Navigatie

Beoordelingen Expert Haren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Seggers 9.2

Ik ging eigenlijk \"toevallig\" even binnenkijken. Mijn voornemen was om online een was/droog combi te kopen. Ik heb binnen even gekeken, ik kreeg keurig de tijd om te kijken, niet opdringerig ofzo. De medewerker vroeg mij of hij kon helpen. Ik was op zoek naar een was/droog combi. Dit heeft hij me (goed onderbouwd) afgeraden vanwege de relatief korte levensverwachting van zo\'n apparaat. Toen wilde ik een Miele wasmachine. Dit heeft hij ook afgeraden omdat ik gewoonweg te weinig wasjes draai. Kwamen we uit op een mooie Samsung Ecobubbel met 7 jaar garantie en 100 dagen op proef. Voor mij ideaal, om te kijken of het bevalt. (en dat doet het). Tevens zat er ook nog een cashback op van 200 euro via Samsung. (dan kost hij dus geen 900, maar 700 euro ;) ) De extra garantie bijkopen heeft hij me ook afgeraden, omdat het niets toevoegt aan de ruime garantie van Samsung. Dit is allemaal supernetjes, immers: hij had me ook een dure Miele met extra garantie kunnen verkopen, maar heeft keurig met mij een passende oplossing gezocht! Super! Bezorgen was geen enkel probleem, zowel het bezorgen als de installatie was geheel kosteloos! Ruim voor het bezorgtijdstip werd ik gebeld of het (vanwege uitloop) ook later op de middag kon worden. Dit was voor mij geen probleem. Een uurtje later was de bezorger er al, hij reed er toch bij langs. Netjes neergezet, geïnstalleerd, getest of het werkt. Allemaal keurig voor elkaar! Wat mij betreft een dikke 10 voor Expert Haren!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (438)

  • Beoordeling: 9.2

    Ik ging eigenlijk \"toevallig\" even binnenkijken. Mijn voornemen was om online een was/droog combi te kopen. Ik heb binnen even gekeken, ik kreeg keurig de tijd om te kijken, niet opdringerig ofzo. De medewerker vroeg mij of hij kon helpen. Ik was op zoek naar een was/droog combi. Dit heeft hij me (goed onderbouwd) afgeraden vanwege de relatief korte levensverwachting van zo\'n apparaat. Toen wilde ik een Miele wasmachine. Dit heeft hij ook afgeraden omdat ik gewoonweg te weinig wasjes draai. Kwamen we uit op een mooie Samsung Ecobubbel met 7 jaar garantie en 100 dagen op proef. Voor mij ideaal, om te kijken of het bevalt. (en dat doet het). Tevens zat er ook nog een cashback op van 200 euro via Samsung. (dan kost hij dus geen 900, maar 700 euro ;) ) De extra garantie bijkopen heeft hij me ook afgeraden, omdat het niets toevoegt aan de ruime garantie van Samsung. Dit is allemaal supernetjes, immers: hij had me ook een dure Miele met extra garantie kunnen verkopen, maar heeft keurig met mij een passende oplossing gezocht! Super! Bezorgen was geen enkel probleem, zowel het bezorgen als de installatie was geheel kosteloos! Ruim voor het bezorgtijdstip werd ik gebeld of het (vanwege uitloop) ook later op de middag kon worden. Dit was voor mij geen probleem. Een uurtje later was de bezorger er al, hij reed er toch bij langs. Netjes neergezet, geïnstalleerd, getest of het werkt. Allemaal keurig voor elkaar! Wat mij betreft een dikke 10 voor Expert Haren!
    Geschreven door Klant Seggers uit groningen op 27-08-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Aardige verkoopmedewerkers, nemen tijd voor uitleg over het eventueel aan te schaffen product.
    Geschreven door Klant Radix uit haren gn op 16-08-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekende winkel. Goed assortiment en meedenkende deskundige medewerkers.
    Geschreven door Klant Molenaar uit groningen op 13-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    De Expert winkel in Haren is een ruime, prettige winkel waar je snel en deskundig wordt geholpen. Er is een ruime keuze en het personeel is goed geïnformeerd en vriendelijk. Men neemt de tijd om de diverse producten te bekijken en de verschillen te bespreken.
    Geschreven door Klant Brinkhuis uit zuidhorn op 07-08-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Expert Haren uitstekende service en correcte medewerkers
    Geschreven door Klant Van Dijk uit groningen op 25-07-2018
  • Beoordeling: 9.7

    (zie ook antwoord aan het begin!) Na het installeren van mijn was-/droogcombinatie werd uitgebreid en in duidelijke taal uitgelegd hoe het apparaat werkte. De eerste was-gang werd ingesteld om het apparaat te testen en meteen schoon te maken. Alle afval werd meteen meegenomen.
    Geschreven door Klant Becker-westra uit haren op 24-07-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Prettig geholpen en echte vakmensen in de buitendienst. Een bedrijf dat met je mee denkt. Tot de volgende keer!
    Geschreven door Klant uit warffum op 05-07-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan u Expert Zuidlaren aanbevelen. Deskundig advies, keurig afgeleverd en perfecte service
    Geschreven door Klant uit hoogeveen op 03-07-2018
  • Beoordeling: 6.1

