Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.5

Prima winkel en vriendelijk personeel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (995)

  • Beoordeling: 8.5

    Prima winkel en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit uden op 11-05-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Snelle service Goede prijs Klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit uden op 10-05-2023
  • Beoordeling: 9.9

    We zijn zeer, zeer tevreden 👍🥳
    Geschreven door Klant Van den Boom uit uden op 10-05-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Netjes afgeleverd en keurig geplaatst. En mij goed geïnformeerd. En mij weg wijs gemaakt hoe het product werkt.
    Geschreven door Klant Wessels uit uden op 05-05-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Aardig behulpzaam
    Geschreven door Klant uit uden op 01-05-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Het was goed om een droogmachine te kopen bij Expert Ben van Dijk Alles was prima
    Geschreven door Klant Van Hout uit uden op 26-04-2023
  • Beoordeling: 7.5

    Bosch warmtepompdroger, 8 kilo, zeer blij mee.
    Geschreven door Klant Van Rijn uit beneden-leeuwen op 17-04-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Goed geadviseerd en geholpen. Tevreden. Ook thuislevering prima in orde.
    Geschreven door Klant uit elsendorp op 11-04-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Wil je goede uitleg en tijd voor je als klant ga dan naar expert
    Geschreven door Klant Strijbos uit sint-oedenrode op 29-03-2023
  • Beoordeling: 7.8

    In een winkel kopen waar ze ook telefoon opnemen
    Geschreven door Klant uit volkel op 29-03-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Verkoper Marc S is een zeer prettige verkoper die precies weet wat hij verkoopt. Hij is duidelijk in wat je beter wel of niet kunt doen. Hebben bij hem nu meerdere aankopen gedaan en hij blijft heel prettig in de omgang! Top verkoper dus! Zuinig op zijn Expert van Dijk op dit soort verkopers!
    Geschreven door Klant A. Brouwer uit uden op 29-03-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Vertrouwt, goed en vlug thuis.
    Geschreven door Klant uit uden op 21-03-2023
  • Beoordeling: 8.5

    Mooie apparaten, prima afgeleverd en vriendelijke bezorgers
    Geschreven door Klant uit wanroij op 16-03-2023
  • Beoordeling: 10.0

    overzichtelijk duidelijk
    Geschreven door Klant Willems uit mill op 13-03-2023
  • Beoordeling: 6.9

    Goede service en vriendelijk
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 13-03-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Er was alle tijd om mij te helpen, professioneel personeel...
    Geschreven door Klant uit uden op 08-03-2023
  • Beoordeling: 7.2

    Van oudsher al klant altijd correct behandeld en geleverd
    Geschreven door Klant uit nistelrode op 06-03-2023
  • Beoordeling: 6.1

    weinig producten koptelefoon in de winkel
    Geschreven door Klant uit uden op 27-02-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Fijn geholpen in de winkel en zeer blij met de bezorgers, vriendelijk, niet gehaast
    Geschreven door Klant Janssen uit grave op 23-02-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Algemeen: ouderen komen naar de winkel om artikel te zien en advies daarover, vooral als ze niet of weinig digitaal handig zijn moeten ze het toch daarvan hebben in deze snelle tijd dus rustige uitleg en. Indien nodig opschrijven essentiële gegevens Ps.graag folder/w.site foto’s van bv.pc’s duidelijk aangeven of het artikel ook touchscreen heeft, het is toch het eerste waar je naar kijkt toch!
    Geschreven door Klant uit uden op 18-02-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Heb reeds meerdere producten die alle naar tevredenheid waren met de zelfde service dus wat mij betreft geen klagen
    Geschreven door Klant Althuizen uit uden op 15-02-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Wíj doen al zéker 45 jaar onze aankopen bij van Dijk wat later Expert is geworden. Dit blijven wij ook doen.
    Geschreven door Klant Bouwer uit uden op 14-02-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Prima geholpen goede uitleg en het product optijd thuisbezorgd.
    Geschreven door Klant Sanders De Jonge uit uden op 10-02-2023
  • Beoordeling: 7.7

    Goede en snelle service bij bestellen van een beveiligingscamera. Prijs en kwaliteit idem als bij andere leveranciers.
    Geschreven door Klant uit uden op 10-02-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Prima geregeld
    Geschreven door Klant uit uden op 10-02-2023
  • Beoordeling: 4.4

    Op 1 December 2022 hebben we een laptop ter reparatie aangeboden. Deze is tot op de dag van vandaag 24-01-2023 nog niet retour. Ik ben genoodzaakt om regelmatig conact op te nemen met het filaal omdat we vrijwel geen enkele feedback krijgen. De opvolging is slecht en ik heb niet het gevoel dat men er alles aan doet om de reparatie zsm op te lossen. De laptop wordt gebruikt op school en mijn dochter moet het nu al bijna 8 weken stellen zonder laptop. dit is onacceptabel in zou zo spoedig mogelijk opgelost moeten worden. Ik heb afgelopen vrijdag gebeld - Telefoon werd niet opgenomen Ik heb afgelopen zaterdag gebeld - Telefoon werd opgenomen. Persoon aan de lijn kon me niet helpen en gaf aan dat een collega me zou helpen. Na 14 min. heb ik het telefoongesprek beeinddigd omdat ik niemand aan de lijn kreeg Ik heb vandaag gebeld 24-01-2012 Telefoon werd niet opgenomen. Ik heb geen idee hoe dit op een nette manier opgelost kan worden.. Dit is zeer teleurstellend! Ik vraag me af wat de toegevoegde waarde van een winkel is als dit het service niveau is.
    Geschreven door Klant uit boekel op 03-02-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Ben Zeer Te Vrede Word Goed Geholpen.
    Geschreven door Klant Van Lent uit uden op 02-02-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Top . Afspraak is Afspraak. Goed geregeld . Zeer tevreden. Fijne medewerkers. Ga zeker terug.
    Geschreven door Klant Van Rooij uit herpen op 31-01-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit wilbertoord op 30-01-2023
  • Beoordeling: 7.6

    Goed geholpen door iedereen.
    Geschreven door Klant uit uden op 30-01-2023