Navigatie

Beoordelingen Expert Asten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Asten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Asten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hoefsloot 10.0

Zie mijn eerste reactie,

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (468)

  • Beoordeling: 10.0

    Zie mijn eerste reactie,
    Geschreven door Klant Hoefsloot uit asten op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Goed geholpen en goede service. Voor ons meestal geen vraag waar we gaan kopen.....mits prijsverschil niet heel groot is ;)
    Geschreven door Klant uit someren op 21-09-2018
  • Beoordeling: 10.0

    expert asten is een super winkel ....altijd goed geholpen..en vriendelijk en kundig personeel...service 100 %
    Geschreven door Klant Autobedrijf De Wit uit deurne op 17-09-2018
  • Beoordeling: 7.3

    prima
    Geschreven door Klant uit someren op 08-09-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Reparatie afwasmachine ging niet meer zei de reparateur . Ik kocht een nieuwe afwasmachine en hoefde de reparateur niet te betalen. En de nieuwe afwasmachine is heel vakkundig weer in de keuken ingebouwd, de deur boven en de lade onder de machine opnieuw afgesteld.
    Geschreven door Klant uit asten op 06-09-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Altijd, al jaren lang de beste en snelle hulp.
    Geschreven door Klant uit asten op 30-08-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Ging om ´n klein ding, goed begeleid , en goed geholpen. Vriendelijke man met ervaring! Met dank.
    Geschreven door Klant Van Bussel uit asten op 22-08-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Asten heeft zeer kundige vakmensen die je goed advies en service geven.
    Geschreven door Klant Van den Broek uit asten op 15-08-2018
  • Beoordeling: 8.6

    anders dan ik meestal gewend was, heeft men dit keer niet goed gehoord wat ons probleem was!
    Geschreven door Klant uit asten op 31-07-2018
  • Beoordeling: 7.1

    het is gewoon goed
    Geschreven door Klant uit liessel op 27-07-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Wij hebben bij Expert in Asten al heel veel producten gekocht en zijn en blijven heel erg tevreden. Ga zo door.
    Geschreven door Klant uit someren op 25-07-2018
  • Beoordeling: 9.5

    De service is meer dan 100% en bij aankoop van welke producten dan ook een bijzonder vriendelijke en vooral vakkundige verkoper.
    Geschreven door Klant uit asten op 24-07-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Expert doet zijn naam alle eer aan. Luisterd naar de klant, denkt mee met de klant, heeft dat waar de klant om vraagt. Levert volgens afspraak. En vraagt daarna nog eens na of alles naar wens is verlopen.
    Geschreven door Klant Van der Vegte uit raalte op 23-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    goede service , de juisten mensen op de juiste plaats
    Geschreven door Klant uit someren op 17-07-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Snel en goede ervaring, super.
    Geschreven door Klant uit someren op 16-07-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Geen klachten,worden goed geholpen en snel.
    Geschreven door Klant uit asten op 16-07-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Ik ben tevreden daarom ga ik ook naar Expert
    Geschreven door Klant Van Bree uit asten op 15-07-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Uitstekend geholpen door een dame met de naam Wendy. Perfecte uitleg gekregen over het product en een supersnelle levering door een kundige bezorger / installateur.
    Geschreven door Klant Guffens uit deurne op 06-07-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Prima prijs kwaliteitverhouding en kundig personeel super geholpen
    Geschreven door Klant Van Berlo uit asten op 26-06-2018
  • Beoordeling: 5.2

    Nvt
    Geschreven door Klant uit helmond op 20-06-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Wij zijn zeer tevreden over expert asten ,wij zijn al wat ouder en dan is het prettig als je goed geholpen wordt en een goede service hebt.Ze brengen alles thuis ,sluiten alles aan prima👍🏼
    Geschreven door Klant Sauvã© uit asten op 18-06-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Expert is een eerlijk , betrouwbaar en een goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Van der Kruijs uit someren op 06-06-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Ga nsar de exprt bij je in de buurt dat spaart ee hoop stres
    Geschreven door Klant Bisschops uit asten op 05-06-2018
  • Beoordeling: 9.4

    al diverse spullen bij Expert gekocht zoals onze 3e TV -computer met toebehoren-nog div. kleinere spullen klantvriendelijkheid en service is altijd goed
    Geschreven door Klant uit someren op 04-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Wij hoeven nooit geen keuze te maken Wij gaan altijd naar Ronny in Asten van Expert .
    Geschreven door Klant uit someren op 29-05-2018
  • Beoordeling: 7.5

    nvt
    Geschreven door Klant uit heusden gem. asten op 23-05-2018
  • Beoordeling: 8.8

    zeer goede service
    Geschreven door Klant uit lierop op 22-05-2018
  • Beoordeling: 5.4

    Nvt
    Geschreven door Klant Berkers uit ommel op 09-05-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Fijnwinkelpersoneel en goede prijzen
    Geschreven door Klant Hoogendijk uit someren op 04-05-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Goede service van de medewerkers
    Geschreven door Klant uit asten op 02-05-2018