Navigatie

Beoordelingen Expert Ermelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ermelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ermelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

Weet het niet

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (270)

  • Beoordeling: 7.3

    Weet het niet
    Geschreven door Klant uit ermelo op 11-07-2018
  • Beoordeling: 6.0

    Ik zeg liever niets
    Geschreven door Klant uit ermelo op 29-06-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Ze zijn altijd heel vriendelijk en je word er goed geholpen
    Geschreven door Klant Vierhout uit harderwijk op 18-06-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Ik zou zeggen bij expert kun je het prima thuis laten bezorgen want ze waren eerder dan de afgesproken tijd echt topper van de bezorging en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Van Diest uit nijkerkerveen op 15-06-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Deskundig op gebied van electronica en uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 11-06-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goed geholpen, deskundig en ook betrokken. Nodigt uit om terug te komen.
    Geschreven door Klant Storm uit ermelo op 06-06-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Top winkel
    Geschreven door Klant uit ermelo op 03-06-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Nee, dank u.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 29-05-2018
  • Beoordeling: 8.1

    in de loop der jaren nodige audio (hifi) en toebehoren aangeschaft bij Expert, ook wel merken die niet in lijn expert , stonden maar die dan we besteld werden en 10 euro goedkoper, goede service, en advies, persoonlijke aandacht en ruimte om te luisteren
    Geschreven door Klant Wassink uit ermelo op 23-05-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Krijg een betere beleving met het artikel, als je het kan zien en voelen , en als de prijs dan weinig maakt met overige aanbieders , koop ik het liever bij expert , en zeker als er sprake is van nazorg/service of id. Gewoon om de hoek kopen , blijven er ook nog winkels bestaan.! kan je oo nog eens lekker struinen door zo,n zaak.
    Geschreven door Klant De Vries uit ermelo op 23-05-2018
  • Beoordeling: 5.4

    Zoek zelf de relevante informatie over het product, want de verkoper kan u waarschijnlijk niet helpen.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 22-05-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Mooie winkel,prijs/kwaliteit goed, vakkundig personeel(Sebastiaan omdat -ook eigenlijk altijd naar hem vraag😉) qua service en aflevering en dan ook nog installeren erbij🤔helemaal geweldig die Wilco 👍
    Geschreven door Klant Adam uit ermelo op 09-05-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Goede prijs-product verhouding ,zeer tevreden over de geboden service,prettig personeel in Ermelo.
    Geschreven door Klant Grootendorst uit zevenhuizen op 24-04-2018
  • Beoordeling: 8.5

    De service is goed
    Geschreven door Klant uit ermelo op 18-04-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Ik werd vlot en vakkundig geholpen en ook een mooi product een Philips cafe gaia apparaat gekocht . De koffie is lekker warm en blijft ook nog wel even warm .dus een goede aankoop
    Geschreven door Klant Kraay uit ermelo op 11-04-2018
  • Beoordeling: 6.9

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 04-04-2018
  • Beoordeling: 6.5

    Ik ben goed geholpen bij schade aan de lamp die ik had gekocht
    Geschreven door Klant uit ermelo op 28-03-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Is in orde
    Geschreven door Klant uit ermelo op 21-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Goede zaak en goede verkopers
    Geschreven door Klant Van de Bovenkamp uit ermelo op 14-03-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Ik had een wasmachine gekocht geen schik .van even naar de winkel .gepraat .met een medewerker .Geen probleem ik kreeg een andere .prima service . Waar ik erg blij mee ben .
    Geschreven door Klant Geitenbeek uit ermelo op 14-03-2018
  • Beoordeling: 7.3

    geeen probleem met expert!
    Geschreven door Klant Brons uit ermelo op 01-03-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Ik vind expert Ermelo een goede zaak
    Geschreven door Klant Van Schoten uit harderwijk op 01-03-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Ruime keuze, Goede en deskundige informatie en advies om de juiste keuzes te kunnen maken. TV en geluidsinstallatie vakkundige geïnstalleerd. Prettige benadering.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 19-02-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Altijd prettig en deskundige verkoop! Komen afspraken na en service is goed ! Geen behoefte aan een andere winkel!
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 11-02-2018
  • Beoordeling: 8.3

    -
    Geschreven door Klant Van Gemeren uit ermelo op 07-02-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Prima electronica winkel
    Geschreven door Klant Endendijk uit ermelo op 06-02-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Ik ben tot nu toe heel erg tevreden over Expert. Het zijn in alle opzichten echte experts.
    Geschreven door Klant Stoop uit ermelo op 03-02-2018
  • Beoordeling: 7.2

    geen op- of aanmerkingen
    Geschreven door Klant uit ermelo op 26-01-2018
  • Beoordeling: 6.3

    winkel mooie uitstraling, alleen personeel zou beter geschoold moeten zijn en minder lange wachttijden
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 26-01-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Juiste afwikkeling van de aankoop. Afspraak wAt betreft levering en installatie: precies op de afgesproken tijd. Goede instructie over apparaat.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 17-01-2018