Navigatie

Beoordelingen Expert Haren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Aardema 10.0

Snel en correct via whatsapp geholpen bij de aanschaf van een nieuwe wasmachine en koelkast. Snelle levering en vriendelijke bezorger.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (809)

  • Beoordeling: 10.0

    Snel en correct via whatsapp geholpen bij de aanschaf van een nieuwe wasmachine en koelkast. Snelle levering en vriendelijke bezorger.
    Geschreven door Klant Aardema op 27-12-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Bij Expert Haren wil ik graag worden geholpen door de wat oudere en die al jaren bij Expert werken. De jongere werknemers laten een steekje vallen. En dat is jammer. Deze suggestie ook al door mij aangegeven
    Geschreven door Klant uit groningen op 23-12-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Wasmaschine keurig afgeleverd en in bedrijf gezet.
    Geschreven door Klant uit ten boer op 21-12-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel!!
    Geschreven door Klant uit groningen op 19-12-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Snelle levering en goede service.
    Geschreven door Klant uit haren op 19-12-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Goede kennis van het apparaat en goede service, thuis installeren en door gaan tot het past ook al werd het iets moeilijker dan verwacht.
    Geschreven door Klant Schuur uit groningen op 14-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Aardig personeel, mooie winkel en goede service. Voldoende assortiment en gedegen kennis.
    Geschreven door Klant Van der Meulen uit haren op 13-12-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Zo doorgaan met vriendelijke groeten
    Geschreven door Klant uit haren op 09-12-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben sinds jaren klant van Expert. Mijn aankopen doe ik altijd in de winkel . Ik ben zeer tevreden over zowel mijn aankopen als over de service.
    Geschreven door Klant Tiktak uit eelde op 08-12-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Aan te bevelen, Expert-Haren, vanwege de behulpzame personeelsleden, en de snelle levering van de producten
    Geschreven door Klant uit haren op 06-12-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Breed assortiment, prettig contact en goede service. Weegt op tegen misschien iets goedkoper via internet.
    Geschreven door Klant uit gieten op 05-12-2022
  • Beoordeling: 6.6

    Let goed op of de prijs wel klopt
    Geschreven door Klant uit groningen op 02-12-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Voldoende keus en goed aanbod
    Geschreven door Klant uit haren op 24-11-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Ben bij de laatste aankoop (een wekkerradio) heel prettig geholpen en een goede uitleg gekregen. Maar... thuis gekomen was er toch nog een onduidelijkheid, dus nieuwe afspraak maken met Erwin?
    Geschreven door Klant Kooistra uit haren op 23-11-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Ik kan Expert Haren van harte aanbevelen: prijs-kwaliteit verhouding, deskundig, vriendelijk, meedenkend.
    Geschreven door Klant uit groningen op 22-11-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Verkeken wat je wil en wat je nu hebt , en gewoon uit eigen dorp halen !!
    Geschreven door Klant uit haren op 21-11-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Je kan goed slagen bij expert. Vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit haren gn op 14-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend
    Geschreven door Klant uit groningen op 11-11-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Deskundig personeel, vlotte afwikkeling, flexibele benadering bij wijziging van bestelling en acceptabele prijs b.v. t.o.v. Bol.com en/of Mediamarkt.
    Geschreven door Klant Van Bemmel uit groningen op 10-11-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Wat een fijne kundige nette vriendelijke bezorger, zeer tevreden over hem
    Geschreven door Klant uit eelde op 07-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Je hebt het gevoel dat je als klant er nog toe doet.
    Geschreven door Klant uit groningen op 04-11-2022
  • Beoordeling: 7.7

    Keuze voor Expert of artikelen ?
    Geschreven door Klant De Goede uit onnen op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Bij Expert ben je bij het juiste adres!
    Geschreven door Klant Wouda uit groningen op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Bedrijf die afspraken na komt.
    Geschreven door Klant Schoonveld uit vries op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Geen zin in.
    Geschreven door Klant Mannes uit groningen op 03-11-2022
  • Beoordeling: 6.1

    Service had beter gekund
    Geschreven door Klant Alders uit groningen op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Uitstekende dienstverlening en service.
    Geschreven door Klant uit groningen op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service en vakmanschap
    Geschreven door Klant uit haren op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer toegankelijke winkel met goede kwaliteit producten, snelle en goede hulp en helder advies
    Geschreven door Klant Rossem uit haren op 02-11-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Je kunt met rust hier jouw nieuwe apparatuur laten bezorgen. Eerlijke en fijne mensen.
    Geschreven door Klant uit haren op 01-11-2022