Navigatie

Beoordelingen Expert Joure

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Joure die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Joure. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Falkena 8.7

goede installatie en instelling;

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (284)

  • Beoordeling: 8.7

    goede installatie en instelling;
    Geschreven door Klant Falkena uit vegelinsoord op 23-12-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Prima geholpen , en goede service ,echt begripvol.
    Geschreven door Klant Van der Horst uit joure op 17-12-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Oriënteren op internet is oké, Maar lokaal kopen is een pre
    Geschreven door Klant uit joure op 09-12-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service en snelle levering.ben al jaren klant bij Tymstra expert joure.
    Geschreven door Klant Van der Wal uit terhorne op 19-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Een fijne winkel voor prijsbewuste klanten
    Geschreven door Klant uit st.nicolaasga op 15-11-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Ja
    Geschreven door Klant De Boer uit joure op 08-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Reuze assortiment en uitstekend deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit joure op 07-11-2018
  • Beoordeling: 7.2

    de bediening bij expert joure was prima. het product valt echter m.n. op tapijt tegen.
    Geschreven door Klant uit joure op 07-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Is altijd goed blijf ook goed
    Geschreven door Klant uit idskenhuizen op 07-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer tevreden over Expert Tymstra Joure , vakkundig , goed en prima kwaliteit/prijs verhouding.
    Geschreven door Klant Stoelwinder uit terhorne op 01-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Voor een goed advies en voor een perfect product bij u passend gaat u naar de expert Tymstra Joure
    Geschreven door Klant Jonkman uit swifterbant op 01-11-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Zeer tevreden afspraken worden nagekomen
    Geschreven door Klant Verhagen uit bakhuizen op 27-10-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Expert verkoopt goede kwaliteit en geeft goede voorlichting van het product
    Geschreven door Klant Schokker uit sintjohannesga op 26-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    als je een wasmachine droger of koelkast zoekt ben je op het juiste adres ze helpen goed geven uitleg en je gaat tevreden naar huis
    Geschreven door Klant Luik uit joure op 24-10-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Afspraak is afspraak, service is goed.
    Geschreven door Klant Van der Woude uit joure op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Wasmachine bovenlader gekocht bij Expert en correct afgeleverd en geplaatst zoals afgesproken. Na plaatsen proefgedraaid en netjes uitgelegd.
    Geschreven door Klant Visser uit joure op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.3

    gewoon goed
    Geschreven door Klant uit st.nicolaasga op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Joure staat voor een persoonlijke benadering wijst je op mogelijkheden en daarbij ook op voordeel voor de klant. Eerlijke en vertrouwde informatie en service. Daar kun je op terugvallen.
    Geschreven door Klant Stenekes uit joure op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Winkel personeel goed en sfeer ook goed
    Geschreven door Klant De Jong uit drachten op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.5

    nee
    Geschreven door Klant Bron uit de knipe op 21-09-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Ik vind de Expert in Joure een prima winkel. Veel keus en vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik mag graag hier mijn aankopen doen.
    Geschreven door Klant uit joure op 21-09-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Ik ga graag naar Tymstra Joure omdat ik daar goed geholpen word. Bij eventuele problemen zijn de lijnen kort,daar houd ik van
    Geschreven door Klant Timmermans uit st.nicolaasga op 17-09-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Deze service is voor mij heel goed , persoonlijk vind ik dit beter als internet .
    Geschreven door Klant Roelants uit joure op 05-09-2018
  • Beoordeling: 8.5

    De aangeschafte apparatuur zag er goed uit door tijdsgebrek ivm vakantie hebben wij ze nog niet gebruikt cq aangesloten
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 05-09-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Integer en betrouwbaar !
    Geschreven door Klant uit joure op 03-09-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant uit joure op 27-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Wat ook prettig is, is dat apparatuur hier kan worden gerepareerd.
    Geschreven door Klant uit sneek op 09-08-2018
  • Beoordeling: 8.5

    In tegenstelling tot bestellen via internet kan bij een Expert winkel het artikel worden bekeken en gerichte vragen gesteld worden. Nazorg en reparatieservice zijn prettig geregeld. Ik kan het weten , want ik koop al meer dan 25 jaar electr. artikelen bij Expert Joure.
    Geschreven door Klant De Lange uit joure op 03-08-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Alles wat ik in huis heb komt van Tiemstra,helemaal geen klachten.alles naar wens
    Geschreven door Klant Peperkamp uit akkrum op 24-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service
    Geschreven door Klant uit idskenhuizen op 19-07-2018