Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Aken 8.9

Goede service en wordt goed geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1422)

  • Beoordeling: 8.9

    Goede service en wordt goed geholpen
    Geschreven door Klant Van Aken uit deurne op 06-08-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Hier zie ik op dit moment nog vanaf omdat de band met Expert hiervoor nog vrij klein is.
    Geschreven door Klant uit deurne op 03-08-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service, deskundig, meedenkend, prijs kwaliteit goed.
    Geschreven door Klant Kinderopvang De Speelhoeve uit ysselsteyn op 31-07-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Uiterst tevreden over het meedenken en adviseren bij de aanschaf van producten en een hele goede service!!
    Geschreven door Klant Teeuwen Marketing En Advies uit deurne op 30-07-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Expert is een winkel met een veelzijdigheid aan producten en heeft een uitstekende service. Het personeel is zeer deskundig en neemt echt de tijd voor de klant. Blijf dat zo houden :-)
    Geschreven door Klant uit liessel op 30-07-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Een winkel met goede service en héél klantvriendelijk 👌🏼
    Geschreven door Klant uit deurne op 30-07-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Goed en snel geholpen
    Geschreven door Klant Van de Broek uit vlierden op 27-07-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Wij zijn al jaren klant bij expert, ik hoef er zelfs niet over na te denken om naar een andere winkel te gaan.
    Geschreven door Klant uit deurne op 26-07-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit bakel op 25-07-2018
  • Beoordeling: 5.4

    Kan ik beter ff niet doen.
    Geschreven door Klant uit milheeze op 25-07-2018
  • Beoordeling: 8.9

    erg klantvriendelijk personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant De Keizer uit deurne op 25-07-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Kies voor Expert zeker als u zelf geen Expert bent
    Geschreven door Klant Hammecher uit deurne op 23-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Geen review
    Geschreven door Klant uit deurne op 23-07-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ontzettend vriendelijk personeel met veel kennis in huis.
    Geschreven door Klant uit deurne op 17-07-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Het is een model uit 2017, maar een heel goed en mooi model. Installatie was redelijk eenvoudig, zolang je maar de handleiding goed volgt. Toestel was prima verpakt en er is goed rekening gehouden voor beveiliging tijdens plaatsing van het toestel. Alleen het kabeltje tussen de one connect box en de tv vind ik wel heel erg dun en fragiel, maar werkt wel. We zijn heel blij met dit toestel.
    Geschreven door Klant Van Rijt uit deurne op 16-07-2018
  • Beoordeling: 7.5

    goed advies
    Geschreven door Klant uit deurne op 12-07-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service.
    Geschreven door Klant Pals uit milheeze op 11-07-2018
  • Beoordeling: 9.9

    prima service en uitstekend personeel
    Geschreven door Klant Van Deursen uit helmond op 11-07-2018
  • Beoordeling: 7.0

    Altijd goed advies
    Geschreven door Klant Vos uit milheeze op 11-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service betekend bij Expert ook, slaap er nog een nachtje over of een product afraden. Hierdoor krijg je meer klantenwaardering en heb je ook het gevoel dat ze oprecht en eerlijk zijn!
    Geschreven door Klant uit bakel op 09-07-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Mijn ervaring met Expert is heel goed ,want je wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen .
    Geschreven door Klant Van der Meijden uit deurne op 07-07-2018
  • Beoordeling: 8.9

    goede uitleg van de machine
    Geschreven door Klant Haast uit helmond op 05-07-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Mooie winkel fijn personeel
    Geschreven door Klant Van Grunsven uit deurne op 04-07-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Goed gedaan
    Geschreven door Klant Hoogers uit deurne op 03-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Stofzuiger doet wat ie moet doen.
    Geschreven door Klant Nooijen uit deurne op 03-07-2018
  • Beoordeling: 7.2

    ik heb hier geen behoefte aan.
    Geschreven door Klant uit sint anthonis op 02-07-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Prima Zaak
    Geschreven door Klant uit deurne op 30-06-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Bosch wasmachine en Bosch condensdroger gekocht. Dik tevreden over advies en aflevering.
    Geschreven door Klant Van der Meer uit bakel op 28-06-2018
  • Beoordeling: 7.8

    De ervaringen nu zijn beter, dan in het verleden, ik zal trachten uit te leggen wat ik bedoel ; in het verleden heb ik onder andere een laserprinter bij uw firma gekocht, van het merk Ricoh SP 203 s. Na enige tijd was het nodig om de lasermodule te vernieuwen, bij navraag om deze module bij uw firma te kopen, kreeg ik als antwoord; wij Expert hebben deze printer niet aan u verkocht, dus u kunt bij expert geen lasermodule kopen. Mijn verbazing was enorm, na het overhandigen van de aankoopbon/factuur werd het bij uw filiaal in Deurne pas duidelijk. Maar nu is de service heel goed, mijn dank daarvoor.
    Geschreven door Klant Reniers uit helmond op 27-06-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Mee denken met de klant. Monteur / instaleteur met verstand van zaken
    Geschreven door Klant Berkers uit de rips op 26-06-2018