Navigatie

Beoordelingen Expert Hillegom

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hillegom die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hillegom. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

Alles van uitkiezen tot ontvangen verliep vlekkenloos.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (208)

  • Beoordeling: 7.3

    Alles van uitkiezen tot ontvangen verliep vlekkenloos.
    Geschreven door Klant uit roelofarendsveen op 06-03-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Goede winkel met goede deskundige medewerkers die niet op dringen maar je vriendelijk en deskundig tevwoird staan
    Geschreven door Klant uit nieuw vennep op 03-03-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Gekozen voor expert vanwege de laagste prijs. Mijn bestelling was even niet voorradig, ik werd hier keurig over gebeld met welgemeende excuses en aan mij de vrijheid om te kiezen om te wachten of ergens anders te zoeken. Ik heb gekozen om te wachten en kreeg sneller dan verwacht mijn order geleverd. Levering werd aangemeld en kwam op tijd. Zeer goede service!
    Geschreven door Klant Raats uit noordwijk op 02-03-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Goeden service
    Geschreven door Klant Marijt uit rijnsburg op 23-02-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Altijd komen wij weer bij deze winkel omdat zij \"het\"hebben. De artikelen, het aanbod, meedenkwerk, betaalbaarheid. Kortom, de winkel voor ons.
    Geschreven door Klant Casembroot uit beinsdorp op 15-02-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Service vriendelijkheid en dat alles in een winkel zonder poespas
    Geschreven door Klant Duineveld uit katwijk op 15-02-2017
  • Beoordeling: 9.8

    radio met een zeer goed geluid en een prima ontvangst!
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 15-02-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Nogmaals, prima ervaring met Expert Hillegom, Vriendelijk en duidelijk personeel met kennis van de producten en eerlijk advies.
    Geschreven door Klant Ekkel uit nieuw-vennep op 15-02-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer prettig geholpen en afspraken wat betreft bezorging en installatie goed nagekomen
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 10-02-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Geweldige service door de jongens die alles aangesloten hebben.
    Geschreven door Klant uit noordwijk op 09-02-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer snelle levering, voor een zeer scherpe prijs.
    Geschreven door Klant uit diemen op 08-02-2017
  • Beoordeling: 9.8

    beste prijs en toen produkt niet gehaald en gebracht kon worden stuurden ze het dezelfde dag nog gratis met PostNL; beter kun je niet wensen toch. hans mooren
    Geschreven door Klant Mooren uit aerdenhout op 08-02-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Goede, prettige winkel. Aanrader.
    Geschreven door Klant uit heemstede op 03-02-2017
  • Beoordeling: 8.2

    volgende aankoop gaat weer plaatsvinden bij Expert. gedane afspraken worden nagekomen. Het plaatsen van de T.V. door de service-monteurs was perfect. Zij de deur uit en wij blij met de T.V. Hadden geen enkele vraag meer.
    Geschreven door Klant Boeree uit vogelenzang op 02-02-2017
  • Beoordeling: 7.3

    ik ben goed geholpen ook met de uitleg van het apparaat
    Geschreven door Klant uit hillegom op 01-02-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Super snelle bezorging
    Geschreven door Klant Meinders uit leiden op 27-01-2017
  • Beoordeling: 8.5

    door de goede service ga ik graag naar expert je wordt persoonlijk goed geholkpen en uitstekende uitleg Ben
    Geschreven door Klant Schilder uit lisserbroek op 27-01-2017
  • Beoordeling: 9.6

    goed en goedkoop
    Geschreven door Klant Zwaneveld uit katwijk op 23-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Iets gekocht in de webshop. Echt zeer snel geleverd en prima verpakt.
    Geschreven door Klant Damen uit hoofddorp op 16-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Er word vlug geleverd en in de winkel werden wij vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant uit noordwijkerhout op 10-01-2017
  • Beoordeling: 7.9

    zeer tevreden, ruim assortiment en snelle bezorging ondanks de drukke kerstperiode. Zal zeker in de toekomst weer bij expert kopen. Loes.
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 31-12-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Super leuke winkel, personeel wat er verstand van heeft. Ondanks dat Expert Hillegom af en toe iets duurder is blijven wij toch terug komen om onze aankopen daar te doen. Echt een aanrader
    Geschreven door Klant Groning uit hillegom op 30-12-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Ruim keuzens en goed geleverd (ook in goede verpakking )gelevrd
    Geschreven door Klant Booij uit katwijk op 30-12-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Top winkel goede kwaliteit en service vriendelijk en behulpzaam personeel klant vriendelijk ik zeg zoekt iets bij expert word utopie geholpen dus zoek niet langer ga naar expert HILLEGO
    Geschreven door Klant Rooden uit hillegom op 15-12-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Prima assortiment, goede voorlichting en aftersales. Keurige bezorgers.
    Geschreven door Klant Baars uit leiden op 14-12-2016
  • Beoordeling: 9.1

    overzichtelijk,duidelijk
    Geschreven door Klant uit hillegom op 14-12-2016
  • Beoordeling: 7.8

    nvt. uitgezocht op internet en leverancier wordt je toegewezen
    Geschreven door Klant Zandbergen uit rijnsburg op 11-12-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service.
    Geschreven door Klant uit noordwijkerhout op 10-12-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Product via webshop besteld en keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van levering. Product heb ik in de winkel opgehaald.
    Geschreven door Klant uit vogelenzang op 09-12-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Expert De Lange is een prima zaak, servicegericht, vriendelijk en netjes. Omrijden naar Hillegom is het zeker waard!
    Geschreven door Klant uit valkenburg op 09-12-2016