Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

Ben zeer te vreden over de service. Bij media markt is het waarschijnlijk goedkoper maar de installatie van de wasmachine, droger en koelkast was perfect. Zeer vriendelijk personeel.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (871)

  • Beoordeling: 8.9

    Ben zeer te vreden over de service. Bij media markt is het waarschijnlijk goedkoper maar de installatie van de wasmachine, droger en koelkast was perfect. Zeer vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit uden op 20-07-2016
  • Beoordeling: 9.9

    De website is erg overzichtelijk en duidelijk. En bij een bezoek aan de winkel kan je de producten zien en aanraken. Een grote plus!!
    Geschreven door Klant Kusters uit boxmeer op 20-07-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Fijne overzichtelijke website en vriendelijk personeel bij contact. Dus is wel voor herhaling vatbaar. En hopelijk weer leuke stunts voor de computer.
    Geschreven door Klant Kaathoven uit lieshout op 14-07-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Heel duldelijk zijn.
    Geschreven door Klant uit uden op 14-07-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Winkelen bij Expert in Uden is het ervaren van professioneel advies en betrokkenheid in de zoektocht om de juiste keuze te maken voor de aankoop. Fijn om als klant centraal gesteld te worden!
    Geschreven door Klant Weerts uit haps op 14-07-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Mooie winkel ruime assortiment en goede service
    Geschreven door Klant uit boekel op 11-07-2016
  • Beoordeling: 6.2

    Ik doe hier niet aan mee Ik heb bij juli niets gekocht wel bij Ben van Dijk
    Geschreven door Klant uit gemonde op 10-07-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Nette duidelijke site met mooie actie\'s en mijn tv zonder problemen besteld en geleverd gekregen, netjes aan huis zoals afgesproken, is een echte aanrader.
    Geschreven door Klant uit erp op 06-07-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Bedankt
    Geschreven door Klant uit veghel op 06-07-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Super
    Geschreven door Klant Fleuren uit elshout op 06-07-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Website niet bekeken.
    Geschreven door Klant Danen uit zeeland op 03-07-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Het was een goed gesprek en ik ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit uden op 30-06-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Vertrouwd bedrijf, veel keuze en een eerlijke prijs. Voor een dubbeltje op de eerste rang, is natuurlijk niet mogelijk, en moet je als consument ook niet willen. Als je wil dat de winkel er in de toekomst er nog voor jou zal zijn.
    Geschreven door Klant Bavel uit sint anthonis op 30-06-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Bij aflevering van de vaatwasser is alles rima verlopen en de monteur was top en zeer vriendelijk.
    Geschreven door Klant Caspers uit uden op 22-06-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Expert Ben van Dijk is bij ons bekend. Wij waren dus niet positief of negatief verrast.
    Geschreven door Klant uit venray op 22-06-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Goede snelle servies. Toch hoop ik dat mensen ook nog winkels blijven bezoeken!!!! Rianne
    Geschreven door Klant uit wilbertoord op 22-06-2016
  • Beoordeling: 5.8

    Drie keer terug moeten komen om te kunnen kopen. Eerste keer geen personeel beschikbaar na een half uur weggegaan. Na een uur kwamen we terug was de winkel op koopavond al om 20:00 uur dicht. Zaterdagochtend eindelijk geholpen. Het is dat expert de koel-vriescombinatie op voorraad had en wij omhoog zaten door het kapot gaan van de oude anders waren we ergens anders naar toe gegaan.
    Geschreven door Klant Sweekhorst uit uden op 17-06-2016
  • Beoordeling: 6.1

    Een behoorlijke investering gedaan. Ik werd geholpen door iemand die niet als deskundig kan worden beschouwd op het gebied van elektronica zodat hij collega\'s te hulp moest roepen. Op zich niet zo erg maar doe dan niet of je er wel verstand van hebt. De technische man (Nick of Rick) had enkele zeer nuttige tips. De verkoper in kwestie was heel vriendelijk en meegaand, totdat alles was afgerekend. Toen ik daarna nog wat kocht( een playbar twv ?799) en een kleine gunst vroeg ( leveren en ophangen) was mijnheer niet thuis en zou ik de hoofdprijs moeten betalen.?180 per uur Ik adviseer u: doe alle zaken en afspraken voordat u de hele rekening betaald hebt.
    Geschreven door Klant uit veghel op 17-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Deskundige informatie betreffende gekochte apparatuur en bezorging. Ook de bezorging zelf en plaatsing door de medewerker van Expert was uitstekend.
    Geschreven door Klant Aar uit uden op 15-06-2016
  • Beoordeling: 8.5

    n.v.t
    Geschreven door Klant uit uden op 10-06-2016
  • Beoordeling: 6.6

    Aanrader , vraag naar oprechte uitleg
    Geschreven door Klant uit mill op 08-06-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Op dit moment geen review.
    Geschreven door Klant uit uden op 25-05-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Bij expert zijn ze vriendelijk, behulpzaam en geven goed advies!! Ook met bezorgen ging alles goed alleen zat er 1 product niet bij die kwamen ze nog naleveren heel netjes toen hadden ze hem die middag al gebracht heel netjes!! Als je moet kiezen ga je voor expert!!
    Geschreven door Klant uit heesch op 18-05-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Wij hebben altijd goede voorlichting gehad voorheen bij ben van dijk en nu ook weer benvandijk expert. Heel tevreden over de garanties enz.
    Geschreven door Klant Wijdeven uit uden op 18-05-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Snel, duidelijk en goed geholpen.
    Geschreven door Klant Klomp uit grave op 18-05-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Ben van Dijk is al meer dan 40 jaar een TOPwinkel. Nu met de Expert-formule kunnen ze dat hopelijk nog lang blijven.
    Geschreven door Klant uit mill op 16-05-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Goed
    Geschreven door Klant uit uden op 12-05-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Wij zijn zeer goed geholpen en goede uitleg gekregen. Als wij weer iets nodig hebben komen wij graag terug.
    Geschreven door Klant uit uden op 04-05-2016
  • Beoordeling: 7.3

    veel keus
    Geschreven door Klant Burgt uit uden op 04-05-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Zie eerder
    Geschreven door Klant uit boekel op 01-05-2016