Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hezik 10.0

Aanbiedingen daar zijn wij allemaal wel voor. Dat was ook de reden om deze miele stofzuiger te gaan kopen bij Expert. Prima verpakt en bezorgd bij mij thuis

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (995)

  • Beoordeling: 10.0

    Aanbiedingen daar zijn wij allemaal wel voor. Dat was ook de reden om deze miele stofzuiger te gaan kopen bij Expert. Prima verpakt en bezorgd bij mij thuis
    Geschreven door Klant Hezik uit heeswijk-dinther op 25-03-2017
  • Beoordeling: 6.9

    Ga door met goedkope stunts.
    Geschreven door Klant Kaathoven uit lieshout op 24-03-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer goed geholpen. Er wordt mee gedacht en levering was dezelfde dag mogelijk. Geregeld en aangeboden door verkoper.
    Geschreven door Klant uit heesch op 24-03-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service en snelle levering
    Geschreven door Klant Rutten uit uden op 17-03-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Goed personeel
    Geschreven door Klant uit uden op 15-03-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Prima, koelkast, ik vraag mij alleen af of de \"tik\" aan het einde van de koeling normaal is. Verder lekker stil, hij bleek toch binnen ietsje kleiner te zijn als hetgeen ik had dus moet een iets andere inruimtechniek hanteren maar dat is geen probleem.
    Geschreven door Klant Buskens-ronkes uit uden op 10-03-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Duidelijke en goede winkel. Assortiment mag op enkele terreinen best wat groter zijn. Goed advies.
    Geschreven door Klant uit veghel op 05-03-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Al tientallen jaren vaste klant bij Expert ( Ben v Dijk ) Altijd een goede service gehad,afspraken worden nagekomen,deskundige verkopers,alle topmerken zijn in alle electronica segmenten aanwezig. Weet dat je via internet sommige dingen misschien iets goedkoper kunt krijgen maar wij gaan liever fysiek naar een winkel toe waar we altijd prima geholpen zijn . Expert ( Ben v Dijk ) Uden een aanrader.
    Geschreven door Klant Zanden uit odiliapeel op 03-03-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Zeer goede service en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Zwinkels uit uden op 02-03-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Goed advies, en goede bezorger met kennis van zaken. En gaf duidelijke uitleg.
    Geschreven door Klant Hamel uit veghel op 02-03-2017
  • Beoordeling: 8.5

    zeer goede en ruime winkel vriendelijk personeel, en ruime keuze ik ben dik tevreden over expert/ben van dijk
    Geschreven door Klant uit st-hubert op 01-03-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Super goed advies met perfecte levering en montage en super vriendelijk personeel!
    Geschreven door Klant Vink uit schijndel op 23-02-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Uden Topwinkel! Geweldige locatie , parkeren voor de deur, mooie winkel, groot en overzichtelijk en het allerbelangrijkst goed advies en vriendelijk personeel!
    Geschreven door Klant uit nistelrode op 23-02-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit wilbertoord op 15-02-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Prima service kwaliteit en kwanditeit zeer goed Je wordt persoonlijk goed geholpen.
    Geschreven door Klant Osch uit meerlo op 08-02-2017
  • Beoordeling: 9.3

    ...
    Geschreven door Klant uit boekel op 08-02-2017
  • Beoordeling: 9.1

    x
    Geschreven door Klant Hees uit uden op 07-02-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Neev
    Geschreven door Klant uit nistelrode op 02-02-2017
  • Beoordeling: 8.7

    goede after sales service
    Geschreven door Klant uit veghel op 02-02-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service...prijs kwaliteit prima
    Geschreven door Klant Janssen uit beek en donk op 01-02-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Geweldige service bij de aankoop van mijn nieuwe wasmachine werd op mijn verzoek mijn oude machine netjes geplaatst bij mijn dochter (in dezelfde straat, dat dan wel weer) maar toch. Super!
    Geschreven door Klant Maas uit uden op 01-02-2017
  • Beoordeling: 7.2

    netjes geholpen en goed advies gekregen
    Geschreven door Klant uit uden op 31-01-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Hele fijne winkel, personeel is vriendelijk,vakkundig ,klantgericht, en het wordt keurig netjes thuisbezorg!
    Geschreven door Klant Bloem uit uden op 31-01-2017
  • Beoordeling: 9.3

    mooie winkel fijne parkeerplaats goed bereikbaar en fijne mensen
    Geschreven door Klant Wel uit uden op 27-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Alles netjes uitgelegd.
    Geschreven door Klant uit uden op 26-01-2017
  • Beoordeling: 6.9

    Al met al een tegenvaller
    Geschreven door Klant Versteeg uit veghel op 19-01-2017
  • Beoordeling: 7.6

    nvt
    Geschreven door Klant uit uden op 18-01-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Een mooie, overzichtelijke zaak met een prima assortiment. Vakkundige medewerkers die op een vriendelijke, niet opdringerige , wijze je door alle mogelijkheden leiden. Hierdoor kun je zelf n goede keuze maken. Verder is de prijs altijd correct, doch scherp. N winkel om met n goed gevoel je aankopen te doen.
    Geschreven door Klant Versleijen uit venray op 17-01-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Super goed geholpen! Bestelde artikel snel geleverd terwijl overal uitverkocht stond! Goed geregeld!
    Geschreven door Klant Beuningen uit heesch op 12-01-2017
  • Beoordeling: 6.6

    Nvt
    Geschreven door Klant uit veghel op 12-01-2017