Navigatie

Beoordelingen Expert Asten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Asten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Asten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Berlo 9.2

Prima prijs kwaliteitverhouding en kundig personeel super geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (450)

  • Beoordeling: 9.2

    Prima prijs kwaliteitverhouding en kundig personeel super geholpen
    Geschreven door Klant Van Berlo uit asten op 26-06-2018
  • Beoordeling: 5.2

    Nvt
    Geschreven door Klant uit helmond op 20-06-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Wij zijn zeer tevreden over expert asten ,wij zijn al wat ouder en dan is het prettig als je goed geholpen wordt en een goede service hebt.Ze brengen alles thuis ,sluiten alles aan prima👍🏼
    Geschreven door Klant Sauvã© uit asten op 18-06-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Expert is een eerlijk , betrouwbaar en een goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Van der Kruijs uit someren op 06-06-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Ga nsar de exprt bij je in de buurt dat spaart ee hoop stres
    Geschreven door Klant Bisschops uit asten op 05-06-2018
  • Beoordeling: 9.4

    al diverse spullen bij Expert gekocht zoals onze 3e TV -computer met toebehoren-nog div. kleinere spullen klantvriendelijkheid en service is altijd goed
    Geschreven door Klant uit someren op 04-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Wij hoeven nooit geen keuze te maken Wij gaan altijd naar Ronny in Asten van Expert .
    Geschreven door Klant uit someren op 29-05-2018
  • Beoordeling: 7.5

    nvt
    Geschreven door Klant uit heusden gem. asten op 23-05-2018
  • Beoordeling: 8.8

    zeer goede service
    Geschreven door Klant uit lierop op 22-05-2018
  • Beoordeling: 5.4

    Nvt
    Geschreven door Klant Berkers uit ommel op 09-05-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Fijnwinkelpersoneel en goede prijzen
    Geschreven door Klant Hoogendijk uit someren op 04-05-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Goede service van de medewerkers
    Geschreven door Klant uit asten op 02-05-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Je kunt overal apparaten kopen maar persoonlijke beantwoording van vragen, de service die je erbij krijgt en het vertrouwen dat mocht er iets niet werken je meteen terug mag komen om het samen op te lossen geeft mij de voorkeur om te kopen bij Expert.
    Geschreven door Klant Bekkering uit lierop op 02-05-2018
  • Beoordeling: 9.8

    100 % mee denken en super advies
    Geschreven door Klant Geers uit someren op 18-04-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goede service. Zeer tevreden over Expert Asten
    Geschreven door Klant uit someren op 04-04-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Alleen een dikke??
    Geschreven door Klant Isi & Peggy\'s Knipperij uit someren op 04-04-2018
  • Beoordeling: 9.4

    deskundig advies en goede service
    Geschreven door Klant uit lierop op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer tevreden , mensen met kijk en kennes van zaken.
    Geschreven door Klant uit asten op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Asten is echt een aanrader . Deskundig en een goede prijs .
    Geschreven door Klant Rooijakkers uit neerkant op 21-03-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Kom steeds kort in de winkel. Heb kontakt met een medewerker of (mede)eigenaar. Niets dan lof!!!
    Geschreven door Klant uit asten op 12-03-2018
  • Beoordeling: 6.7

    Het enige probleem wat ik ondervonden heb was de naam op de offerte. De vaatwasmachine werd op naam van de huurder gezet. Als ze zouden vertrekken hebben ze een rekening waardoor het lijkt of zij de vaatwasmachine hadden gekocht. Dit had ik uitgelegd en ik verwacht dat dit dan niet zou moeten plaats vinden. Aly van Tricht
    Geschreven door Klant uit asten op 09-03-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Zeer goed personeel. Vakkundig, klantvriendelijk, prettig.
    Geschreven door Klant uit someren op 01-03-2018
  • Beoordeling: 7.2

    ik schrijf geen review
    Geschreven door Klant uit asten op 01-03-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Aardige en deskundige mensen bij Expert. Koop vertrouwd, deskundig, en met goede service.
    Geschreven door Klant Van der Aart uit asten op 07-02-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Goede voorlichting in de winkel, bij vragen achteraf is men tevens erg behulpzaam.
    Geschreven door Klant Van Teeffelen uit heusden gem. asten op 19-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    ze zijn daar altijd erg vriendelijk .. ik ben erg tevreden, over expert
    Geschreven door Klant Berkers uit neerkant op 19-01-2018
  • Beoordeling: 9.5

    expert is gewoon goed
    Geschreven door Klant Korsten uit ommel op 17-01-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Deskundige, gedreven en enthousiaste mensen hebben me te woord gestaan en geholpen met de keuze van een geluidssysteem. De service ging zover dat een systeem mee naar huis gegeven werd zodat er zeker geen twijfel bleef bestaan wat het beste in het interieur zou klinken. Kortom een dorpse service op een concurrerend stads prijsniveau.
    Geschreven door Klant Metafas B.v. uit asten op 27-12-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Altijd goede service, vriendelijk personeel, ze geven goed advies.
    Geschreven door Klant Van de Voort uit someren eind op 18-12-2017
  • Beoordeling: 9.3

    mooie winkel behulpzaam en bekwaam personeel en geven goede tips , en zeer uitgebreide collectie . en een goede service
    Geschreven door Klant Slaats uit liessel op 18-12-2017