Navigatie

Beoordelingen Expert Hillegom

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hillegom die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hillegom. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Olivier 9.4

Goed advies gegeven en uitgezocht welke koelvriescombinatie in m’n keuken past!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (602)

  • Beoordeling: 9.4

    Goed advies gegeven en uitgezocht welke koelvriescombinatie in m’n keuken past!
    Geschreven door Klant Olivier uit bennebroek op 29-12-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Super winkel met leuk
    Geschreven door Klant uit bennebroek op 28-12-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Altijd doen
    Geschreven door Klant Stam uit hillegom op 25-12-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel en zeer klantvriendelijke medewerkers!
    Geschreven door Klant Troost uit warmond op 24-12-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Prima geholpen bij het uitzoeken en het plaatsen van een vaatwasser. Goede communicatie , duidelijke afspraken, prima service, fijne monteur.Kortom, ik ben zeer tevreden over Expert.
    Geschreven door Klant Kea uit leimuiden op 22-12-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Goed en deskundig advies waardoor uiteindelijk wel een duurdere aankoop gedaan waar we geen spijt van hebben. We werden in de winkel gewezen op de verschillen van de beeld en geluidskwaliteit wat we toen ook duidelijk konden zien en horen.
    Geschreven door Klant uit lisse op 16-12-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goed advies
    Geschreven door Klant uit hillegom op 14-12-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Uiterst tevreden. Kan Expert Hillegom aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 10-12-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Een fijne winkel op een rustige plek. Goede uitleg en goede service. Het assortiment is momenteel wat kleiner dan gewend, maar waar niet met het huidige tekort aan chips.
    Geschreven door Klant uit nieuw vennep op 09-12-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Top winkel.
    Geschreven door Klant Warmerdam uit hillegom op 09-12-2021
  • Beoordeling: 6.6

    nvt u moet geen antwoorden afdwingen.
    Geschreven door Klant uit burgerveen op 08-12-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Mooie winkel , goed geleverd.
    Geschreven door Klant Van der Togt uit rijnsburg op 08-12-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Fijne zaak goed geholpen ben zeer tevreden over het product
    Geschreven door Klant Wouters uit noordwijk op 07-12-2021
  • Beoordeling: 6.2

    geen een slechte ervaring
    Geschreven door Klant uit valkenburg op 03-12-2021
  • Beoordeling: 9.8

    De producten en service waren uitstekend.
    Geschreven door Klant Hofstra uit hoofddorp op 02-12-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima zaak, goede kennis en service.
    Geschreven door Klant uit leiden op 01-12-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Bij Expert heel fijn geholpen, gaan een volgende keer zeker weer naar Expert.
    Geschreven door Klant Verheugd uit heemstede op 01-12-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Wij zijn goed geholpen en goed geadviseerd. Verkoper dacht mee en samen kwamen we tot een goede beslissing.
    Geschreven door Klant Koning uit nieuw-vennep op 29-11-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit hillegom op 27-11-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne winkel (Hillegom), personeel, deskundigheid, service,
    Geschreven door Klant Hijwegen uit hillegom op 26-11-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Wees actief bij het luisteren naar het advies en het maken van je keuze .
    Geschreven door Klant Khouri uit nieuw-vennep op 24-11-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Bij aankoop van Denon receiver kreeg ik deskundig advies over dit product, bovendien open informatie over de mogelijke lange levertijd. Uiteindelijk was de receiver na 1 week leverbaar i.p.v. een paar weken. Kortom een prima en betrouwbare service van Expert.
    Geschreven door Klant Gozeling uit sassenheim op 22-11-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel met aardig personeel
    Geschreven door Klant Borst uit hillegom op 19-11-2021
  • Beoordeling: 10.0

    super geholpen in de winkel
    Geschreven door Klant Van der Hulst uit hillegom op 16-11-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Liever niuet.
    Geschreven door Klant uit vogelenzang op 14-11-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Prima geholpen in de winkel en alles perfect bezorgd en aangesloten
    Geschreven door Klant Bos uit haarlem op 13-11-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Werkelijk ontzettend goed geregeld de levering van was/droogcombi, installeren en de oude apparaten afvoeren. Zo netjes gewerkt en heel vriendelijk. Hier had ik op gehoopt.
    Geschreven door Klant Van der Ende uit hoofddorp op 12-11-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Klantvriendelijk en kundig
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 12-11-2021
  • Beoordeling: 9.4

    De medew van Expert zijn klantvriendelijk en geven goede uitleg en service. Waar vind je dan tegenwoordig nog?.... Bij Expert!!
    Geschreven door Klant uit noordwijkerhout op 09-11-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goede en vriendelijke service
    Geschreven door Klant Kager uit hillegom op 09-11-2021