Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.9

Goede kwaliteit

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (871)

  • Beoordeling: 7.9

    Goede kwaliteit
    Geschreven door Klant uit uden op 27-06-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Oprechte, vriendelijke medewerkster met goede ervaring. Geen koeien met gouden horens beloven maar duidelijk vertellen waaraf en waaraan. Al met al zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit grave op 23-06-2022
  • Beoordeling: 9.6

    heel goed met bezorgen en installeren van de machine.
    Geschreven door Klant Ceelen uit veghel op 22-06-2022
  • Beoordeling: 7.7

    Goed maar blijft duur hshs
    Geschreven door Klant uit uden op 16-06-2022
  • Beoordeling: 8.5

    U website heb ik niet bezocht
    Geschreven door Klant uit someren op 13-06-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer goed geadviseerd in de winkel en alles keurig bezorgd en geïnstalleerd in ons huis inclusief uitleg over de werking. Waar vindt je dat tegenwoordig nog.
    Geschreven door Klant Van Haaren uit oss op 13-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Mijn ervaring bij dit bedrijf is uitstekend
    Geschreven door Klant Keune uit odiliapeel op 12-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert ben van dijk wordt je goed geholpen!
    Geschreven door Klant Lunenburg uit loosbroek op 10-06-2022
  • Beoordeling: 7.3

    prima gedaan
    Geschreven door Klant uit uden op 06-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Prima bedrijf met enthousiaste medewerkers.
    Geschreven door Klant uit grave op 03-06-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit uden op 27-05-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Bij Expert Ben v Dijk kan je gerust binnenlopen voor deskundig advies. We zijn goed geholpen.
    Geschreven door Klant Crawfurd uit uden op 16-05-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Helaas goed kijken vooraf of alles functioneert
    Geschreven door Klant uit heesch op 10-05-2022
  • Beoordeling: 9.6

    op een uitermate deskundige vriendelijke en meedenkende wijze geholpen zodat we een voor ons passend besluit konden nemen...
    Geschreven door Klant Van Kersten/nabuurs uit escharen op 02-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service, eerst check van ons oude apparaat (gratis nadat deze niet te repareren was) en vervolgens binnen twee uur een nieuw apparaat aangesloten in huis. Helemaal top!
    Geschreven door Klant Jansen uit uden op 25-04-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelijke en deskundige behandeling
    Geschreven door Klant Kim Busser uit uden op 19-04-2022
  • Beoordeling: 7.4

    Erg tevreden
    Geschreven door Klant uit uden op 14-04-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Prima geholpen en afwerking van installaties duidelijk , zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Spuij-iddink uit oss op 12-04-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne winkel waar je snel geholpen wordt. Verkoper had verstand van zaken en wist waar hij over praatte
    Geschreven door Klant Van Haren uit odiliapeel op 11-04-2022
  • Beoordeling: 7.7

    Goed en vooral eerlijk te woord gestaan
    Geschreven door Klant uit langenboom op 08-04-2022
  • Beoordeling: 7.6

    Ben van dijk in Uden staat in de omgeving bekent als een goede winkel met fantastische service. Dit bleek nu met het kopen van een tv maar weer.
    Geschreven door Klant Van Rosmalen uit vorstenbosch op 04-04-2022
  • Beoordeling: 9.8

    al jaren de beste service
    Geschreven door Klant Toonen uit uden op 01-04-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Prima service
    Geschreven door Klant Wassenberg uit uden op 24-03-2022
  • Beoordeling: 7.4

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit uden op 15-03-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Heel goede service
    Geschreven door Klant uit uden op 09-03-2022
  • Beoordeling: 8.5

    De oven is netjes ingebouwd , maar €99,- € is wel fors voor 20 minuten werk.
    Geschreven door Klant uit uden op 03-03-2022
  • Beoordeling: 9.3

    De TV heeft een zeer scherp en prachtig beeld. Het geluid uit de soundbar is zeer goed dmv 18 speakers die alle kanten op staan, ook bij hoog volume blijft het geluid zeer goed.
    Geschreven door Klant Florie uit uden op 28-02-2022
  • Beoordeling: 8.2

    .........?
    Geschreven door Klant uit odiliapeel op 25-02-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service
    Geschreven door Klant Schijndel uit uden op 23-02-2022
  • Beoordeling: 9.3

    De uitstraling van expert aan de buitenkant is \"schreeuwerig\" neemt niet weg dat de kwaliteit van personeel goed is en producten mooi zijn opgesteld.
    Geschreven door Klant uit uden op 21-02-2022