Navigatie

Beoordelingen Expert Hillegom

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hillegom die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hillegom. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Jong 7.3

Was niet zo goed ten aanzien van laptop bestelling

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (602)

  • Beoordeling: 7.3

    Was niet zo goed ten aanzien van laptop bestelling
    Geschreven door Klant De Jong uit haarlem op 28-06-2022
  • Beoordeling: 8.6

    goed advies gekregen, medewerker heeft zijn uiterste best gedaan om het gewenste product te leveren
    Geschreven door Klant Weiland uit dronten op 27-06-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Goed geholpen en afspraak nagekomen monteur met kennis van zaken
    Geschreven door Klant uit katwijk op 22-06-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Miele en Bosch zijn voor vaatwassers en wasmachine/drogers erg goed
    Geschreven door Klant uit overveen op 16-06-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Goede vakmensen, snelle service en nette bezorgers!
    Geschreven door Klant Niemeijer uit badhoevedorp op 15-06-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Goed geïnformeerd over Sonos
    Geschreven door Klant uit hillegom op 11-06-2022
  • Beoordeling: 9.0

    duidelijk en mooi overzichtelijk
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 11-06-2022
  • Beoordeling: 6.5

    De nieuwe TV (Panasonic) heeft alles wat je als TV-kijker mag verwachten en staat in schril contrast met de vorige TV (LG), die beter door gamers kan worden aangeschaft.
    Geschreven door Klant Van den Berg uit hillegom op 09-06-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Weet niet wat voor tekens
    Geschreven door Klant uit heemstede op 09-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Ga eerst altijd kijken bij Expert goed advies en goede servise
    Geschreven door Klant Buckens uit hillegom op 08-06-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel met super vriendelijk, behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant Roos uit hillegom op 07-06-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Deskundige medewerkers die echt moeite doen om je van dienst te zijn
    Geschreven door Klant uit vijfhuizen op 01-06-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Een winkel met ouderwetse service. Vriendelijke en deskundige medewerkers.
    Geschreven door Klant Westerhuis uit noordwijk op 29-05-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Hier ben je nog klant top winkel en zeer vriendelijk mensen die weten wat ze doen en veel product kennis mannen bedankt
    Geschreven door Klant Koeman uit hillegom op 20-05-2022
  • Beoordeling: 9.2

    vriendelijk winkelpersoneel. samenwerking prima met de monteurs bij plaatsing van apparatuur.
    Geschreven door Klant Van de Pas uit hoofddorp op 19-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies en uitstekende service
    Geschreven door Klant Vermin uit nieuw vennep op 18-05-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Prima bedrijf. Fijn geholpen.
    Geschreven door Klant Nieuwenhuis uit hillegom op 18-05-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Zowel het winkelpersoneel als de bezorging (ophangen, installeren) zijn perfect.
    Geschreven door Klant uit lisserbroek op 17-05-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Producten die men verkoopt zijn van goede kwaliteit
    Geschreven door Klant Stiemer uit hillegom op 16-05-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne winkel met zeer professioneel personeel. Ik ben zeer tevreden en ik kan het iedereen aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit weteringbrug op 16-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Thx rob .mijn kleinzoon was superblij met zijn tab
    Geschreven door Klant Van Leeuwen uit lisse op 16-05-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Het fijne bij de Expert is dat je naar een winkel kan gaan en bij de winkel persoonlijke service krijgt en dat ze net dat stapje extra gaan die je niet krijgt als je bij bol.com oid bestelt. Je bent niet alleen maar een bestelnummer maar ze denken ook met je mee en zijn oplossingsgericht.
    Geschreven door Klant uit haarlem op 13-05-2022
  • Beoordeling: 9.8

    De levering van de oven Etna OM871RVS was snel met goede service, voor een mooie prijs vergeleken met andere dealers.
    Geschreven door Klant uit sassenheim op 09-05-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Wil je goed, vriendelijk en vakkundig geholpen worden moet je gewoon naar Expert gaan!
    Geschreven door Klant uit nieuw vennep op 06-05-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Goeden service klant staat op nr 1 en altijd goed advies
    Geschreven door Klant Boom uit voorhout op 05-05-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Service en zorgvuldigheid bij Le eri g.
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 02-05-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Prima wasmachine en zeer goede winkel
    Geschreven door Klant Koren uit roelofarendsveen op 26-04-2022
  • Beoordeling: 8.0

    👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
    Geschreven door Klant uit bennebroek op 21-04-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Goed advies, nette mensen, uitgebreid assortiment
    Geschreven door Klant uit nieuw-vennep op 15-04-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Fijne winkel, vriendelijke en service gerichte medewerkers en het naleven van de garantie is uitstekend.
    Geschreven door Klant uit noordwijk zh op 14-04-2022