Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.5

Er was alle tijd om mij te helpen, professioneel personeel...

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1010)

  • Beoordeling: 9.5

    Er was alle tijd om mij te helpen, professioneel personeel...
    Geschreven door Klant uit uden op 08-03-2023
  • Beoordeling: 7.2

    Van oudsher al klant altijd correct behandeld en geleverd
    Geschreven door Klant uit nistelrode op 06-03-2023
  • Beoordeling: 6.1

    weinig producten koptelefoon in de winkel
    Geschreven door Klant uit uden op 27-02-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Fijn geholpen in de winkel en zeer blij met de bezorgers, vriendelijk, niet gehaast
    Geschreven door Klant Janssen uit grave op 23-02-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Algemeen: ouderen komen naar de winkel om artikel te zien en advies daarover, vooral als ze niet of weinig digitaal handig zijn moeten ze het toch daarvan hebben in deze snelle tijd dus rustige uitleg en. Indien nodig opschrijven essentiële gegevens Ps.graag folder/w.site foto’s van bv.pc’s duidelijk aangeven of het artikel ook touchscreen heeft, het is toch het eerste waar je naar kijkt toch!
    Geschreven door Klant uit uden op 18-02-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Heb reeds meerdere producten die alle naar tevredenheid waren met de zelfde service dus wat mij betreft geen klagen
    Geschreven door Klant Althuizen uit uden op 15-02-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Wíj doen al zéker 45 jaar onze aankopen bij van Dijk wat later Expert is geworden. Dit blijven wij ook doen.
    Geschreven door Klant Bouwer uit uden op 14-02-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Prima geholpen goede uitleg en het product optijd thuisbezorgd.
    Geschreven door Klant Sanders De Jonge uit uden op 10-02-2023
  • Beoordeling: 7.7

    Goede en snelle service bij bestellen van een beveiligingscamera. Prijs en kwaliteit idem als bij andere leveranciers.
    Geschreven door Klant uit uden op 10-02-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Prima geregeld
    Geschreven door Klant uit uden op 10-02-2023
  • Beoordeling: 4.4

    Op 1 December 2022 hebben we een laptop ter reparatie aangeboden. Deze is tot op de dag van vandaag 24-01-2023 nog niet retour. Ik ben genoodzaakt om regelmatig conact op te nemen met het filaal omdat we vrijwel geen enkele feedback krijgen. De opvolging is slecht en ik heb niet het gevoel dat men er alles aan doet om de reparatie zsm op te lossen. De laptop wordt gebruikt op school en mijn dochter moet het nu al bijna 8 weken stellen zonder laptop. dit is onacceptabel in zou zo spoedig mogelijk opgelost moeten worden. Ik heb afgelopen vrijdag gebeld - Telefoon werd niet opgenomen Ik heb afgelopen zaterdag gebeld - Telefoon werd opgenomen. Persoon aan de lijn kon me niet helpen en gaf aan dat een collega me zou helpen. Na 14 min. heb ik het telefoongesprek beeinddigd omdat ik niemand aan de lijn kreeg Ik heb vandaag gebeld 24-01-2012 Telefoon werd niet opgenomen. Ik heb geen idee hoe dit op een nette manier opgelost kan worden.. Dit is zeer teleurstellend! Ik vraag me af wat de toegevoegde waarde van een winkel is als dit het service niveau is.
    Geschreven door Klant uit boekel op 03-02-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Ben Zeer Te Vrede Word Goed Geholpen.
    Geschreven door Klant Van Lent uit uden op 02-02-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Top . Afspraak is Afspraak. Goed geregeld . Zeer tevreden. Fijne medewerkers. Ga zeker terug.
    Geschreven door Klant Van Rooij uit herpen op 31-01-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit wilbertoord op 30-01-2023
  • Beoordeling: 7.6

    Goed geholpen door iedereen.
    Geschreven door Klant uit uden op 30-01-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Ik heb geen opmerkingen
    Geschreven door Klant Rk Parochie Sint Petrus uit uden op 30-01-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Helemaal goed zo
    Geschreven door Klant Peeters uit veghel op 28-01-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Het persoonlijk contact met een verkoper is; duidelijker, beter, direkter en er wordt direkt op vragen deskundig geantwoord.
    Geschreven door Klant uit uden op 27-01-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Expert is de expert bij uw aankoop
    Geschreven door Klant uit veghel op 26-01-2023
  • Beoordeling: 9.9

    In een woord Toppers @Expert Uden! Goede service, meedenkend, duidelijk uitleg bij t maken van de juiste keus! Ook de monteurs die bij je thuis komen om de spullen te installeren zeer deskundig en werken netjes!
    Geschreven door Klant uit mill op 24-01-2023
  • Beoordeling: 7.5

    Goede service, klantvriendelijk, deskundig.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 23-01-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Prettig geholpen, zeer zeker nog eens een bezoek waard.
    Geschreven door Klant Verbruggen uit veghel op 23-01-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Fijn en goed contact. Product prima
    Geschreven door Klant uit uden op 23-01-2023
  • Beoordeling: 7.9

    Verkoper Jens is een asset voor Expert
    Geschreven door Klant Van Bussel uit schijndel op 23-01-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Telefonisch contact gehad. goede uitleg en s middags al geleverd. top
    Geschreven door Klant De Reus uit uden op 19-01-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Super service
    Geschreven door Klant uit oss op 16-01-2023
  • Beoordeling: 7.6

    Goede service en ben goed geholpen
    Geschreven door Klant Van Heeswijk uit uden op 16-01-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Het apparaat is mooi en koelt goed.
    Geschreven door Klant uit mill op 16-01-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service met uitstekende kennis en uitleg tegen goede prijs kwaliteit verhouding. Top!
    Geschreven door Klant Kordewinders uit gemert op 16-01-2023
  • Beoordeling: 8.6

    Fijn bedrijf met goede levering!
    Geschreven door Klant uit zeeland op 15-01-2023