Navigatie

Beoordelingen Expert Hillegom

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hillegom die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hillegom. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Berlemon 9.8

Expert Hillegom is de winkel waar ik al jaren koop. Goede service, vriendelijk en goede uitleg en advies. Prima winkel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (743)

  • Beoordeling: 9.8

    Expert Hillegom is de winkel waar ik al jaren koop. Goede service, vriendelijk en goede uitleg en advies. Prima winkel
    Geschreven door Klant Berlemon uit hillegom op 09-11-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Altijd zeer tevreden al jaren.
    Geschreven door Klant Clemens uit de zilk op 09-11-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Al meerdere malen bij Expert voor elektronische huishouding mijn slag kunnen slaan. Je word goed geadviseerd en voor een klein bedrag bij je thuis aangesloten.
    Geschreven door Klant Kleverlaan uit vogelenzang op 08-11-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Fijne overzichtelijke winkel met kundig personeel.
    Geschreven door Klant uit noordwijkerhout op 07-11-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Supergoed geholpen bij de aanschaf van een platenspeler voor bij onze Sonos. Zeer deskundige verkoper Niets dan lof
    Geschreven door Klant Van Groning uit hillegom op 07-11-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goed advies gehad, en daardoor de juiste spullen gekocht erg blij mee
    Geschreven door Klant uit nieuw vennep op 07-11-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Fijne winkel
    Geschreven door Klant uit hillegom op 07-11-2023
  • Beoordeling: 8.5

    Geen spijt van de aankoop, prijs en kwaliteit is uitstekend 👍
    Geschreven door Klant uit hillegom op 07-11-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende kwaliteit en service. Aflevering en installatie volgens afspraak door vakmensen, die de oude wasmachine meenemen en alles netjes achterlaten.
    Geschreven door Klant uit nieuw-vennep op 07-11-2023
  • Beoordeling: 7.2

    prima goed zo
    Geschreven door Klant Boelhouwer uit hoofddorp op 07-11-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel en team, uitstekend advies/service en goede prijs
    Geschreven door Klant uit katwijk op 03-11-2023
  • Beoordeling: 7.5

    Gewoon doen krijg je geen spijt van
    Geschreven door Klant Sweers uit zwaanshoek op 01-11-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Niet verder zoeken, ga gewoon naar je locale expert !
    Geschreven door Klant uit valkenburg op 26-10-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Ouderwets prettige winkel, niet schreeuwerig
    Geschreven door Klant uit lisse op 26-10-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Zeer goede en eerlijk advies. Vriendelijk personeel met goede vakkennis. Ik kom hier al jaren en ben altijd zeer tevreden . Ook over hun thuis bezorgen + installeren van het product indien nodig ben ik uiterst tevreden (tegen kleine meerprijs).
    Geschreven door Klant Smit uit hillegom op 25-10-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Al jaren onze eerste keuze
    Geschreven door Klant Van Kampen uit lisse op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.3

    De service is uitstekend!
    Geschreven door Klant uit nieuw-vennep op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Prima zaak. Er was n dopje weg. Meteen de week erop een dopje in de brievenbus. T enige wat we vergeten waren was de lengte van de koelkast. Deze kon niet onder de deurpost door. Wellicht n tip voor de verkoper om hiernaar te vragen? Dat voorkomt gesjouw door de tuin. Superblij met de aankoop.
    Geschreven door Klant uit leiderdorp op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Wij kregen gelukkig deskundig advies van Expert medewerker.
    Geschreven door Klant Van der Wal uit heemstede op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Correcte en behandeling. Zeer goede service.
    Geschreven door Klant Windhorst uit vijfhuizen op 18-09-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Heeft goede sevice en zijn klant vriendelijk
    Geschreven door Klant Wassenaar uit noordwijkerhout op 14-09-2023
  • Beoordeling: 10.0

    We werden goed geholpen en kregen zeer goed advies. Er kon snel geleverd worden en de installatie en het meenemen van oude machine ging vlot en vakkundig.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 13-09-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Ik shop meestal online, maar de persoonlijke aandacht is heel prettig.
    Geschreven door Klant Verhoeff uit hillegom op 13-09-2023
  • Beoordeling: 7.9

    Ik beveel Expert aan. Fijn n fysieke winkel, ook om advies in te winnen.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 11-09-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk personeel met kennis van zaken, goede service en vlot geholpen.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 05-09-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Wij zijn zeer goed geholpen in de winkel en het installeren thuis was uitstekend .
    Geschreven door Klant Ijzelenberg uit hoofddorp op 01-09-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Denken met je mee
    Geschreven door Klant Koekebakker uit katwijk op 01-09-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Kan deze winkel echt aanbevelen. Ze denken met je mee, vriendelijk en keurige aflevering van het product. Topwinkel!
    Geschreven door Klant uit heemstede op 30-08-2023
  • Beoordeling: 9.4

    We gingen alleen oriënteren, maar door het meedenken en goede adviezen hebben we toch maar gelijk het apparaat gekocht en meegenomen. 👍
    Geschreven door Klant Knetsch uit sassenheim op 29-08-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Gewoon doen
    Geschreven door Klant uit abbenes op 22-08-2023