Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.5

Goede levering en leveringsproces,

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (871)

  • Beoordeling: 7.5

    Goede levering en leveringsproces,
    Geschreven door Klant uit uden op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Expert zeer betrouwbaar.
    Geschreven door Klant Nelissen uit heesch op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Snel en accuraat geholpen, snelle levertijd en snelle en prima installatie
    Geschreven door Klant Florentinus uit veghel op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.3

    goed bedrijf . deskundig peroneel
    Geschreven door Klant Verbruggen uit uden op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Tot nog toe zeer tevreden met mijn Samsung wasmachine, maar nog maar een paar weken in gebruik.
    Geschreven door Klant Van Beers uit veghel op 20-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Vakmensen
    Geschreven door Klant uit uden op 20-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Fijn en makkelijk bereikbaar,snelle levering, goede service en deskundig advies in de winkel
    Geschreven door Klant uit veghel op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.8

    We hebben geen website bezocht.
    Geschreven door Klant uit nistelrode op 21-09-2022
  • Beoordeling: 8.7

    nette winkel met prima medewerkers.
    Geschreven door Klant uit uden op 13-09-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Open winkel,ruime keuze,goede verkoper…we komen er al jaren ook als er een keer iets is wordt het vlug opgelost
    Geschreven door Klant Castelijn uit uden op 09-09-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Ontzettend fijn, deskundig en vriendelijk geholpen. Wij geven dit zeker door aan vrienden/bekenden!!
    Geschreven door Klant uit zeeland op 08-09-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Ga naar expert. Fijne en deskundige hulp bij aankoop van je product.
    Geschreven door Klant Ottema uit uden op 08-09-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Expert maakt de belofte waar.
    Geschreven door Klant uit uden op 30-08-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Als klant sta je hoog in het vaandel, goed advies en goede service.
    Geschreven door Klant Van Rooij-dortmans uit uden op 30-08-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekend advies en fantastische service!
    Geschreven door Klant Verhoef uit uden op 23-08-2022
  • Beoordeling: 6.2

    niet nodig.
    Geschreven door Klant uit veghel op 19-08-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Snelle levering en vriendelijke service.
    Geschreven door Klant uit veghel op 18-08-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Perfecte service
    Geschreven door Klant uit uden op 15-08-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Afspraken zijn ook afspraken.
    Geschreven door Klant Segers uit tilburg op 12-08-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Nette zaak, goed en vakkundig personeel dat meedenkt met de klant.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit uden op 10-08-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Alles, van advies bij kopen t/ m plaatsing geweldig en vriendelijk
    Geschreven door Klant uit odiliapeel op 09-08-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Erg fijn en vriendelijk geholpen. Ik ga hier graag weer heen voor een volgende aankoop.
    Geschreven door Klant Baas uit megen op 01-08-2022
  • Beoordeling: 6.8

    niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit uden op 29-07-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Duidelijke en gedegen uitleg, er werd meegedacht met ons en ze hadden alle tijd en aandacht.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit reek op 25-07-2022
  • Beoordeling: 6.9

    geven slechte informatie bij aankoop laten je voor extra garantie betalen terwijl deze achteraf gewoon al op de machine zat
    Geschreven door Klant uit uden op 25-07-2022
  • Beoordeling: 6.6

    Elders kopen.
    Geschreven door Klant uit schijndel op 18-07-2022
  • Beoordeling: 9.7

    De keuze die je maakt is prima
    Geschreven door Klant Persoon uit uden op 08-07-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Expert is een goed alternatief voor Cool Blue en Mediamarkt. Je ondersteund de plaatselijk bedrijven.
    Geschreven door Klant Somers uit veghel op 04-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon heel erg fijn geholpen voor een mooie prijs.
    Geschreven door Klant uit uden op 29-06-2022
  • Beoordeling: 7.4

    Weet ik niet ,niet via de website besteld..
    Geschreven door Klant uit schijndel op 27-06-2022