Navigatie

Beoordelingen Expert Asten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Asten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Asten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.4

deskundig advies en goede service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (344)

  • Beoordeling: 9.4

    deskundig advies en goede service
    Geschreven door Klant uit lierop op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer tevreden , mensen met kijk en kennes van zaken.
    Geschreven door Klant uit asten op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Asten is echt een aanrader . Deskundig en een goede prijs .
    Geschreven door Klant Rooijakkers uit neerkant op 21-03-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Kom steeds kort in de winkel. Heb kontakt met een medewerker of (mede)eigenaar. Niets dan lof!!!
    Geschreven door Klant uit asten op 12-03-2018
  • Beoordeling: 6.7

    Het enige probleem wat ik ondervonden heb was de naam op de offerte. De vaatwasmachine werd op naam van de huurder gezet. Als ze zouden vertrekken hebben ze een rekening waardoor het lijkt of zij de vaatwasmachine hadden gekocht. Dit had ik uitgelegd en ik verwacht dat dit dan niet zou moeten plaats vinden. Aly van Tricht
    Geschreven door Klant uit asten op 09-03-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Zeer goed personeel. Vakkundig, klantvriendelijk, prettig.
    Geschreven door Klant uit someren op 01-03-2018
  • Beoordeling: 7.2

    ik schrijf geen review
    Geschreven door Klant uit asten op 01-03-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Aardige en deskundige mensen bij Expert. Koop vertrouwd, deskundig, en met goede service.
    Geschreven door Klant Van der Aart uit asten op 07-02-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Goede voorlichting in de winkel, bij vragen achteraf is men tevens erg behulpzaam.
    Geschreven door Klant Van Teeffelen uit heusden gem. asten op 19-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    ze zijn daar altijd erg vriendelijk .. ik ben erg tevreden, over expert
    Geschreven door Klant Berkers uit neerkant op 19-01-2018
  • Beoordeling: 9.5

    expert is gewoon goed
    Geschreven door Klant Korsten uit ommel op 17-01-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Deskundige, gedreven en enthousiaste mensen hebben me te woord gestaan en geholpen met de keuze van een geluidssysteem. De service ging zover dat een systeem mee naar huis gegeven werd zodat er zeker geen twijfel bleef bestaan wat het beste in het interieur zou klinken. Kortom een dorpse service op een concurrerend stads prijsniveau.
    Geschreven door Klant Metafas B.v. uit asten op 27-12-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Altijd goede service, vriendelijk personeel, ze geven goed advies.
    Geschreven door Klant Van de Voort uit someren eind op 18-12-2017
  • Beoordeling: 9.3

    mooie winkel behulpzaam en bekwaam personeel en geven goede tips , en zeer uitgebreide collectie . en een goede service
    Geschreven door Klant Slaats uit liessel op 18-12-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Niet mee bekend
    Geschreven door Klant uit asten op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Een goede service, ze denken mee.
    Geschreven door Klant uit asten op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Asten begrijpt wat een winkel kan toevoegen t.o.v. een website. Perfecte adviezen goede aandacht en bij aflevering perfecte service. Een en al lof over deze winkel.
    Geschreven door Klant Woudenberg uit eindhoven op 15-12-2017
  • Beoordeling: 7.2

    Nvt
    Geschreven door Klant Van Ooijen uit someren op 13-12-2017
  • Beoordeling: 8.2

    De verleiding om via internet te kopen is groot. Maar als er iets is wat niet klopt of werkt, moet je bij de Expert zijn in Asten. Daar weten ze als geen ander wat service verlenen is. Zelfs al staat er een geemotioneerde puber met een defecte mobiele telefoon (dan houd het leven bijna op) wordt keurig netjes en snel geholpen en te woord gestaan. Ook na sluitingstijd zijn de medewerkers niet te beroerd om thuis met spoed nog iets af te komen geven.
    Geschreven door Klant uit asten op 05-12-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Ik ben buitengewoon geholpen met de koop en aflevering en zal volgende keer zeker terug gaan.
    Geschreven door Klant Van Oorschot uit asten op 04-12-2017
  • Beoordeling: 8.2

    -
    Geschreven door Klant uit asten op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Mijn vrouw en ik komen al jaren bij Expert in Asten, en dat tot volle tevredenheid. Bij alternatieven worden verschillen, voor- en nadelen, medegedeeld. Er wordt de tijd voor je genomen.
    Geschreven door Klant Van Eijk uit someren op 27-11-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Goed geadviseerd, en tot tegenstelling tot vele andere winkels geen agressieve verkoop techniek
    Geschreven door Klant uit asten op 27-11-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Goede gewone verkopers goede producten en service
    Geschreven door Klant uit lierop op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    niet nu, heel druk momenteel in mijn werk
    Geschreven door Klant uit deurne op 18-10-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Alles goed?
    Geschreven door Klant uit liessel op 17-10-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service, prijs/kwaliteit goed, vriendelijk, je voelt je echt klant, men weet in het klantenbestand precies terug te vinden hoe lang geleden....en..wat je gekocht hebt..... makkelijk als je een rekening kwijt bent, dus tegelijk wordt dat allemaal netjes bijgehouden..voor mij ??
    Geschreven door Klant uit asten op 10-10-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Kopen bij Expert is gewoon kiezen voor zekerheid.
    Geschreven door Klant Van der Loo uit asten op 10-10-2017
  • Beoordeling: 9.6

    nvt
    Geschreven door Klant uit helmond op 04-10-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Super tevreden al jaren
    Geschreven door Dhr Verdeuzeldonk uit asten op 28-09-2017