Navigatie

Beoordelingen Expert Hillegom

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hillegom die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hillegom. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Van Dorsten 8.8

niet verder zoeken

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (208)

  • Beoordeling: 8.8

    niet verder zoeken
    Geschreven door Klant Van Van Dorsten uit abbenes op 18-04-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk en deskundig meedenkend personeel, altijd bereid om mee te denken naar jouw situatie.
    Geschreven door Klant Degenaars uit hillegom op 11-04-2018
  • Beoordeling: 9.1

    De aanschaf van een nieuwe tv was mijn eerste aanschaf bij Expert en ik kan niet anders zeggen dan dat ik deskundig en vriendelijk ben geholpen en geadviseerd. Ook de aflevering, montage en installatie ging geheel volgens afspraak. Kom zeker terug bij deze winkel.
    Geschreven door Klant Stokman uit hoofddorp op 05-04-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Goed advies, snelle levering en prima service!
    Geschreven door Klant uit hillegom op 21-03-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Bij de Expert staat merk product op de eerste plaats. Naast de deskundigheid van de medewerker krijg je een goed advies, en gelukkig géén gepush zoals je dat tegenkomt bij de grote M-jongens die op provisie werkzaam zijn.
    Geschreven door Klant Sosef uit voorhout op 07-03-2018
  • Beoordeling: 1.0

    vooral niet kopen bij expert
    Geschreven door Klant uit noordwijk op 16-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    super vriendelijke mensen en je wordt altijd netjes geholpen
    Geschreven door Klant Roos uit hillegom op 16-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ik koop al 25 jaar bij Expert vanwege de service en aandacht en voor extra gebruikers tips die ik altijd krijg !
    Geschreven door Klant De Vries/haaster uit hillegom op 07-02-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Bij de aankoop van een nieuwe wasmachine is mijn keuze gevallen op een Miele twin dos wasmachine waarmee ik zeer tevreden ben. Ik kan U deze wasmachine aanraden ook al is deze aankoop aan de hoge kant het heeft wel een langere levensduur in vergelijking met andere merken.
    Geschreven door Klant Ruiter uit hillegom op 24-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer mooie winkel en heel vriendelijk personeel. Goede service. Zeer kundig personeel bij de bezorgdiensten.
    Geschreven door Klant Willems uit noordwijk op 19-01-2018
  • Beoordeling: 9.4

    De producten die wij gekocht hebben bij de vestiging in Hillegom zijn tot onze tevredenheid goef uitgelegd en een supergoede service Wij zijn zeer tevreden klanten
    Geschreven door Klant Van Groning uit hillegom op 19-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben absoluut op een keurige en snelle manier geholpen. Ook de installatie verliep lekker snel !!
    Geschreven door Klant uit nieuw vennep op 08-01-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende service in de winkel maar ook tijdens bezorging en installeren aan / in huis.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 30-12-2017
  • Beoordeling: 8.3

    goede service, duidelijke uitleg
    Geschreven door Klant uit hillegom op 29-12-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Goede keuze om je product bij Exper te kopen
    Geschreven door Klant uit sassenheim op 19-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Als ik producten nodig heb en Expert heeft ze in haar assortiment, koop ik altijd bij Expert. Zij zijn betrouwbaar en hebben een uitstekende service. Het zou kunnen dat zij een tikje duurder zijn dan een ander, maar ik ga liever bij een winkel in de buurt die betrouwbaar is.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 17-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Fantastisch nette winkel, vriendelijk en deskundig personeel. Uitstekende bezoring en installatie !
    Geschreven door Klant uit noordwijkerhout op 17-12-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Top service en zeer deskundig personeel denken ook echt met je mee.
    Geschreven door Klant Abresch uit nieuw-vennep op 14-12-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service en deskundige voorlichting
    Geschreven door Klant Van Vliet uit voorhout op 13-12-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Prettige winkel, prima parkeren. Prima assortiment en service!
    Geschreven door Klant uit heemstede op 13-12-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Top winkel met goede medewerkers welke met verstand van zaken met je meedenken.
    Geschreven door Klant Bakker uit hillegom op 12-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Voor raad bij het of een probleem moet je bij Expert zijn
    Geschreven door Klant De Wit uit hillegom op 12-12-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Klantvriendelijke winkel, vriendelijk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service, vakbekwame mensen.
    Geschreven door Klant Van Noord uit hoofddorp op 04-12-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Een monteur in dienst van expert heeft de afzuigkap geplaatst. Het hele proces van informatie en montage is uitstekend verlopen. Maak ik niet vaak meer mee.
    Geschreven door Klant uit rijnsburg op 01-12-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Hillegom de zaak voor mij in de regio. Gedegen kennis. Uitstekende service. Al jaren vaste klant voor witgoed en overige . Goede prijs kwaliteit prijs verhouding
    Geschreven door Klant El Pincho uit haarlem op 27-11-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Top service! De bezorgers namen hun tijd om de koelkast waterpas te zetten.
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 27-11-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Duidelijke site. Kom terug indien nodig
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 27-11-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Tijdens onze aankopen hebben wij een uitstekende service mogen ontvangen in de winkel. Ze nemen de tijd voor je en beschikken over uitgebreide productkennis. Zeker een aanrader om hier uw producten aan te schaffen.
    Geschreven door Klant Both uit hillegom op 26-11-2017
  • Beoordeling: 9.0

    zeer goede voorlichting en uitstekende service
    Geschreven door Klant Van der Meer uit oegstgeest op 02-11-2017