Navigatie

Beoordelingen Expert Dordrecht

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dordrecht die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dordrecht. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Touw 6.8

nou ja beter uitleg van afstand bediening zou fijn zijn

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (275)

  • Beoordeling: 6.8

    nou ja beter uitleg van afstand bediening zou fijn zijn
    Geschreven door Klant Touw uit dordrecht op 29-10-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Zoals de antwoorden duidelijk maken goed om binnen te lopen en je Item te kopen.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 28-10-2018
  • Beoordeling: 9.9

    ik kan deze winkel wel aanbevelen
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.1

    geen problemen
    Geschreven door Klant Biert uit dordrecht op 14-09-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Sommige mensen kijken in de winkel en bestellen dan via internet. Ik deed en doe het andersom. Zocht op internet, bestelde het in de winkel, kon het de volgende dag ophalen en toen het me tegenviel mocht ik het zonder problemen ruilen. Service!
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 13-09-2018
  • Beoordeling: 9.5

    goede aankoophulp goede expertise en uitstekend personee
    Geschreven door Klant Van de Graaf uit h.i. ambacht op 03-09-2018
  • Beoordeling: 7.4

    Ik ben al heel wat jaartjes een trouwe klant van Expert in Crabbehof, en heb nooit problemen gehad bij mijn aankopen, de medewerkers hebben kennis van zaken en hun producten, zijn vriendelijk, en adviseren en helpen je ook bij je aankopen, en dat geeft vertrouwen, dus een tevreden klant!
    Geschreven door Klant Arts uit dordrecht op 22-08-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Goed service Prettig in de omgang Neemt alle tijd hiervoor Geeft goede tips
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 21-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 14-08-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekende zaak.
    Geschreven door Klant Staat uit dordrecht op 01-08-2018
  • Beoordeling: 8.9

    prima service
    Geschreven door Klant Stam uit dordrecht op 28-07-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Philips 55pos9002/12 met ambi light bevalt goed. Gekocht bij Expert Crabbehof vanwege persoonlijke service en vakkennis verkopers. Klanten worden vriendelijk en beleefd geholpen . Het is een winkel waar je makelijk binnen stapt om even rond te kijken en informatie te vragen. Ik geef de voorkeur aan Expert boven Mediamarkt (waar ik dichtbij woon) , omdat in een Mediamarkt zie je steed nieuw jonge verkopers . Ik heb meer vertrouwen in een winkel waar mensen wat langer werken en zo veel vakkennis hebben opgedaan
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 22-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    goede medewerkers
    Geschreven door Klant Tuk uit dordrecht op 17-07-2018
  • Beoordeling: 7.4

    al jaren fijn gevoel bij aankopen en service
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 16-07-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Prima service
    Geschreven door Klant Besemer uit dordrecht op 05-07-2018
  • Beoordeling: 9.6

    apparaat reeds in gebruik. prima keuze. prima kwaliteit.
    Geschreven door Klant Vos uit dordrecht op 04-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    ga zo door, er werd mij prima advies gegeven over de produkten, waarbij ik zeker de indruk had, dat ik niet naar een \"duur\"produkt werd tegepraat.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 26-06-2018
  • Beoordeling: 7.5

    nee
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 26-06-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Deskundig, vriendelijk, betrouwbaar.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 20-06-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Ben zeer goed en deskundig geholpen
    Geschreven door Klant Wetering uit dordrecht op 20-06-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Ga, naar een plaatselijke ondernemer! Niet naar internet!!!
    Geschreven door Klant Brand uit dordrecht op 19-06-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Expert in Dordrecht is klasse.
    Geschreven door Klant Ouderencentrum De Klokkelaar uit dordrecht op 06-06-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Ouderwetse service en kundig personeel
    Geschreven door Klant Evers uit dordrecht op 04-06-2018
  • Beoordeling: 7.5

    het aangeschaft product Gigaset AS 405 is een goed product nog maar twee weken in huis duidelijk hoorbaar als hij over gaat hoop functies
    Geschreven door Klant De Vaal uit dordrecht op 04-06-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Eerst kijken op het internet, meerdere winkels bezoeken, daarna naar Expert! Goed advies tijdens de aankoop, snelle bezorging, afvoeren oude koelkast. Wij zijn een vaste klant.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 29-05-2018
  • Beoordeling: 7.5

    N.v.t
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 17-05-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Prima zaak en goed personeel
    Geschreven door Klant Baars uit dordrecht op 02-05-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Deskundig geholpen bij Expert Crabbehof.
    Geschreven door Klant Westdijk uit dordrecht op 02-05-2018
  • Beoordeling: 8.6

    wordt goed geholpen. Uitstekende advies. service goed.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 18-04-2018
  • Beoordeling: 9.3

    aan te raden voor alles wat u zoekt
    Geschreven door Klant uit \'s gravendeel op 11-04-2018