Navigatie

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.2

Voor expertise ga je naar expert !

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1713)

  • Beoordeling: 9.2

    Voor expertise ga je naar expert !
    Geschreven door Klant uit helmond op 14-01-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Prijs,kwaliteit, goede voorlichting , service en vriendelijk personeel kom je tegen bij Expert Deurne.
    Geschreven door Klant uit deurne op 02-01-2020
  • Beoordeling: 6.3

    Heb een iPad gekocht wilde er een hoesje bij kopen maar die waren er op dat moment niet bestel ze wel en als ze er zijn bel ik u maar na twee weken ging ik naar de winkel ik vroeg zijn ze nog niet binnen nee zij hij ik bel wel als ze er zijn na anderhalve week kwam voor de derde keer in de winkel ik vroeg aan een oudere. Verkoper zijn de hoesjes binnen van de iPad Wat is uw naam hij keek in de pc hij zei er is niets besteld Ja ga kijken er was nog niet eens een aantekening van gemaakt sorry zei de verkoper Maar nu heb ik er een had er nog wel eentje hangen
    Geschreven door Klant Van Lieshout uit liessel op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel vriendelijk en kundig personeel.
    Geschreven door Klant Van Aert uit helmond op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Wij zijn Zeer tevreden,levers goed matriaal
    Geschreven door Klant uit vlierden op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Expert verkoopt goede duurzame producten. Ik heb er zelf o.a een tv en een strijkbout gekocht. Er staat ook een goede garantie op de gekochte producten, maar dat heb ik zelf niet nodig gehad.
    Geschreven door Klant Van Ooijen uit deurne op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit helmond op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.4

    De vriendelijke, persoonlijke service en het meedenken met de klant is de reden waarom ik mijn artikelen bij deze winkel koop
    Geschreven door Klant Berkers uit deurne op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Wij hadden een tablet besteld in de winkel voor Sinterklaas. Helaas was de tablet snel uitverkocht en was het de vraag of wij hem nog op tijd konden hebben. Expert heeft een telefoontje gepleegd naar een ander filliaal, om zo de tablet nog op tijd te kunnen leveren aan ons. Wij zijn daar heel dankbaar voor en uitstekende service
    Geschreven door Klant Honings uit gemert op 18-12-2019
  • Beoordeling: 4.5

    Ga naar internet en je krijgt meteen te zien DIECT LEVERBAAR !!
    Geschreven door Klant uit deurne op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Keurige winkel met nette verkopers.
    Geschreven door Klant uit venray op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.6

    top
    Geschreven door Klant uit deurne op 02-12-2019
  • Beoordeling: 8.4

    oke
    Geschreven door Klant uit deurne op 29-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Polecam sklep EXPERT DEURNE.
    Geschreven door Klant uit kessel op 22-11-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Mooie zaak, goede service, aardig personeel
    Geschreven door Klant uit deurne op 22-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Super geholpen en goed en deskundig advies
    Geschreven door Klant Korten uit ommel op 21-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Beste combinatie van webwinkel en \"echte\" winkel. Online kun je de prijzen vergelijken met concurrenten en in de winkel kun je de producten echt bekijken en advies vragen. Zeer aangename winkelervaring.
    Geschreven door Klant Van de Mortel uit bakel op 17-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    goede uitleg en snelle levering door vakkundig persooneel
    Geschreven door Klant Rademakers uit helmond op 15-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Eerlijk advies.. groot assortiment.. snelle levering flexibel
    Geschreven door Klant Klein uit deurne op 15-11-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Zeer vriedelijk
    Geschreven door Klant uit deurne op 14-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    En betrouwbaar adres Expert. Goede vakmensen, ze weten waar ze mee bezig zijn.
    Geschreven door Klant uit deurne op 14-11-2019
  • Beoordeling: 5.6

    Na 3 medewerkers eindelijk iemand die een beetje wist te vertellen hoe het apparaat werkte, m,aar ik heb zelf alles uitgezocht hoe ik dit moest installeren en hoe het werkte.
    Geschreven door Klant uit deurne op 13-11-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Ik kom al jaren in deze winkel, heb al mijn elektrische apparatuur hier gekocht en het bevalt mij uitstekend!!
    Geschreven door Klant uit deurne op 13-11-2019
  • Beoordeling: 6.9

    Nette servies
    Geschreven door Klant uit beek en donk op 12-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    medewerkers geven duidelijke uitleg in de winkel en bij het bezorgen.
    Geschreven door Klant Van Veghel uit venray op 10-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    nee
    Geschreven door Klant uit deurne op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.2

    verkoper zeer vrindelijk en behulpzaam app is verder heel goed
    Geschreven door Klant uit neerkant op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Prima service deskundig personeel
    Geschreven door Klant Baltissen uit deurne op 08-11-2019
  • Beoordeling: 7.3

    .
    Geschreven door Klant uit deurne op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goed winkelen
    Geschreven door Klant uit deurne op 06-11-2019