Navigatie

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.8

Erg vriendelijk en snel geholpen. Product besteld en was erg snel in de winkel en gelijk gebeld om op te komen halen. Top

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1713)

  • Beoordeling: 7.8

    Erg vriendelijk en snel geholpen. Product besteld en was erg snel in de winkel en gelijk gebeld om op te komen halen. Top
    Geschreven door Klant uit deurne op 03-03-2020
  • Beoordeling: 8.7

    fantastisch winkel met goede service
    Geschreven door Klant uit deurne op 02-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede dienstverlening terug tot vriendelijk
    Geschreven door Klant uit deurne op 02-03-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Fijne en nette winkel in Deurne met vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Verspaij uit deurne op 27-02-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Prima
    Geschreven door Klant Schepers uit helmond op 25-02-2020
  • Beoordeling: 7.7

    n.v.t.
    Geschreven door Klant Van Aerle uit deurne op 25-02-2020
  • Beoordeling: 7.3

    aaa
    Geschreven door Klant uit liessel op 22-02-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Ik ben op een zeer vriendelijke, deskundige en goede manier geholpen. Zowel door de winkelmedewerker als door de monteur. Ik hoop er weer vele jaren van te genieten.
    Geschreven door Klant Hermens uit venray op 21-02-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Ik ben heel erg tevreden over de manier van omgaan naar mij toe als klant. Klantvriendelijkheid stond voor op. Er werd mee gedacht, en bij dingen stil gestaan waar ik zelf niet op was gekomen. De afspraken werden na gekomen en ik kreeg bij mijn grote aankoop zonder onderhandeling een mooie korting. Altijd fijn, maar ook erg lief! :) Ook bij het afleveren van de bestelde producten ben ik erg tevreden en was het leuk om met de bezorgers in contact te zijn. Succes!
    Geschreven door Klant Gloudemans uit deurne op 21-02-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Prima bedrijf. Vertrouwd en ze doen wat ze afspreken.
    Geschreven door Klant uit deurne op 20-02-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Snelle reactie en denken in oplossingen
    Geschreven door Klant Smith uit venlo op 20-02-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Een hele vriendelijke bediening ,ook het product was van goede kwaliteiten en prijs
    Geschreven door Klant De Vocht uit bakel op 20-02-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Ik heb een tv gekocht, de levering was goed. Ik vind dat men voor deze producten niet naar de mediamarkt hoeft, want expert is gewoon concurrerend
    Geschreven door Klant Van Rijt uit deurne op 20-02-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Jammer dat er gezegd wordt dat ze geen nieuw product in het magazijn hebben. Er wordt vaak het showmodel verkocht. Het zou nog anders zijn als er dan een kleine korting op wordt gegeven.
    Geschreven door Klant uit milheeze op 13-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert Deurne kun je rekenen op: - een goede parkeerplaats. - een gezellige indeling van de winkel. - een overzichtelijke winkel. - een ruime sortering aan artikelen. - prettig en deskundig personeel. Wat wil je nog meer, want bij dit alles is ook de prijs/kwaliteit verhouding en de service perfect. Niets weerhoudt u om zelf ook eens te gaan kijken.
    Geschreven door Klant Van Lierop uit deurne op 12-02-2020
  • Beoordeling: 8.1

    goede winkel
    Geschreven door Klant Sardjoe uit deurne op 07-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ruime keuze artikelen. Vriendelijk personeel die kundig zijn in uitleg in de producten die zij verkopen. Bezorg- en reparatie service, of gewoon vragen over een produkt na aankoop, in de winkel, worden netjes beantwoord. Fijn aspect van een winkel.
    Geschreven door Klant uit de rips op 03-02-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Niet nodig
    Geschreven door Klant uit deurne op 31-01-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Al 45 jaar klant bij expert en zijn zeer tevreden
    Geschreven door Klant Van Bussel uit deurne op 30-01-2020
  • Beoordeling: 6.0

    NVT.
    Geschreven door Klant uit deurne op 30-01-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Het totaalplaatje klopt. Aankoop,bezorging, inbouw en verdere advies en uitleg voor het gebruik van apparaat.
    Geschreven door Klant Van der Vorst uit helmond op 29-01-2020
  • Beoordeling: 9.6

    ik ben heel tevrede over alles en goede uitleg bedankt g r mien
    Geschreven door Klant uit liessel op 29-01-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Zeer goede service, snelle levering. Top winkel.
    Geschreven door Klant uit deurne op 27-01-2020
  • Beoordeling: 6.0

    X)
    Geschreven door Klant uit neerkant op 25-01-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Vriendelijke medewerkers en vlotte hulp bij vragen over producten! Mijn vaste winkel!
    Geschreven door Klant uit deurne op 24-01-2020
  • Beoordeling: 8.9

    nvt
    Geschreven door Klant uit bakel op 21-01-2020
  • Beoordeling: 8.2

    ga naar binnen en je zult het zelf ervaren
    Geschreven door Klant uit deurne op 20-01-2020
  • Beoordeling: 6.6

    zie vorige bladzijde
    Geschreven door Klant uit deurne op 16-01-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Bij Expert zijn kundige medewerkers die u altijd vriendelijk te woord staan en eerlijk adviseren over uw mogelijke aankopen.
    Geschreven door Klant Gregoire uit brouwhuis op 16-01-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Prettige sfeer in de winkel, kundig en vriendelijk personeel, behulpzame en vriendelijke bezorging thuis en ook de service na de aankoop is uitmuntend. Wederom een bevestiging dat wij onze aankopen bij Expert blijven doen.
    Geschreven door Klant uit deurne op 15-01-2020