Navigatie

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van de Velden 9.1

uitstekende kennis van het product

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2013)

  • Beoordeling: 9.1

    uitstekende kennis van het product
    Geschreven door Klant Van de Velden uit venray op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Expert betekent: goede service, vriendelijke en kundige medewerkers en natuurlijk in de buurt!
    Geschreven door Klant uit deurne op 05-01-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Levering conform afspraak en deskundige montage
    Geschreven door Klant uit bakel op 05-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Geen revieuw
    Geschreven door Klant uit deurne op 05-01-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Afhaalpunt was onduidelijk de service was verder prima
    Geschreven door Klant Van de Horst uit bakel op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit deurne op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    zeer goed
    Geschreven door Klant uit deurne op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Behulpzaam personeel, goede voorraad en levertijd, prima prijs en goede service! Wij komen zeker terug voor een volgende aankoop!
    Geschreven door Klant Van Vroonhoven uit deurne op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    niet de goedkoopste maar wel de beste in de regio en daarbuiten.Ed.
    Geschreven door Klant Alberda uit deurne op 04-01-2021
  • Beoordeling: 5.2

    Door prijsvergelijking kwam ik tot de ontdekking dat Expert op een apparaat van €379,00 wel € 80,00 was. Ik wil best wat meer betalen voor de goede service , maar dit vind ik te gortig. Afleveren tot aan de drempel is bij expert echt tot aan de drempel. Op mijn vraag om het apparaat 50 cm over de drempel te zetten was het antwoord, dat mag ik niet. Hoezo service.
    Geschreven door Klant Kuijpers uit vlierden op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Goede en snelle service. Afhalen product ging erg goed en zeker Corona proof. Product was op voorraad in ander filiaal, enkele uren erna kon ik het ophalen in filiaal venray. Top.
    Geschreven door Klant Gerrits uit venray op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Was \'n prima en snelle service. En ook goed uitgelegd hoe of wat te doen. Dus wij zijn tevreden.
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.8

    heb telefonisch besteld. Winkel was fysiek gesloten wegens corona,
    Geschreven door Klant uit venray op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Perfecte service. Meedenkend en accuraat
    Geschreven door Klant uit deurne op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Om tijdens de lockdown de lokale middenstand te steunen bewust voor Expert Deurne gekozen. Vriendelijk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Veltmans uit deurne op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Geweldige service. Daarom kopen wij altijd bij Expert.
    Geschreven door Klant Van Gennip uit deurne op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Heb het artiekel nog niet gebruikt was een goede aanbieding
    Geschreven door Klant uit deurne op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    nvt
    Geschreven door Klant Van Seggelen uit deurne op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Ik zou iedereen aanraden om naar Expert te gaan 👍👍
    Geschreven door Klant Dirks uit deurne op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Voor de kerst nog wat nodig in deze rare tijd en wij hebben het mogen ophalen bedankt
    Geschreven door Klant uit milheeze op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Sinds Expert in Deurne een winkel/zaak heeft zijn wij nog steeds een zeer tevreden klant. Met vr. gr. G.H.J.Kaal
    Geschreven door Klant Kaal uit deurne op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Goed!
    Geschreven door Klant uit deurne op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    de service is gewoon perfect.
    Geschreven door Klant Nooijen uit deurne op 01-01-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Prettige deskundige service bij Expert
    Geschreven door Klant uit helmond-rijpelberg op 25-12-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Zeer goede en snelle service Ondanks de corona maatregelen
    Geschreven door Klant Kanters uit geijsteren op 24-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    prima meedenken met aankoop, daarna ook bij het aansluiten en de uitleg hoe alles werkt
    Geschreven door Klant Joosten uit deurne op 23-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben heel tevreden over expert. Ze zijn snel en alles wordt netjes afgewerkt.
    Geschreven door Klant uit deurne op 23-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Je koopt beter bij Expert als online!
    Geschreven door Klant Tds- Express uit venray op 21-12-2020
  • Beoordeling: 9.2

    goede service binne week nieuw apparaat
    Geschreven door Klant Koolen uit deurne op 19-12-2020
  • Beoordeling: 9.3

    BEN 100% TEVREDEN OVER EXPERT
    Geschreven door Klant Van de Laar uit gemert op 19-12-2020