Navigatie

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.2

zeer tevreden met de aankoop

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2013)

  • Beoordeling: 9.2

    zeer tevreden met de aankoop
    Geschreven door Klant uit deurne op 18-12-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Juiste vragen gesteld door de medewerker waardoor ik de juiste keuze heb kunnen maken.
    Geschreven door Klant Hegeman uit helmond op 18-12-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Bij expert word je geholpen met deskundig advies.
    Geschreven door Klant uit deurne op 18-12-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Teveel
    Geschreven door Klant Markgraaf-vd Heijden uit bakel op 17-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Heel goed en netjes geholpen door personeelslid met verstand van het door mijn aangeschafte artikel
    Geschreven door Klant uit deurne op 17-12-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Snel en goed advies gehad
    Geschreven door Klant uit liessel op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima prijs prima service
    Geschreven door Klant Linders uit ysselsteyn op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.3

    We hebben n Etna combi inbouw ff wennen maar is heel fijn en we zijn zeer goed geholpen bedankt
    Geschreven door Klant Zegveld uit helmond op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant uit deurne op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Ga zo door. Onze complimenten
    Geschreven door Klant Burgers uit deurne op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Ga kijken in de winkel dan zie je de verschillen in merken en kun je de ware grote van de apparatuur beter begrijpen zowel inwendig als uitwendig en evtueel het gebruiksgemak.
    Geschreven door Klant uit gemert op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.2

    We zijn er \"vaste klant\". Normaal prima tevredenheid. Deze keer iets minder.
    Geschreven door Klant uit deurne op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Ga na expert daar word je goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit helmond op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Prima winkel in Deurne
    Geschreven door Klant uit deurne op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Klant vriendelijk
    Geschreven door Klant uit griendtsveen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goeie en fijne winkel voor het juiste advies en een nette prijs
    Geschreven door Klant Willems uit deurne op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wordt altijd goed geholpen,en de service is altijd perfect,
    Geschreven door Klant uit deurne op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Aardig en kundig personeel. Ze denken met je mee!
    Geschreven door Klant uit deurne op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Levering van koelkast,diepvriezer en magnetron keurig afgeleverd en geinstalleerd volgens afspraak.
    Geschreven door Klant Franssen uit deurne op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    We kregen duidelijke en goede informatie in de winkel waar we heel vriendelijk en correct geholpen werden. De aflevering gebeurde volgens afspraak door een vriendelijke en deskundige monteur, die ook rustig de benodigde informatie over de bediening gaf. Zeer tevreden over expert!
    Geschreven door Klant Arts uit deurne op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goed geholpen. Product was prima.
    Geschreven door Klant Van de Ven uit deurne op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zoals altijd alles naar wens.
    Geschreven door Klant Kuijten uit liessel op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Van oudsher een geweldige organisatie die staan voor kundig advies en kwaliteit. Ook de bezorging en aansluiten was top!
    Geschreven door Klant Swinkels uit helmond op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.1

    wij zijn uitermate tevreden over Expert. We genieten al vele jaren van hum servicediensten voor ons.
    Geschreven door Klant Coppens uit vlierden op 16-12-2020
  • Beoordeling: 5.3

    Zie voorgaande wat ik geschreven heb
    Geschreven door Klant uit deurne op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.8

    DENON-800H zilverkleurig is (na alle instellingen door de monteur) en prachtige receiver met gemakkelijke schakeling tussen TV- Blu-ray speler en receiver en boxen. G.W.
    Geschreven door Klant Weemen uit deurne op 16-12-2020
  • Beoordeling: 3.1

    Zoek verder, er zijn vele die gelijkwaardig of beter zijn
    Geschreven door Klant uit deurne op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.2

    geen
    Geschreven door Klant uit deurne op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.9

    goed geholpen in de winkel, bezorgafspraak was ook zoals gepland
    Geschreven door Klant uit deurne op 05-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Geen opmerkingen
    Geschreven door Klant uit deurne op 03-12-2020