Navigatie

Beoordelingen Expert Haren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Jonge 7.7

Oplossingsgerichte service en snel. Communicatie kan wat nauwgezetter zijn.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (438)

  • Beoordeling: 7.7

    Oplossingsgerichte service en snel. Communicatie kan wat nauwgezetter zijn.
    Geschreven door Klant De Jonge uit noordlaren op 18-03-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Het vertellen over de producten die geleverd zijn .
    Geschreven door Klant Dijk uit groningen op 14-03-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Aanrader komt echt goed
    Geschreven door Klant Dam uit westerbroek op 14-03-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Nvt
    Geschreven door Klant uit haren op 09-03-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Zowel de hulp in de winkel als wel de hulp en sevice thuis was absoluut perfect! Super winkel
    Geschreven door Klant Boers uit haren op 08-03-2018
  • Beoordeling: 8.0

    x
    Geschreven door Klant uit groningen op 03-03-2018
  • Beoordeling: 7.3

    prettige winkel met goede service
    Geschreven door Klant uit groningen op 01-03-2018
  • Beoordeling: 6.6

    Goed personeel.
    Geschreven door Klant Quadir uit hoogezand op 26-02-2018
  • Beoordeling: 8.5

    mijn ervaring met Expert is zeer goed.
    Geschreven door Klant Van der Meer uit oldekerk op 24-02-2018
  • Beoordeling: 8.1

    .
    Geschreven door Klant uit haren op 23-02-2018
  • Beoordeling: 9.6

    We hebben altijd het mooiste beeld gehad. Onze vorige Samsung smart tv was erg scherp. Toch stonden we in de zaak versteld van het prachtige Oled beeld. Momenteel is het beeld van deze tv bij ons thuis erg wazig, vooral bij gezichten. Dit kan niet zo blijven en we wachten rustig af tot dit de volgende week wordt geregeld. Hierna geven we Expert Haren een uitmuntend!
    Geschreven door Klant Borgman uit groningen op 23-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Door de goede bediening en service staat expert bij mij op nr 1 !
    Geschreven door Klant uit haren op 22-02-2018
  • Beoordeling: 8.9

    2 grote producten aangeschaft bij Expert Haren (vaatwasser en wasmachine). Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit haren op 19-02-2018
  • Beoordeling: 8.6

    De Beste keuze met het assortiment die bij mij past. Daarnaast heerlijk om bekwame mensen te zien bij Expert, die niet een bijbaantje hebben maar een professie!
    Geschreven door Klant uit groningen op 19-02-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Al diverse artikelen bij Expert Haren gekocht. Altijd goede voorlichting en zeker een goede service! Lekker dichtbij in je eigen dorp!
    Geschreven door Klant Roeloffs uit haren op 16-02-2018
  • Beoordeling: 9.1

    in aanvang van enquete heb ik reeds review aangegeven
    Geschreven door Klant Kroon uit groningen op 16-02-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Expert is een prettige winkel: overzichtelijk, ruim, vriendelijk personeel met voldoende deskundigheid. De service is goed. Heel belangrijk vind ik de kleinschaligheid van de expertwinkels, je wordt hier gezien als klant
    Geschreven door Klant Belt uit haren op 16-02-2018
  • Beoordeling: 8.7

    een duidelijk en strak ogende website met snelle navigatie en goede zoekmethodes zodat je snel bij het product komt wat je wilt aanschaffen.
    Geschreven door Klant Hazekamp uit groningen op 06-02-2018
  • Beoordeling: 9.4

    --
    Geschreven door Klant uit haren op 06-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Als ik mijn geluids installatie via internet had besteld was het een bose aparaat geworden, terwijl ik dan geen cd\'s meer had kunnen afspelen. Nu kan dat wel, het ziet er goed uit, klinkt goed en volgens mijn zoon kwalitatief heel goed. M.W
    Geschreven door Klant uit glimmen op 28-01-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekend bedrijf. Ik ben al 10 tallen jaren klant en naar alle tevredenheid
    Geschreven door Klant Tiktak uit eelde op 27-01-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Zeer tevreden over expert, goede service.
    Geschreven door Klant Schepers uit roden op 24-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Erg vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Van Vliet uit emmen op 24-01-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Goede en deskundige hulp
    Geschreven door Klant Cats uit haren op 22-01-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Prima advies, snelle en zorgvuldige montage (Oled televisie).
    Geschreven door Klant uit groningen op 19-01-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Geen behoefte aan.
    Geschreven door Klant uit peize op 09-01-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Expert: Prima keuze!!
    Geschreven door Klant uit sauwerd op 07-01-2018
  • Beoordeling: 9.2

    had expert nodig in voor mij moeilijke situatie. zer goed geholpen
    Geschreven door Klant uit haren op 06-01-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Het is aan alle kanten aan te bevelen uw electrische apparaten bij Expert in Haren te kopen .
    Geschreven door Klant Smilde uit haren op 05-01-2018
  • Beoordeling: 7.2

    geen
    Geschreven door Klant uit haren gn op 05-01-2018