Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Dijk 8.8

wel zelf goed weten wat je precies zoekt

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (871)

  • Beoordeling: 8.8

    wel zelf goed weten wat je precies zoekt
    Geschreven door Klant Van Dijk uit uden op 21-02-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Tot 2 x toe meteen aangesproken en meedenken
    Geschreven door Klant uit uden op 18-02-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Uitstekend geholpen, ik kan iedereen Ben van Dijk Expert in Udden aanraden.
    Geschreven door Klant Bouwhuis uit zwolle op 17-02-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Prima product
    Geschreven door Klant uit uden op 17-02-2022
  • Beoordeling: 7.6

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant uit uden op 16-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Prima voorlichting, Prima aflevering en de service is klasse!
    Geschreven door Klant De Reus uit uden op 14-02-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Mijn volgende aankoop zal ook bij expert zijn
    Geschreven door Klant uit erp op 11-02-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Koop liever lokaal dan bij die dozenschuivers. Hier heb je service en een vriendelijke bezorgservice.
    Geschreven door Klant Nooijen uit uden op 07-02-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Spiekman uit boxmeer op 07-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Beter af bij Ben van Dijk als via internet
    Geschreven door Klant Verwegen uit uden op 07-02-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Prettige monteur, deskundig en snel
    Geschreven door Klant uit veghel op 01-02-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Laat je goed informeren ze nemen er de tijd voor
    Geschreven door Klant Wolf uit uden op 28-01-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Direct en vriendelijk geholpen door verkoper.
    Geschreven door Klant Bogaart uit nistelrode op 28-01-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service na aankoop via Marktplaats laats
    Geschreven door Klant Siemons uit amersfoort op 26-01-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Goede en eerlijke uitleg
    Geschreven door Klant uit uden op 24-01-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Ik ben al meer dan 40 laar klant bij Ben van Dijk en Expert en nog altijd zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit veghel op 17-01-2022
  • Beoordeling: 8.2

    netjes , correct en op tijd !
    Geschreven door Klant uit sint-oedenrode op 12-01-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Goed en snel geleverd
    Geschreven door Klant uit mill op 11-01-2022
  • Beoordeling: 7.1

    Fijne aanbieding voor goed product
    Geschreven door Klant Nooijen uit uden op 10-01-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Super fijn geholpen! Kom terug
    Geschreven door Klant uit nistelrode op 05-01-2022
  • Beoordeling: 7.1

    duidelijk en overzichtelijk
    Geschreven door Klant Lommerse uit uden op 05-01-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Netjes geholpen en goed advies
    Geschreven door Klant Jelsma uit boekel op 04-01-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Een nadeel. Het duurde lang voordat ik geholpen werd. Moest zelf vragen of ze me konden helpen
    Geschreven door Klant uit schaijk op 03-01-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Altijd fijn geholpen. Door installateur alles netjes aangesloten. Moge de service en contact in de toekomst zo blijven. Ik ben zeer tevreden over Expert Uden.
    Geschreven door Klant Van Roosmalen-janssen uit uden op 01-01-2022
  • Beoordeling: 7.7

    De producten kun je bij 100 andere winkels ook kopen. Het is de kennis, kunde en service die hier het verschil maken.
    Geschreven door Klant Mouwen uit uden op 31-12-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Gelukkig zijn er ook nog vriendelijke mensen met geduld.
    Geschreven door Klant Van Rybroek uit zeeland op 27-12-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Goed geholpen bij expert uden, goede manager aardige man.
    Geschreven door Klant Korting uit eindhoven op 27-12-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Duidelijk en makkelijk
    Geschreven door Klant uit haps op 23-12-2021
  • Beoordeling: 2.4

    Slechte service. Expert Ben van Dijk Uden hebben me op black friday een Samsung Tv verkocht waar slechts een speciale Samsung kabel op past van maximaal 5 meter. Toen ik tot de conclusie kwam dat er geen langere kabels leverbaar waren, zeiden ze dat ik dan maar had moeten aangeven dat mijn tv verder dan 5 meter van de aansluiting zat... Ik was perplex. Ik ben echter een complete leekop dat gebied. Zij noemen zich expert. Vervolgens wilde men de tv slechts innemen als ik een nieuwe tv zou kopen bij hen. Men wilde daarop geen korting geven. Uiteindelijk zag ik mij gedwongen om dat dan maar te doen. Ik heb uiteindelijk voor bijna € 1800 een Tv gekocht die elders € 400 goedkoper was. Alsof men een enorme geste maakte, kreeg ik er uiteindelijk slechts een Tv-steun en een coax kabeltje ter waarde van ongeveer €100. Ik voel me belazerd. Slecht bedrijf.
    Geschreven door Klant uit uden op 22-12-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Vriendelijke meedenkende verkoper
    Geschreven door Klant uit veghel op 15-12-2021