Navigatie

Beoordelingen Expert Asten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Asten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Asten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Eekeren 9.4

Expert Asten is een mooie winkel met enthousiaste medewerkers maar vooral de service achteraf is fantastisch.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (339)

  • Beoordeling: 9.4

    Expert Asten is een mooie winkel met enthousiaste medewerkers maar vooral de service achteraf is fantastisch.
    Geschreven door Klant Eekeren uit asten op 21-05-2017
  • Beoordeling: 9.3

    zeer aan te bevelen staan altijd klaar voor de klant.
    Geschreven door Klant Heuvel uit asten op 18-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Klasse winkel en behulpzame, vriendelijke medewerkers!
    Geschreven door Klant Jacobs uit asten op 16-05-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Een fijne winkel met vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Helm uit asten op 04-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert in Asten is men vriendelijk, deskundig en behulpzaam. de winkel ziet er altijd keurig uit. Wat wil je als klant nog meer.
    Geschreven door Klant Stark uit asten op 03-05-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Ik koop graag bij Expert in Asten. Expert geeft altijd goede informatie en uitstekende service!!
    Geschreven door Klant uit asten op 02-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    vriendelijk, deskundig personeel goede kwaliteit en prijs verhouding. goed assortiment.
    Geschreven door Klant Bergmans uit asten op 02-05-2017
  • Beoordeling: 8.5

    We zijn uiterst tevreden over expert Asten
    Geschreven door Klant Van Otterdijk uit someren op 19-04-2017
  • Beoordeling: 8.7

    waarom ik in de winkel koop ik wil graag goede uitleg en geholpen worden daarom koop via internet.ik nooit iets
    Geschreven door Klant uit asten op 18-04-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Koop al jaren bij Expert Asten. Ik heb nog nooit een slechte ervaring bij een aankoop gedaan. Service staat op nummer 1 bij hen. De medewerkers en eigenaren zijn altijd vriendelijk, hebben vakkennis en besteden voldoende tijd aan je. Meer kan een mens niet wensen.
    Geschreven door Klant uit asten op 13-04-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Zijn blij met de sevice en behulpzaamheid
    Geschreven door Klant Verdeuzeldonk uit asten op 12-04-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Aanbevolen
    Geschreven door Klant uit someren op 12-04-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Ik heb in de winkel gekocht. Is tegenwoordig toch wel achterhaald met internet vind Ik. De service Is belangrijk
    Geschreven door Klant Theelen uit neerkant op 10-04-2017
  • Beoordeling: 9.3

    schiterend
    Geschreven door Klant uit someren op 06-04-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Asten heeft een uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit someren op 24-03-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Vorig jaar tv en audio apparatuur gekocht en nu een mobiele- en huistelefoon. Prima uitleg en goede service. We gaan zeker terug voor de volgende aankoop.
    Geschreven door Klant Linders uit someren op 17-02-2017
  • Beoordeling: 9.3

    ik ben erg tevreden
    Geschreven door Klant Berkers uit neerkant op 16-02-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Omdat bij een webwinkel het persoonlijk contact ontbreekt ga ik liever naar een fysieke winkel zoals Expert mede ook vanwege de service!
    Geschreven door Klant Verbeten uit someren op 15-02-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Prima te woord gestaan en geholpen. Product was niet op voorraad ben gebeld toen het product binnen was. Dank hiervoor.
    Geschreven door Klant uit someren op 08-02-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Superservice ook de after sales is perfect
    Geschreven door Klant Geers uit someren op 08-02-2017
  • Beoordeling: 6.0

    Dat is te persoonlijk dus niet van toepassing
    Geschreven door Klant Kersten uit asten op 04-02-2017
  • Beoordeling: 9.7

    altijd goed advies en snelle afhandeling van een reparatie of aankoop
    Geschreven door Klant Huisman uit heusden gem. asten op 01-02-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Fijne winkel met deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit asten op 27-01-2017
  • Beoordeling: 7.4

    .
    Geschreven door Klant uit asten op 27-01-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Zoals eerder aangegeven. De service van Ronnie en zijn personeel zijn uitstekend. Aanbevelenswaardig bij een volgende aankoop.
    Geschreven door Klant uit asten op 20-01-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Goeie en klantvriendelijke service duidelijk en vriendelijk
    Geschreven door Klant Bisschops uit someren op 19-01-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Je wordt persoonlijk geholpen en weet dat ze achter hun producten staan en een punt voor hun service is een 10
    Geschreven door Klant uit liessel op 17-01-2017
  • Beoordeling: 1.0

    Bestelling gedaan op 19 december (kerstcadeau). Gebeld op 22 dec 2016, de dame in kwestie kon/wilde geen Track-en-Trace nummer geven (Post was te laat?) Gebeld op 23 dec 2016. De man aan de telefoon zei dat hij de bedrijfsleider was. Kon/wilde geen Track-en-Trace nummer geven, alleen zelf opzoeken. Pakket was afgegeven en daarna geen status. Na de mededeling dat ik dat raar vond kreeg ik als antwoord dat hij alles gedaan had wat hij moest doen. Op de mededeling dat ik deze eerste kennismaking dan niet positief vond kreeg ik een hele scheldkannonade over mij heen. Toen ik naar zijn naam vroeg zei hij: ik heet Pietje Puk! en ik trek mij hier niets van aan. Daarna is de hoorn erop gegooid. Ik heb sindsdien NIETS meer vernomen, en ik heb ook GEEN levering ontvangen! Ik denk dat deze meneer mij voor de gek heeft gehouden, of het is niet de bedrijfsleider van de vestiging Asten geweest! Dit is geen manier van online zaken doen! Na informatie met het centrale klachtencentrum kreeg ik als antwoord dat de vestingen zelf hun klachten dienen af te handelen. Ja lekker zeg, ik wil niet voor niets een klacht indienen?!
    Geschreven door Klant uit heeze op 14-01-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Ben Weer! Boor mijn Kirsten ink open big Expet geweest Iedereen weer ontzettend tevreden. En ik ok super geholpen door super vriendelijk personnel en eigenaars. Top
    Geschreven door Klant Hollanders uit someren op 13-01-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Goede
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 30-12-2016