Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van den Hoef 9.2

Dat is niet nodig. Diegene die daar in de winkel komen. Zien wel dat het goedkomt. Roger en Bjorn geven super goede service. Tuur trouwens ook.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (497)

  • Beoordeling: 9.2

    Dat is niet nodig. Diegene die daar in de winkel komen. Zien wel dat het goedkomt. Roger en Bjorn geven super goede service. Tuur trouwens ook.
    Geschreven door Klant Van den Hoef uit horst op 14-12-2017
  • Beoordeling: 7.5

    nvt
    Geschreven door Klant uit meterik op 14-12-2017
  • Beoordeling: 7.5

    nee
    Geschreven door Klant uit sevenum op 14-12-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Dathet goed is.
    Geschreven door Klant uit horst op 14-12-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Alles is gewoon goed
    Geschreven door Klant uit broekhuizen op 13-12-2017
  • Beoordeling: 9.5

    zeer goede uitleg en netjes geholpen. top bedrijf!
    Geschreven door Klant Hendrix uit melderslo op 13-12-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service
    Geschreven door Klant uit meterik op 12-12-2017
  • Beoordeling: 8.4

    nee
    Geschreven door Klant uit venlo op 12-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    De bestelde producten werden keurig en binnen de gestelde leveringstermijn geleverd. De producten voldoen geheel aan de verwachtingen en hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
    Geschreven door Klant Van Barneveld uit horst op 12-12-2017
  • Beoordeling: 8.7

    In korte tijd vaatwasser en wasmachine moeten vervangen. Goed advies. Snelle levering.
    Geschreven door Dhr Mooren uit meterik op 02-12-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Je kan zien wat je koopt. En je kunt uitleg vragen.
    Geschreven door Klant Cox uit melderslo op 01-12-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Expert winkel kan het winnen van webwinkels en grote witgoedsupermarkten {mediamarkten etc,) door advs, tips etc,.
    Geschreven door Klant Muileman uit helden op 30-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    tevrede
    Geschreven door Klant Madou uit horst op 30-11-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Prima bediening en kennis van zaken. Apparaten worden met elkaar vergeleken en wat de voor- en nadelen zouden kunnen zijn. Hierdoor kon ik een goede afweging maken welk scheerapparaat ik zou kopen voor mijn man.
    Geschreven door Klant uit horst op 30-11-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Top winkel
    Geschreven door Klant uit horst op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.2

    ben zeer tevreden over het gegeven advies
    Geschreven door Klant uit horst op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Deskundige voorlichting .Goede prij-kwaliteit- verhouding. Zeer vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Rutten uit sevenum op 27-11-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Moderne winkel met prima assortiment en ouderwets goede service!
    Geschreven door Klant uit horst op 15-11-2017
  • Beoordeling: 9.7

    nee
    Geschreven door Klant Engels uit tienray op 14-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    fijne winkel met deskundig personeel Goede prijs kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant uit tienray op 14-11-2017
  • Beoordeling: 6.4

    ?
    Geschreven door Klant uit horst op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Ik kan iedereen Expert aanbevelen.
    Geschreven door Klant Houwen uit servenum op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.1

    geen. zie antwoorden.
    Geschreven door Klant uit horst op 31-10-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service van deze Expert. Over alle aankopen zijn wij zeer tevreden, de producten zijn van uitstekende kwaliteit.
    Geschreven door Klant Scheepers uit horst op 24-10-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Goede winkel met vriendelijk personeel en kennis van zaken.
    Geschreven door Klant Cuijpers uit broekhuizen op 24-10-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Uitstekend geholpen
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 22-10-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Fijn geholpen bij expert
    Geschreven door Klant Peeters uit horst op 17-10-2017
  • Beoordeling: 7.8

    goede kantenservice en advies
    Geschreven door Klant uit horst op 17-10-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Het is aan te bevelen om naar Expert te gaan, want de service en uitleg vinden wij belangrijk , en je kunt zien wat je koopt !
    Geschreven door Klant uit sevenum op 16-10-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Hele goede service
    Geschreven door Klant uit wellerlooi op 10-10-2017