Navigatie

Beoordelingen Expert Asten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Asten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Asten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.1

aardige bediening

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (339)

  • Beoordeling: 7.1

    aardige bediening
    Geschreven door Klant uit asten op 30-12-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Prima advies en goed geholpen
    Geschreven door Klant uit asten op 17-12-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Goed en deskundig advies en prima nazorg.
    Geschreven door Klant Vos uit someren eind op 15-12-2016
  • Beoordeling: 9.0

    reeds vermeld voor de uitstekende service
    Geschreven door Klant uit heusden gem. asten op 09-12-2016
  • Beoordeling: 8.9

    We zijn altijd goed geholpen .en goede service gehad dus in principe niet te klagen
    Geschreven door Klant Dielissen uit neerkant op 07-12-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Deskundig en fijn personeel. Top!
    Geschreven door Klant Geurts uit someren op 01-12-2016
  • Beoordeling: 9.2

    De Expert is misschien niet de allergoedkoopste, maar dat maakt de service en deskundigheid ruimschoots goed!
    Geschreven door Klant Ven uit liessel op 01-12-2016
  • Beoordeling: 7.1

    Ben heel tevreden over de aankoop van de LG tv. Maar goed dat ik deze ook heb laten aansluiten, dit had ik zeker niet voor elkaar gekregen. Ben daardoor ook wel wat duurder uit geweest, maar de speciaalzaak heeft de doorslag gegeven. Gerard
    Geschreven door Klant uit someren op 18-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Goede keuze in artikelen, goed en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant De Kort uit helmond op 08-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    kwaliteit en service erg goed
    Geschreven door Klant Meeuwis uit someren op 08-11-2016
  • Beoordeling: 7.8

    goedgoed
    Geschreven door Klant uit asten op 03-11-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Kundig personeel, prima service en garantie.
    Geschreven door Klant Strik uit someren op 01-11-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Voor garantieproducten is het prettig dat in ons dorp Asten dit soort winkel is en door hier te kopen kan het voortbestaan worden gecontinueerd. Prettige koopomgeving met deskundig en vriendelijk personeel, goede service achteraf, dus aan te bevelen voor al uw elektronica aankopen.
    Geschreven door Klant uit asten op 20-10-2016
  • Beoordeling: 9.6

    goede service, fijne sfeer in de winkel, klantvriendelijk, makkelijk te bereiken.
    Geschreven door Klant uit asten op 20-10-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Expert in Asten helpt oprecht en persoonlijk!
    Geschreven door Klant Buisman uit asten op 17-10-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Asten heeft een leuke aantrekkelijke winkel met een goede uitstraling met leuk en kundig personeel
    Geschreven door Klant Werts uit asten op 17-10-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Asten biedt een perfecte service en zijn bijzonder klantvriendelijk. Leveren keurig op tijd en hebben onze koelkast keurig geïnstalleerd en hebben alles opgeruimd. Een week na levering ben ik gebeld met de vraag of alles naar wens is verlopen en of de koelkast bevalt. Ik woon niet eens in de buurt maar zal hier voor al mijn aankomen terug komen.
    Geschreven door Klant Woudenberg uit eindhoven op 14-10-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Zeer goede service en vriendelijk en behulpzaam personeel (in asten )
    Geschreven door Klant Mennen uit asten-heusden op 13-10-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Expert Asten is echt een aanrader. Personeel denkt met je mee en geven eerlijk en goed advies. Super.
    Geschreven door Klant Bax uit asten op 13-10-2016
  • Beoordeling: 5.5

    Goed product maar een week levertijd slaat nergens op als je op je website uit voorraad zet en binnen een dag leveren jammer gemiste kans
    Geschreven door Klant uit helmond op 30-09-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Wij hebben kortsleden een wasmachine gekocht bij Expert Asten. Deze was door de leverancier niet gelijk leverbaar, drama voor de vrouw des huizes. Expert Asten zorgde voor/ plaatste zo snel mogelijk een bruikleen machine tot de gekochte geleverd werd..... dat noem ik nog eens top-service.... !!! Ton en Petra Koppens
    Geschreven door Klant Koppens uit helmond op 23-09-2016
  • Beoordeling: 7.5

    wij zijn altijd zeer tevreden over expert helpen altijd als je iets niet weet geweldig.
    Geschreven door Klant Heuvel uit asten op 22-09-2016
  • Beoordeling: 7.0

    nvt
    Geschreven door Klant uit asten op 15-09-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Nvvt
    Geschreven door Klant uit asten op 14-09-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben sinds jaar en dag cliënt bij Expert Asten. Altijd bijzonder goede service gehad. Alle producten zijn in de winkel aanwezig. Zo niet dan zorgen ze er direct voor. Nooit is er iets teveel voor hen. De beste zaak op hun gebied.
    Geschreven door Klant uit asten op 14-09-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Prima winkel met fijne deskundige mensen die je altijd een goed voorstel zullen doen.
    Geschreven door Klant Auvilight uit helmond op 14-09-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Expert heeft een ruim aanbod van producten en geeft een goed advies.
    Geschreven door Klant uit someren heide op 14-09-2016
  • Beoordeling: 9.2

    goed en overzichtelijke winkel vriendelijk personeel en meedenkend
    Geschreven door Klant Slaats uit liessel op 14-09-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn zeer tevreden
    Geschreven door Klant Dortmans uit someren op 14-09-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Asten is een zeer klantvriendelijke winkel met enthousiast personeel. Hier krijg je een thuisgevoel bij.
    Geschreven door Klant Vlemmings uit asten op 08-09-2016