Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

De werknemers zijn heel klantvriendelijk, nemen de tijd en hebben kennis van de producten. En ik had ook een vraag over een product wat ze niet standaar hebben maar wel aan kunnen komen en dat is de medewerker helemaal gaan uitzoeken en kon mij een passend voorstel doen en product alsnog leveren. TOP!!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (995)

  • Beoordeling: 10.0

    De werknemers zijn heel klantvriendelijk, nemen de tijd en hebben kennis van de producten. En ik had ook een vraag over een product wat ze niet standaar hebben maar wel aan kunnen komen en dat is de medewerker helemaal gaan uitzoeken en kon mij een passend voorstel doen en product alsnog leveren. TOP!!
    Geschreven door Klant uit uden op 04-07-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Je ziet dat je koopt en krijgt er duidelijke uitleg bij
    Geschreven door Klant Uden uit zeeland op 29-06-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Uitstekende dienstverlening van koop tot bezorging.
    Geschreven door Klant uit zeeland op 22-06-2017
  • Beoordeling: 8.9

    goede website je vindt er bijna alles voor een goede prijs
    Geschreven door Klant uit zeeland op 22-06-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer te vreden, ook de bezorgers waten zeer behulpzaam!
    Geschreven door Klant uit vught op 15-06-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Bij expert inbouw koeler en vriezer bestelt.zeer goed en vriendelijk geholpen. Snel geplaatste en alles werkte fijn.toch even gebruik moeten maken van de garantie mbt plaatsen, ge belt en binnen een half uur was het weer prima gemaakt. Expert Ben van Dijk beveel ik van harte aan. Hans van den Heuvel 14-06-2017
    Geschreven door Klant Heuvel uit veghel op 14-06-2017
  • Beoordeling: 8.2

    mijn ervaring met Expert is goed. Je wordt goed geholpen in de winkel. verhouding prijs - kwaliteit is goed. Bezorging is goed, ook prettig dat het op zaterdag kan.
    Geschreven door Klant Florie uit uden op 12-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Perfecte levering, prima communicatie en fijne winkel.
    Geschreven door Klant uit nistelrode op 08-06-2017
  • Beoordeling: 8.0

    goede info over onze aankoop. klantvriendelijk benadering. En supersnelle levering!
    Geschreven door Klant uit uden op 02-06-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekende service had probleem met aansluiting Samsung TV via ziggo verkoper is n bij mij thuis geweest om het probleem op te lossen .
    Geschreven door Klant Arts uit uden op 01-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Goed deskundig personeel. Vriendelijk te woord gestaan en perfect advies gekregen. Ook de prijs was scherp. Een tevreden klant!
    Geschreven door Klant uit oss op 01-06-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Bij ben van dijk heb je goede medewerkers
    Geschreven door Klant uit vorstenbosch op 31-05-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Zoals ik al zei een zeer goede uitleg en bereid om de tijd te nemen om naar klanten te luisteren en te adviseren.
    Geschreven door Klant Sahti uit uden op 29-05-2017
  • Beoordeling: 9.3

    perfecte service
    Geschreven door Klant Burgt uit uden op 26-05-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Goed personeel.goed advies in gebruik. Ben heel erg tevreden over mijngasfornuis.
    Geschreven door Klant uit sint oedenrode op 26-05-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Ben niet zo blij met uitschakeling na 4 uur tv kijken. Nog steeds geen oplossing
    Geschreven door Klant Man uit mill op 21-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundige mensen, goed assortiment en vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant uit meerlo op 18-05-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne goed geholpen door deskundig personeel! Fijne service gekregen! Een aanrader.
    Geschreven door Klant uit oss op 16-05-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Goed geholpen. Snelle levertijd
    Geschreven door Klant uit uden op 12-05-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Prime geholpen bij het kiezen van een wasmachine. Geen selling-up naar een duurder model, de adviseur heeft gewoon goed geluisterd en kwam uit bij een model dat qua prijs, kwaliteit en functionaliteiten perfect bij ons paste.
    Geschreven door Klant Gijsel uit uden op 11-05-2017
  • Beoordeling: 8.1

    nemen de tijd voor een goed advies. alles wordt goed uitgelegd. afspraken die worden gemaakt worden ook nagekomen. levering volgens gemaakte afspraken.
    Geschreven door Klant Langstraat-magielse uit uden op 08-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Ben van Dijk levert uitstekende service en geeft prima advies!
    Geschreven door Klant Kusters uit boxmeer op 04-05-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Ben van Dijk is een prima en betrouwbaar adres.
    Geschreven door Klant Ven uit grave op 03-05-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Betrouwbare winkel, goed personeel,prima service.
    Geschreven door Klant uit megen op 02-05-2017
  • Beoordeling: 9.6

    heel goede ervaring en altijd goede informatie en hulp.
    Geschreven door Klant uit schijndel op 02-05-2017
  • Beoordeling: 9.6

    We zijn bij Expert zeer goed geholpen, er werd de tijd genomen en de pro\'s en con\'s van de diverse artikelen werden duidelijk uitgelegd. We voelden ook geen druk om toch te kopen of meteen te beslissen. De verkoper was goed geïnformeerd en voelde ons en onze wensen zeer goed aan. Al met al een zeer prettige ervaring met uiteindelijk een rekening die lager uitviel dan de on line sites die we bezochten ter informatie.
    Geschreven door Klant Alma uit uden op 19-04-2017
  • Beoordeling: 9.6

    De pc is conform afspraken gebouwd, afgeleverd en geinstalleerd.
    Geschreven door Klant uit mariaheide op 14-04-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Goede prijs kwaliteit verhouding uitstekend geholpen en netje en op tijd afgeleverd. Eeen aanrader om hier te kopen
    Geschreven door Klant Beekers uit uden op 12-04-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Prima producten
    Geschreven door Klant uit uden op 06-04-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Zeer tevreden over de deskundigheid en service van bezorger/installateur. De winkel heeft een prettige en rustige uitstraling.
    Geschreven door Klant uit veghel op 06-04-2017