Navigatie

Beoordelingen Expert Joure

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Joure die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Joure. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van der Heide 8.6

Ben al enkele decennia klant bij Tymstra Joure. Dik tevreden over dit bedrijf.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (284)

  • Beoordeling: 8.6

    Ben al enkele decennia klant bij Tymstra Joure. Dik tevreden over dit bedrijf.
    Geschreven door Klant Van der Heide uit oldeboorn op 12-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    deskundige en vriendelijke hulpverlening
    Geschreven door Klant Kleefstra uit grou op 04-07-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Super goed
    Geschreven door Klant uit joure op 04-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijke en professionele medewerkers. Bij een vraag weten zij het juiste antwoord hierop.
    Geschreven door Klant Miks Welzijn uit joure op 28-06-2018
  • Beoordeling: 7.6

    wij zijn zeer tevreden met Expert
    Geschreven door Klant Haanstra uit joure op 27-06-2018
  • Beoordeling: 7.3

    prima zaak!
    Geschreven door Klant uit joure op 23-06-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne winkel gemoedelijk klantvriendelijk en goede uitleg.
    Geschreven door Klant uit heeg op 20-06-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Wij kochten een Liebherr koelkast bij Expert. Na een perfecte aflevering zijn wij zeer tevreden over zowel Expert als de koelkast van Liebherr. Zeg maar zo: kost een paar centen maar dan heb je ook wat.
    Geschreven door Klant De Jong uit st.nicolaasga op 19-06-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben altijd erg tevreden over Expert...
    Geschreven door Klant uit joure op 14-06-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Leuke mensen, goed en persoonlijk contact met bijna altijd voor mij juiste produkt voor een nette prijs! Goede service.
    Geschreven door Klant uit sneek op 06-06-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Vorige week nieuwe koffiemachine gekocht de reden hiervoor was dat onze oude machine het niet meer deed. Bij expert Joure een nieuwe aangeschaft. Ben daar zeer goed geholpen is een ruime keus en erg behulpzaam en kundig personeel die voldoende tijd voor je hebben. Apparaat werkt perfect lekkere koffie . Zou expert Joure zeker aanbevelen.
    Geschreven door Klant Verhoeff uit lemmer op 29-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    De site is duidelijk en laat niets te wensen over. Gemakkelijk te vinden wat je zoekt.
    Geschreven door Klant Van den Berg uit heerenveen op 23-05-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Snel klantvriendelijk en prijs kwaliteit gewoon goed
    Geschreven door Klant Zeldenthuis uit joure op 22-05-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Dat is moeilijk. Ben een oud medewerker dus de ervaring is prima. Je krijgt goed uitleg over alles.
    Geschreven door Klant Bruinsma uit sybrandaburen op 16-05-2018
  • Beoordeling: 9.3

    altijd suppper
    Geschreven door Klant De Vries uit st.nicolaasga op 09-05-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Geen review
    Geschreven door Klant uit joure op 24-04-2018
  • Beoordeling: 8.2

    prima
    Geschreven door Klant Binnema uit joure op 24-04-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Na advies over de reparatie en kosten van de droger in overleg besloten een nieuwe te kopen bij Expert en het leuke ervan is dat er geen kosten aan verbonden waren, direct menselijk contact dat is prima zaken doen
    Geschreven door Klant Van der Werf uit haskerhorne op 18-04-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service , zeer tevreden
    Geschreven door Klant Dijkstra uit joure op 18-04-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer goed geholpen, goede prijs, top!
    Geschreven door Klant Van den Brink uit joure op 12-04-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Prettige plaatselijke winkel met goede service
    Geschreven door Klant uit broek fr op 12-04-2018
  • Beoordeling: 3.1

    Slechte reparatie service
    Geschreven door Klant uit joure op 06-04-2018
  • Beoordeling: 7.9

    De belangrijkste reden voor onze keus voor Expert is: de goede voorlichting en de uitstekend service.
    Geschreven door Klant uit drachten op 04-04-2018
  • Beoordeling: 6.7

    website niet bezocht
    Geschreven door Klant uit akkrum op 04-04-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Wij zijn zeer tevreden over de levering van onze tv.
    Geschreven door Klant Boorsma uit sneek op 02-04-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service voor een betaalbare prijs :)
    Geschreven door Klant uit langweer op 29-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    prima kwaliteit en prijs, uitstekende uitleg en service!
    Geschreven door Klant Schwankhaus uit veendam op 25-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer prettige probleemloze winkel
    Geschreven door Klant uit joure op 21-03-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Zeer tevreden over de service van Expert.
    Geschreven door Klant Pasveer uit oudehaske op 21-03-2018
  • Beoordeling: 7.9

    De nieuwe inbouwkoelkast is zeer snel afgeleverd en prima geinstalleerd. De onderzoeks- en reparatiekosten van de oude koelkast werden van de rekening afgetrokken.
    Geschreven door Klant uit jubbega op 14-03-2018