Navigatie

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Ruitenberg 9.8

Expert Horst is een prettige winkel waar je deskundig geholpen wordt

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (751)

  • Beoordeling: 9.8

    Expert Horst is een prettige winkel waar je deskundig geholpen wordt
    Geschreven door Klant Ruitenberg uit horst op 02-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    super tevreden over expert. goed geadviseerd door Gian. we komen voortaan vanuit Tegelen na expert!!
    Geschreven door Klant uit tegelen op 21-10-2020
  • Beoordeling: 6.7

    prima service in de winkel in horst
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service! Helaas wel begin oktober de wasmachine besteld en begin november laten bezorger. Toen konden ze niet meer aan de wasmachine komen en hebben we een showroommodel gekregen. Goed opgelost, maar had toch gehoopt op een splinternieuwe. Fijne hulp van de medewerker in de winkel. Heel uitgebreid en eerlijk advies gehad. Ook de bezorger was erg vriendelijk en heeft alles aangesloten.
    Geschreven door Klant Munckhof uit kronenberg op 20-10-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Misschien dat ik pech heb bij de installatie van de Sonos producten, maar verwacht dat Expert dit correct oplost.
    Geschreven door Klant uit horst op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    —-
    Geschreven door Klant uit vierlingsbeek op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Goede aanbieding, goed advies, prima levering
    Geschreven door Klant uit berick op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    - Goede prijs - Snelle levering - Goede service
    Geschreven door Klant uit venlo op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    .
    Geschreven door Klant uit america op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    zie vorige antwoord
    Geschreven door Klant uit melderslo op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer deskundige plaatsing van de inbouw vaatwasser Goede prijs, prima service....
    Geschreven door Klant Hoebers uit horst op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Ruime keuze ,grote winkel,en toch snel geholpen
    Geschreven door Klant Verhaag uit sevenum op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    even niet
    Geschreven door Klant uit america op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Een nette winkel met personeel dat super mee denkt met je persoonlijke wensen
    Geschreven door Klant Metzelaar uit horst op 24-09-2020
  • Beoordeling: 8.6

    fijne winkel goed vriendelijk personeel behulpzaam
    Geschreven door Klant Saris-cox uit horst op 24-09-2020
  • Beoordeling: 7.7

    je moet een paar keer bellen om de levering rond te krijgen.
    Geschreven door Klant Janssen uit helden op 24-09-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Prima service en deskundig advies. Geen opgelegde verkooppraatjes
    Geschreven door Klant uit lottum op 18-09-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Vriendelijk personeel en nemen de tijd voor je echt een aanrader
    Geschreven door Klant Dahmen uit venlo op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.4

    nvt
    Geschreven door Klant uit horst op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Prima zaak. We zijn Prima geholpen
    Geschreven door Klant Daniels uit melderslo op 10-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    goede en snelle service.
    Geschreven door Klant uit horst op 10-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en afhandeling van levering. Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Pouwels uit grubbenvorst op 09-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Door alle apparaten bij EXPERT te kopen ontvangen wij een prima service en zijn er ook inruil mogelijkheden bij een verkeerde keuze, top!!!
    Geschreven door Klant Brouwer uit horst op 08-09-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit horst op 08-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima el. tandenborstel, goede kwaliteit/prijsverhouding. Braun Oral-B Pro 2 2700
    Geschreven door Klant Leenders uit gubbenvorst op 02-09-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Vertrouwde firma. Goede service en komt gemaakte afspraken perfect na .
    Geschreven door Klant Roelofs-hendrix uit horst op 26-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    deskundig, vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit horst op 25-08-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Ik ben keer op keer netjes en vriendelijk geholpen, met duidelijke uitleg. Ze proberen je ook niets te verkopen wat je niet nodig hebt. En ze proberen om niet het duurste van het duurste aan je te verkopen..men kijkt echt naar je huishouden, je verbruik van een product, wat je nodig denkt te hebben en wat je te besteden hebt..Dat vind ik ook heel prettig. Niks als lof voor Expert!
    Geschreven door Klant Cox uit horst op 25-08-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Heel vriendelijk goed en eerlijk advies
    Geschreven door Klant uit horst op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Liebherr Mooie koelkast lekker stil alleen kleine verlichting binnen in expert Horst in winkel goede uitleg en bezorgen prima service
    Geschreven door Klant uit lottum op 24-08-2020