Navigatie

Beoordelingen Expert Ermelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ermelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ermelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Zeker aan te raden bij deze winkel te kopen. Top!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (477)

  • Beoordeling: 10.0

    Zeker aan te raden bij deze winkel te kopen. Top!
    Geschreven door Klant uit ermelo op 14-01-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Online besteld, telefonisch contact ging goed.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Deskundig, vriendelijke n behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant Kurpershoek uit ermelo op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Ermelo, geeft een uitstekend service bij onze aankoop.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 08-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    we werden eerst gebeld dat het bestelde product binnen was en gelijken afspraak gemaakt voor het thuis brengen.super service.
    Geschreven door Klant Geitenbeek uit ermelo op 07-01-2021
  • Beoordeling: 7.7

    EXPERT gaat ook in crisistijden hand in hand met EXPERTISE
    Geschreven door Klant uit ermelo op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Het zijn rare rijden, maar toch dankzij Expert een mooie en goede TV kunnen kopen via de telefoon. Snel geleverd en helemaal blij mee!
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Einde van de middag een koffie apparaat besteld. 3 Uur later werd deze bezorgd! Wat wil je nog meer..
    Geschreven door Klant uit ermelo op 05-01-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Allemaal netjes verzorgd.
    Geschreven door Klant uit nijkerkerveen op 05-01-2021
  • Beoordeling: 7.1

    Ik ben blij dat er in Ermelo een expert is, om een aantal produkten te kopen en ook laten te bezorgen.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    De aankoop van ons is op een goede wijze begeleid door het personeel van de winkel.
    Geschreven door Klant Visser uit putten op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Prettige goede voorlichting.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel en zeer prettig geholpen!
    Geschreven door Klant uit ermelo op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Winkelmedewerkers kunnen nog een hoop leren van de bezorger wat klantvriendelijkheid betreft. Ondanks dat zijn wij wel tevreden maar noemen dit als aandachtspunt omdat wij dit ook van anderen horen met dezelfde ervaring.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Wij hebben jaren in Ermelo gewoond, nu in Harderwijk. De winkel van Expert in Ermelo ziet er écht beter uit dan die in Harderwijk. Dit geldt ook voor de deskundigheid. Op de één of andere manier ziet de winkel er in Harderwijk niet fijn uit, misschien ook omdat je er weinig/geen klanten ziet. Daarom rijden we graag wat extra kilometers om naar Ermelo te gaan.
    Geschreven door Klant Hulleman uit harderwijk op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Uitstekende telefonische afhandeling. Bezorging was op het afgesproken tijdstip en bezorger was erg klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Hoogezand uit harderwijk op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Elektrische apparatuur kopen wij altijd bij Expert in ons dorp. Men adviseert goed en eventuele reparaties worden naar behoren uitgevoerd.
    Geschreven door Klant uit ermelo op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.1

    Ik zit nog steeds op mijn aankoop te wachten
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Expertmedewerkers zijn klantgericht. Goede service en stipt in het houden aan afspraken.
    Geschreven door Klant uit utrecht op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Om de plaatselijke middenstand in \'leven\' te houden is het de investering meer dan waard - bovendien is de service uitstekend en is het \'lijntje\' naar de winkel kort!
    Geschreven door Klant Van Der Beek uit ermelo op 22-12-2020
  • Beoordeling: 7.7

    In deze bijzondere tijd hebben wij van Expert een zeer goede service gekregen met betrekking tot het afhalen doch door de nieuwe coronamaatregelen het laten bezorgen van onze producten.
    Geschreven door Klant Koppen uit harderwijk op 17-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Zoals altijd wordt je goed geholpen, en zeer vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Velthuyzen uit ermelo op 16-12-2020
  • Beoordeling: 5.3

    Expert Ermelo heeft mooie spullen maar niet erg attente verkopers
    Geschreven door Klant uit putten op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goede vlotte service, En kwaliteit / prijs verhouding goed.
    Geschreven door Klant Douma uit leeuwarden op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Ruime keuze, personeel met kennis, vriendelijk en een goede prijs kwaliteit verhouding is.
    Geschreven door Klant Oortman uit ermelo op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Nou wij hebben voor eerste keer. Een condensdroger. Bij expert gekocht. Expert is niet duur en zeer goede condensdroger. Ik raad iedereen aan die niet te veel geld kwijt wil. Ga naar expert en je wilt nooit weer anders. Groetjes gijs van de steeg
    Geschreven door Klant Van de Steeg uit uddel op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Prima zaak, goed advies en goede service.
    Geschreven door Klant De Graaf uit ermelo op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Top erg tevreden
    Geschreven door Klant Van Beek uit ermelo op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Prima winkel en uitstekende dienstverlening
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 16-12-2020