Navigatie

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.5

Expert mag mijn commentaren overnemen wel is waar anoniem of wel met initialen \"H.V\" en woonplaats \"Kronenberg\".

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (598)

  • Beoordeling: 9.5

    Expert mag mijn commentaren overnemen wel is waar anoniem of wel met initialen \"H.V\" en woonplaats \"Kronenberg\".
    Geschreven door Klant uit kronenberg op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.4

    zie vorige reactie
    Geschreven door Klant uit lottum op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Goed advies i.v.m. slechthorendheid. Scherpe prijs. Afspraken over levering worden precies nagekomen (bijvoorbeeld onze eis: geen apparaat uit de winkel, maar nieuw uit doos). Installatie volgens afspraak en alles in één keer goed. Op verzoek werden wij steeds geholpen door dezelfde persoon, die ook de installatie deed.
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Super winkel met heel veel kwalitiet
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 23-09-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Goede producten geleverd met goede service
    Geschreven door Klant Vervoort uit tienray op 17-09-2018
  • Beoordeling: 7.6

    geen
    Geschreven door Klant uit horst op 11-09-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel, goede producten, aardig en deskundig personeel!
    Geschreven door Klant Jansen uit melderslo op 03-09-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Wij kopen al 30 jaar onze elektrische apparaten bij Coenders vooral vanwege de goede service!
    Geschreven door Klant Brouwer uit horst op 03-09-2018
  • Beoordeling: 5.8

    Heb in het begin al geschreven
    Geschreven door Klant Jonkers uit broekhuizenvorst op 30-08-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Bij Expert zit je goed
    Geschreven door Klant Van der Sterren *) uit horst op 27-08-2018
  • Beoordeling: 9.7

    UITSTEKEND GEHOLPEN
    Geschreven door Klant uit horst op 24-08-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Goede zaak, vriendelijk en deskundig, goede service.
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 21-08-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goed geholpen door twee medewerkers van Expert in Horst. Ze denken mee en geven heel goed advies
    Geschreven door Klant Janssen uit venlo op 17-08-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Prettige winkel. Ik heb de indruk dat niet iedere medewerker voldoende kennis in huis heeft om klanten goed te informeren.
    Geschreven door Klant uit horst op 13-08-2018
  • Beoordeling: 8.7

    prima service, prima apparaat , voldoet aan door ons gestelde eisen.
    Geschreven door Klant uit lottum op 10-08-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Prima mensen in de winkel die deskundig zijn.
    Geschreven door Klant uit horst op 08-08-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Bosch wasmachine gekocht bij Expert Coenders zeer goed advies en uitleg en topservice bij levering
    Geschreven door Klant Geurts(* uit horst op 08-08-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Expert in een woord , een Topper.
    Geschreven door Klant Jessen uit horst op 07-08-2018
  • Beoordeling: 8.0

    TV gekocht en laten instaleren, ben tevreden hoe alles is verlopen.
    Geschreven door Klant Vervoort-litjens uit america op 01-08-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Veelal zie je de grotere winkelketens met schoolpersoneel werken, niets mis mee maar ze zijn te onervaren om specifieke vragen te beantwoorden, bij Expert Koenders te Horst hebben ze altijd iemand aanwezig die zulke vragen wel kan beantwoorden ... service is hier het toverwoord!
    Geschreven door Klant Mevissen uit venlo op 31-07-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Rechtsreeks in winkel gekocht. Dus niet via dw webside.
    Geschreven door Klant Versleijen uit horst op 27-07-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Tevreden klant.
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 25-07-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Ben zeer tevreden met de hulp en uitleg van expertmedewerker bij aankoop televisietoestel.
    Geschreven door Klant uit castenray op 25-07-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Verkopers met kennis van zaken Helpen ook met kleine dingen
    Geschreven door Klant Keizers uit sevenum op 24-07-2018
  • Beoordeling: 6.6

    zeer slechte service van zo\'n zaak
    Geschreven door Klant uit oirlo op 21-07-2018
  • Beoordeling: 8.6

    uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit horst op 17-07-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Expert is voor mij een fijne winkel en ik hoef er niet ver voor te gaan. Zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit hegelsom op 11-07-2018
  • Beoordeling: 6.8

    Over het algemeen ben ik goed tevreden over de artikelen van Expert
    Geschreven door Klant uit hegelsom op 05-07-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Het is een fijne winkel Je wordt goed geholpen De keuze is reuze Toppie
    Geschreven door Klant uit sevenum op 03-07-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Mogen we dat verder aan anderen overlaten?
    Geschreven door Klant uit horst op 27-06-2018