en passant ook even de kabelaansluiting van de TV. Super!
    Geschreven door Klant uit putten op 06-09-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Prettige zaak en goede service
    Geschreven door Klant uit ermelo op 04-09-2018
  • Beoordeling: 9.9

    +++++++++++++++++++++++++++++++++=
    Geschreven door Klant uit ermelo op 28-08-2018
  • Beoordeling: 1.0

    Ik krijg mailtjes over enquêtes terwijl ik er niet eens iets gekocht heb. Erg slordig!
    Geschreven door Klant uit ermelo op 21-08-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Ermelo maakt waar wat ze zeggen. Denken mee, zijn in prijs zeker concurrerend en zelfs het bezorging en thuis installeren, terwijl je er niet bij bent, is geen enkel punt. Je zou willen, dat meer bedrijven begrijpen, dat persoonlijk contact en advies, zonder dat je via het internet eindeloos lang allerlei kliks moet doen belangrijk is om het echte contact met mensen en dus klanten te behouden! Robert Hubers
    Geschreven door Klant Hubers uit zeewolde op 13-08-2018
  • Beoordeling: 8.5

    goede service en persoonlijke aandacht voor de klant vind ik toch wel belangrijk !
    Geschreven door Klant Sande uit ermelo op 06-08-2018
  • Beoordeling: 7.2

    Grote koelvriescombinatie met lichte deuken afgeleverd. Tevens waren de deuren niet naar behoren omgezet: er vormde zich ijs in de Nofrost vriezer. Compensatie van Samsung ivm deuken matig, probleem met de deuren naar tevredenheid opgelost.
    Geschreven door Klant Hendriks uit ermelo op 06-08-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Ze zijn klantvriendelijk en erg behulpzaam. Ze bellen altijd netjes terug!
    Geschreven door Klant uit ermelo op 01-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    De medewerker van Expert heeft goed advies gegeven. De machine werd thuis afgeleverd en geinstalleerd en daarna kreeg ik uitleg over de werking van de machine. Een prima service.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 27-07-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Het invullen verloopt wat moeizaam. Naar het schijnt wordt een ingevuld antwoord niet steeds goed opgepakt.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 27-07-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Prijzen aan de hoge kant, maar kennis, inzet en klantvriendelijk maken dit zeker goed. M. van den Bos
    Geschreven door Klant Van de Bos uit almere op 22-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    nvt
    Geschreven door Klant Grumbkow Von uit harderwijk op 17-07-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Snelle service en goede prijs / kwaliteit. Zakloze stofzuiger in dit geval.
    Geschreven door Klant uit putten op 12-07-2018