Navigatie

Beoordelingen Expert Dordrecht

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dordrecht die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dordrecht. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Durinck 9.7

top toptop

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (396)

  • Beoordeling: 9.7

    top toptop
    Geschreven door Klant Durinck uit dordrecht op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Super goede service en super personeel!!
    Geschreven door Klant Muller uit dordrecht op 24-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wegens Coronamaatregelen heb ik een tv telefonisch gekocht. Ik werd heel vriendelijk en deskundig geholpen. levering was na een paar uur. Goede winkel. Blijf aub bij echte en lokale winkels kopen!
    Geschreven door Klant Bond uit dordrecht op 24-12-2020
  • Beoordeling: 9.2

    ondanks de winkelsluiting vanwege corona uitstekend geholpen en afgeleverd
    Geschreven door Klant Helmink uit dordrecht op 23-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert Dordrecht wordt je gegarandeerd vriendelijk en professioneel geholpen.en wordt er alles aan gedaan om de laagst mogelijke prijs te betalen
    Geschreven door Klant Baan uit dordrecht op 21-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Vakkundig, vriendelijk, persoon lijk. Alles op tijd!
    Geschreven door Klant Brunsmann uit dordrecht op 21-12-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Prima winkel met persoonlijke benadering en goede service. Afspraak is afspraak mentaliteit. Heeft mijn voorkeur boven internet aankopen.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 20-12-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Mijn aankoop van de Philips 55OLED935/12 met de brede Sonos soundbar maakt mijn kijk- en luisterdromen waar! Een ongelooflijk, briljante en buitengewoon prettige kijk- en luisterervaring, waar wij nu dagelijks van genieten. Expert Dordrecht/Crabbehof dánk hiervoor!
    Geschreven door Klant Van Brakel uit dordrecht op 20-12-2020
  • Beoordeling: 6.4

    Geef duidelijk aan wat u zelf wilt. Laat de verkoper niet zijn eigen verhaal en allemaal niet relevante zaken over u uitstorten.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 19-12-2020
  • Beoordeling: 8.1

    dat wij ruim 60 jaar bij Expert onze keuze maken ,is omdat wij vanaf het eerste bezoek vertrouwen in deze zaak hebben.
    Geschreven door Klant Brand uit dordrecht op 17-12-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Verder keurige zaak komen er al zo veel jaren zijn tevreden daar over
    Geschreven door Klant Van Dijk uit dordrecht op 17-12-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Goed advies en keurige aflevering en plaatsing.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 17-12-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Goede ervaringen met Expert, personeel is vriendelijk en goed op de hoogte van de producten. Ook de service is prima.
    Geschreven door Klant Stolk uit dordrecht op 17-12-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Prima geholpen in de winkel en prima levering en installatie van onze aankoop
    Geschreven door Klant Van Gemert uit dordrecht op 16-12-2020
  • Beoordeling: 5.8

    Met een laag inkomen en weinig specifieke kennis zou ik als het niet hoeft deze winkel niet kiezen.
    Geschreven door Klant uit zwijndrecht op 16-12-2020
  • Beoordeling: 1.0

    Na de koop van een TV de volgende dag willen ruilen omdat de kleuren toch niet naar min smaak was. Werd het bos ingestuurd met de mededeling dat ik het beeld in de showroom toch had gezien.... Ook omdat ik een muurbeugel had gekocht en de winkel ervan uitging dat ik die aan de muur had gehangen.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Expert is een uitstekende detaillist met prima en vriendelijke service.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.4

    mijn ervaring met Expert is gewoon goed. snel en op tijd levering van het product .
    Geschreven door Klant Ritmeester uit ridderkerk op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Niet
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 16-12-2020
  • Beoordeling: 1.0

    Tja …. De eerste Amerikaanse koelkast van Inventum was ergens in Nederland van een laadklep afgevallen en total loss afgeleverd. Hij werd in de keuken geplaatst waarbij door de sjouwers tegelijkertijd de nieuwe parketvloer werd beschadigd. Nieuwe krassen en butsen. Zullen ze moeten herstellen… taxateur wordt erbij gehaald. Ik eis volledig schadeherstel van de vloer Vervolgens is een Beko magnetron eveneens beschadigd en onbruikbaar afgeleverd. De koelkast is door Inventum zelf omgeruild. De defecte Beko wilde Expert vandaag omruilen… tja een ongeluk zit ook bij Expert in een klein hoekje. Ook het tweede exemplaar met een flinke deuk… weer retour naar Expert. Er komt een ander…. Misschien dat die HEEL is? Gegroet Frans Verschoor PS Heb ik nog vertrouwen in EXPERT? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    Geschreven door Klant Van Verschoor uit dordrecht op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Bij expert kunt u terecht voor al uw vragen goede sfeer in de winkel en prima uitleg
    Geschreven door Klant Louwman uit dordrecht op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service, wordt goed meegedacht en ook de bezorgers waren top
    Geschreven door Klant Rietkerken uit hendrik-ido-ambacht op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Kool uit dordrecht op 04-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service en zeer vriendelijk en deskundig geholpen in de winkel in Dordrecht. Ook het bezorgen was zeer tot tevredenheid.
    Geschreven door Klant Van der Horst uit dordrecht op 20-11-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Stel de juiste vragen, en luister goed wat de medewerker verteld.
    Geschreven door Klant Hartman uit rhoon op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Gewoon prima
    Geschreven door Klant Paulusse uit dordrecht op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben al meer dan 20 jaar klant bij Expert Dordrecht omdat zij altijd een uitstekende service leveren. Het persoonlijke contact vind ik belangrijk en daarom koop ik niet graag via internet.
    Geschreven door Klant Muijen uit dordrecht op 12-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super goed geholpen ik kom hier altijd graag!
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 06-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel, zeer ruim assortiment, vriendelijk personeel wat zeker weet wat ze verkopen, bezorgservise volgens afspraak. Toppie
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 05-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Mocht ik weer tot aanschaf van een product overgaan, ga ik zeker weer naar Expert omdat ik daar vriendelijk en deskundig geholpen ben.
    Geschreven door Klant Janssen uit dordrecht op 04-11-2020