Navigatie

Beoordelingen Expert Haren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Engbers 10.0

Service en kennis prima

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (809)

  • Beoordeling: 10.0

    Service en kennis prima
    Geschreven door Klant Engbers uit roden op 21-01-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Website niet gebruikt. Winkel aankoop
    Geschreven door Klant Beijering uit groningen op 19-01-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Wij kunnen Expert Haren , op grond van onze jarenlange ervaring met deze zaak, in alle opzichten aanbevelen : zeer deskundige informatie over de producten, uitstekende service en een snelle en zorgvuldige aflevering.
    Geschreven door Klant Brouwer-v Eerden uit groningen op 18-01-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goed advies en fijne medewerkers
    Geschreven door Klant Van der Tuin uit groningen op 18-01-2022
  • Beoordeling: 7.2

    Goede service.
    Geschreven door Klant Prins uit haren gn op 14-01-2022
  • Beoordeling: 7.3

    goede afspraken
    Geschreven door Klant uit groningen op 14-01-2022
  • Beoordeling: 5.5

    Wij zijn niet van die \"snelle\"jongens die elke aankoop online regelen en daarbij graag voor de gunstigste prijs gaan. Wij houden graag de plaatselijke middenstand op de been en laten ons graag persoonlijk adviseren bij de aankoop van dure, luxe artikelen. We betalen liever iets meer maar verwachten daarvoor ook een goede service terug. Nu blijkt echter, dat wanneer zich mankementen aan een product zich voordoen, je deze zelf maar moet gaan oplossen door contact op te nemen met de fabrikant. We kunnen dit voortaan beter rechtstreeks doen, want het maakt dan ook niet meer uit, bij wie je het product koopt. De verleende service zal dan bij een online-bestelling hetzelfde zijn als bij de plaatselijke ondernemer.
    Geschreven door Klant Marsijla uit roden op 13-01-2022
  • Beoordeling: 5.2

    Product is niet op de afgesproken datum geleverd.
    Geschreven door Klant uit haren op 12-01-2022
  • Beoordeling: 8.3

    de medewerker dacht mee over het gebruik en stuurde zelfs een filmpje, waar ik erg blij mee was.
    Geschreven door Klant uit groningen op 10-01-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Prima winkel voor kundige informatie, oriënteren en kopen. De mate van service verdient zich terug in de algehele tevredenheid over de levering van het product.
    Geschreven door Klant Ter Meer uit glimmen op 08-01-2022
  • Beoordeling: 8.7

    niet op uw site aub
    Geschreven door Klant uit glimmen op 08-01-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Hier heb ik geen tijd voor. M.h.g.
    Geschreven door Klant uit haren op 05-01-2022
  • Beoordeling: 7.7

    Gewoon lekker handig en in eigen dorp
    Geschreven door Klant Berghuis op 03-01-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Heel tevreden
    Geschreven door Klant uit groningen op 30-12-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Prima service
    Geschreven door Klant uit paterswolde op 30-12-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Persoonlijke aandacht, snelle service
    Geschreven door Klant uit haren op 29-12-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant uit groningen op 27-12-2021
  • Beoordeling: 9.5

    ik ben goed geholpen.
    Geschreven door Klant Berends uit groningen op 27-12-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Ze kunnen je met alles helpen.
    Geschreven door Klant Van den Berg uit haren op 24-12-2021
  • Beoordeling: 8.5

    persoonlijke aandacht en goede service zijn kenmerkend voor Expert in Haren.
    Geschreven door Klant uit haren op 23-12-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Xxxxxxxxxx.
    Geschreven door Klant uit gn op 16-12-2021
  • Beoordeling: 9.1

    niet speciaal
    Geschreven door Klant Zeeven uit donderderen op 16-12-2021
  • Beoordeling: 6.9

    niet van toepassng
    Geschreven door Klant uit sappemeer op 16-12-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Doorgaan zo
    Geschreven door Klant uit haren op 15-12-2021
  • Beoordeling: 8.7

    goede service
    Geschreven door Klant uit haren gn op 13-12-2021
  • Beoordeling: 6.9

    Let goed op of een besteld produkt nieuw is of uit een showroom komt
    Geschreven door Klant Muller uit haren op 09-12-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Zowel de wasmachine als de droger van AEG zijn de beste keuze voor mij. Deze gaan lang mee en leveren de beste kwaliteit. Door het kleine oppervlak waar de apparatuur kwam te staan, moesten deze op elkaar gezet worden. Waarbij ik aanraadt ook een tussen plaat aan te schaffen zodat de droger zijn garantie niet verliest. Fijn dat de bezorgers hierin mee denkend waren. De bezorging verliep snel en positief! Ik ben erg blij met deze upgrade in het huishouden.
    Geschreven door Klant Buitenwerf uit haren gn op 08-12-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer klantgericht en deskundig. Installatie door uitermate vriendelijke monteur. Neemt de tijd voor goede uitleg en werkt zeer keurig. Top!
    Geschreven door Klant uit haren gn op 06-12-2021
  • Beoordeling: 9.2

    hebben een zeer goede ervaring gehad in de zaak in Haren.
    Geschreven door Klant Peper uit emmen op 02-12-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Prima winkel, goede service en vakmanschap!
    Geschreven door Klant Havinga uit haren gn op 01-12-2021