Navigatie

Beoordelingen Expert Nijkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Geuchies 7.5

Duidelijke website met interessante aanbiedingen. Niets mis mee.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (385)

  • Beoordeling: 7.5

    Duidelijke website met interessante aanbiedingen. Niets mis mee.
    Geschreven door Klant Geuchies uit bunschoten-spakenburg op 18-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Erg goed geholpen. Deze mensen geven een goed advies en nemen de tijd voor je als klant. Ben tot nu toe erg tevreden over alle apparaten die ik bij jullie heb gekocht.
    Geschreven door Klant Vermaat uit nijkerk op 18-10-2016
  • Beoordeling: 9.0

    prima website ,
    Geschreven door Klant Dijkhuizen uit nijkerk op 17-10-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Nvt
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 21-09-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Goed geholpen Niet opgedrongen advies Goede kennis van de artikelen
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 21-09-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Na het faillissement van Scheer en Foppen, met mij kapotte laptop naar de Expert in Nijkerk. Snel en goed geholpen voor een nette prijs.
    Geschreven door Klant uit putten. op 14-09-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Expert nijkerk heeft mij goed voorgelicht en na de aankoop op het juiste moment afgeleverd!!
    Geschreven door Klant Van den Akker uit nijkerk. op 14-09-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Prettige winkel en een goed advies des gevraagd!
    Geschreven door Klant Beukenkamp uit nijkerk. op 14-09-2016
  • Beoordeling: 8.6

    persoonlijke, eerlijke en betrokken manier van verkopen maar vooral goede service als iets gerepareerd moet worden of ingebouwd
    Geschreven door Klant Hubers uit nijkerk. op 14-09-2016
  • Beoordeling: 10.0

    .mijjn ervarig is van de goede bovenste plank
    Geschreven door Klant Horst. uit nijkerkerveen. op 12-09-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Wat je bij Expert vindt, vind je niet op internet: prima advies, uitstekend service, meedenkende medewerkers en persoonlijk contact. Op de fiets in je eigen stad je aankopen doen geeft een goed gevoel.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 09-09-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Ik heb het volste vertrouwen in de kundigheid van het personeel.
    Geschreven door Klant Baljet uit nijkerk op 08-09-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Prima winkel. Deskundig personeel. Goede service
    Geschreven door Klant Luth uit nijkerk op 07-09-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Op een cadeaulijst stond een Senseo, dus zoeken naar een goede deal. Op dat moment kwam de Expert folder door de brievenbus met het juiste aanbod. De keuze was snel gemaakt en via internet besteld.
    Geschreven door Klant uit hoevelaken op 07-09-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Expert Nijkerk heeft wat winkelinrichting betreft een aantal jaren geleden een verfrissende metamorfose ondergaan. Volgens mij is het productaanbod wat afgeslankt, maar de inrichting is helemaal van deze tijd. Het personeel is altijd vriendelijk en heeft kennis van zaken. Prettige winkel!
    Geschreven door Klant Jonge uit nijkerk. op 24-08-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Vriendelijk geholpen, goede service. Producenten werden thuis gebracht en netjes geïnstalleerd. Er was een onderdeel vergeten die erbij hoorde dus werd de volgende dag netjes nagebracht en alsnog erbij geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant uit amersfoort ( vathorst) op 21-08-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Vriendelijk geholpen en goed geadviseerd
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 20-08-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Vorige week weer zeer prettig geholpen toen plotsklaps de tv ermee ophield en uitgerekend net met de Olympische Spelen :-(. Na goede offertes, stond de ingeregelde tv weer snel op zijn plaats en we kijken weer met veel plezier! Bedankt! - Hellen van Soest
    Geschreven door Klant Van Soest uit leusden op 17-08-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Nijkerk is een goede service gerichte electronica winkel met deskundig personeel hier krijg je nog ouderwets aandacht Zij zijn sterk oplossings gericht. Probeer het zelf!!
    Geschreven door Klant Rijs. uit nijkerk. op 12-08-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Een team van experts staat voor je klaar om je te helpen. Recht voor zijn raap. Goede producten tegen een competitieve prijs, zeker als je ziet welke service er geboden wordt! Heb je een probleem, ben je niet te tevreden: ze lossen het op! Topbedrijf!
    Geschreven door Klant uit hooglanderveen op 12-08-2016
  • Beoordeling: 7.1

    Koop bij de winkelier in je woonplaats dan krijg je de goede service die we graag hebben willen en houden we de winkels in stand
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 03-08-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Zal altijd Expert aanraden!!!!
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 01-08-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Website is duidelijk. Gemakkelijk zoeken naar producten. Ik heb al diverse producten gekocht nadat ik eerst heb gekeken op de website van Expert. Service is uitstekend, vriendelijk en deskundig personeel. Een aanrader
    Geschreven door Klant Van Breda uit nijkerk. op 29-07-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Goede heldere informatie over producten. Expert doet zijn naam eer aan.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 29-07-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Alleen maar goede ervaringen.
    Geschreven door Klant Veenendaal. uit nijkerk. op 20-07-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Kopen bij expert is voor iedereen aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Adams. uit nijkerk. op 15-07-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Kundig en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Klapwijk uit capelle aan den ijssel op 15-07-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Fijne vakkundige bediening. Er wordt ruim de tijd genomen om de producten te bespreken en te laten horen.
    Geschreven door Klant Engel. uit lelystad op 14-07-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Uitstekende service en ook gezellig
    Geschreven door Klant Dongen uit nijkerk op 14-07-2016
  • Beoordeling: 7.3

    -
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 06-07-2016