    Tja, drie jaar ellende mer de Cd speler,is zeven weken weggeweest naar de fabriek voor reparatie, geen muziek dus, terwijl mijn leven vol muziek is.Toen de cdspeler terug kwam moest ik betalen. 158 euro. Waanzinnig.omdat de garantie was verlopen. De cd speler heeft een zeer slechte gebruiksvriendelijheid en dat voor een Loewe van duizend euro. Belachelijk. Ik ga hem op marktplaats zetten en ga naar Eringa in Leeuwarden, een speciaalzaak. Ook de koptelefoon, draadloos past helemaal niet op mijn hoofd, het is een senheiser. Koste 100 euro. Ik ga nu naar Eringa om ee tweede koptelefoon te kopen , want ze zien bij Eringa mij al aankomen met een fietshelm Meneer, bent u op rolschaatsen?. Siwert de Groot, huisarts niet praktiserend en Wonend in een nieuw pand en heb voor ongeveer tienduizend euro bij expert gekocht, Tv, Cd speler, wasmachine, droger dyson stofzuiger.Alles van het beste merk,loewe,Liebherr,dyson. Ik zou zeggen: doe er wat aan, anders ga ik naar electrolux in Eelde of naar de mediamarkt in Groningen. SdeG
    Geschreven door Klant De Groot uit groningen op 26-06-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Bij Expert koop je een met goede service, Wat zeer belangrijk is . Geen grote massale verkoop.
    Geschreven door Klant Arendse uit haren op 19-06-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Nvt
    Geschreven door Klant uit haren op 19-06-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Goed advies, behulpzaam en prettige winkel.
    Geschreven door Klant Emmerink uit groningen op 12-06-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Met Expert Haren (Gr) weet je wat je in huis haalt. Daar wordt je blij van.
    Geschreven door Klant Jansen uit assen op 05-06-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Uitstekende service en afspraken worden nagekomen
    Geschreven door Klant uit groningen op 05-06-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Prettige behandeling en deskundigheid van personeel.
    Geschreven door Klant uit haren op 02-06-2018
  • Beoordeling: 8.4

    prima
    Geschreven door Klant uit haren op 23-05-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Klantvriendelijk / professioneel / snelle levering!
    Geschreven door Klant uit haren op 13-05-2018
  • Beoordeling: 8.5

    De winkelverkoper moet wel nodig iets aan zijn gebit doen. Goed en vlotte servise verleend door Expert.
    Geschreven door Klant Holt uit haren op 04-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer klantvriendelijk, snelle reactie op de hulpvraag.
    Geschreven door Klant uit haren op 02-05-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Expert geeft je het gevoel van oude electronica zaken van vroeger in je straat. Is nog kleinschalig en niet zo bulky als mediamarkt oid. Dit geeft een vertrouwd gevoel en service is daardoor prima. Zeker als je ze vaker ziet, kennen ze je en ze weten ook wel enigzins je wensen. Prettig zo een zaak. Zou jammer zijn als zulke winkels zouden verdwijnen door de online markt oid. Gezien zij ook op verschillende platforms werken denk ik dat ze het wel gaan redden. De marge op producten zie je terug in de service en kennis. Ik vind dat niet erg en vind het juist vaak een gemis bij andere zaken. Ga zo door.
    Geschreven door Klant Mahesh uit haren gn op 18-04-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Service gericht , vriendelijk , betrouwbaar .
    Geschreven door Klant Groenhuijzen uit haren op 16-04-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Ben blij dat ik na zoveel jaar weer een goede afwasmachine in mijn inbouwkeuken kreeg. Bezorging en aflevering was prima.
    Geschreven door Klant uit haren op 13-04-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Ik heb goede ervaringen met Expert. In principe koop ik bij Exert. Uitstekende service!
    Geschreven door Klant Kiewiet uit haren op 11-04-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Expert in Haren is een mooie winkel met prettige medewerkers!
    Geschreven door Klant Kooi uit eelde op 04-04-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Snel geholpen, goede kwaliteit, vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit groningen op 03-04-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Goede producten en verzorgde begeleiding in koop en levering.
    Geschreven door Klant Anholts uit assen op 31-03-2018
  • Beoordeling: 6.6

    Voor een smartphone is expert niet voldoende gespecialiseerd.
    Geschreven door Klant uit haren gn op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer klantvriendelijke en servicegerichte opstelling, zowel van de winkel als van de installateurs.
    Geschreven door Klant Thomasson uit groningen op 21-03-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Snelle, vlotte afhandeling van mijn aankoop
    Geschreven door Klant De Boer uit haren op 21-03-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Een fantastische winkel met vriendelijke en professionele medewerkers en een uitstekende service.
    Geschreven door Klant Wind uit groningen op 21-03-2018