Navigatie

Beoordelingen Expert Hillegom

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hillegom die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hillegom. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Warmerdam 10.0

Zeer tevreden over het advies en ook de aflevering en installatie waren perfect.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (208)

  • Beoordeling: 10.0

    Zeer tevreden over het advies en ook de aflevering en installatie waren perfect.
    Geschreven door Klant Warmerdam uit lisse op 01-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Goede website goede prijzen en zeer goede service! Ook telefonisch te bestellen na t zien van iets!
    Geschreven door Klant Beerthuizen uit nieuw vennep op 01-11-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid staan hoog in het vaandel van Expert Hillegom. Een zeer professioneel team dat alle hulde verdient met hun harde werken aan eerdergenoemde punten.
    Geschreven door Klant Grosze Nipper uit hoofddorp op 01-11-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Zie eerdere opmerkingen in deze enquete.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 18-10-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Een fijne winkel om vaste klant te zijn. Een team met eerlijke verkopers. Deze winkel kan ik van harte aanbevelen!
    Geschreven door Dhr Telescon uit hillegom op 17-10-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Ik was mijn afstand bediening voor de televisie en het snoer om aan te zetten kwijt geraakt met de verhuizing.Ik kreeg diverse snoeren om uit te proberen.Het is gelukt en ik kan weer genieten van mijn Sony tv die ik een aantal jaren geleden bij Expert gekocht had.En die tv doet het nog altijd uitstekend
    Geschreven door Dhr Clemens uit de zilk op 10-10-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Expert (Hillegom), goed advies, leuke aanbiedingen en prima service.
    Geschreven door Dhr Kraaijenoord uit katwijk op 10-10-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Vriendelijk personeel met nuttige informatie over de witgoed producten,dat was voor mij doorslag gevend om tot aankoop te besluiten.?
    Geschreven door Dhr Van der Boon uit wijnaldum op 03-10-2017
  • Beoordeling: 9.5

    een hele goede service top
    Geschreven door Klant Peschier uit noordwijk zh op 26-09-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Nieuwe droger aangeschaft; uitstekend geholpen in de winkel, goed advies en prima service
    Geschreven door Klant Hoogkamer uit hillegom op 30-08-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekend advies en service, snelle levering. Mooie internet-tuner gekocht. Ga zo door, mensen van vestiging Hillegom!
    Geschreven door Klant uit hillegom op 29-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben zeer tevreden over Expert voornamelijk de kennis en de service die zij leveren.
    Geschreven door Klant Buckens uit hillegom op 09-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Wilt u goed advies en prettig geholpen worden gaat u naar expert Hillegom daar gaat u met een tevreden glimlach weet de winkel uit en hoopt dat uw oude tv gauw stuk gaat zodat u weer snel naar Expert toe mag..
    Geschreven door Klant Verhoeven uit hillegom op 26-07-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben al jaren een tevreden klant van Expert, goede service deskunidg advies, voldoende keus, en er wordt je niets opgedrongen, mooie winkel en aandacht voor de vragen van de klant, kortom onze volgende aankoop zal dan ook weer bij Expert Hillegom zijn.
    Geschreven door Dhr Broers uit hillegom op 12-07-2017
  • Beoordeling: 6.6

    Ben niet op de website geweest.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 12-07-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Goede en snelle levering. Goede prijs/kaliteit.
    Geschreven door Klant Bos uit vogelenzang op 05-07-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer tevreden over advies bij- en bezorging van mijn nieuwe Miele wasautomaat. Kopen bij Expert in Hiilegom is mij uitstekend bevallen en kan ik iedereen aanraden!
    Geschreven door Mevr Warmerdam uit hoofddorp op 22-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon doen, kopen bij Expert
    Geschreven door Klant Wit uit hillegom op 08-06-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Prima winkel eerlijk en nuttig advies zeer deskundig en niet opdringerig dik tevreden volgende aankoop zeker naar hillegom
    Geschreven door Klant uit katwijk op 07-06-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Het is echt een goede service en een goede advies geven ze ook
    Geschreven door Klant Klaveren uit nieuw vennep op 01-06-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Op de dag voor mijn vakantie begaf mijn wasmachine het. Waar kun je dan meteen dezelfde dag een wasmachine van je keuze geleverd krijgen. Juist. Bij expert Hillegom dus. In een woord geweldig. Besteld, zelfde dag bezorgd en fantastisch geïnstalleerd en uitleg gekregen. Bedankt Expert Hillegom!
    Geschreven door Klant uit nieuw vennep op 30-05-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Goed geholpen met deskundige informatie.
    Geschreven door Mevr Blokker uit hillegom op 20-05-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Wij zijn heel blij met onze aankopen en zeer tevreden over de levering en plaatsing bij ons thuis.
    Geschreven door Klant uit nieuw vennep op 19-04-2017
  • Beoordeling: 6.9

    Ga er niet naar toe.
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 19-04-2017
  • Beoordeling: 10.0

    De expert in hillegom heeft een ruim assortiment, overzichtelijk en een hele goede begeleiding bij het maken van je keuze. De prijzen zijn niet veel duurder dan via internet maar dan weet je ook waar je op kan rekenen. De bezorging, plaatsing en inwerking stelling is prima, je krijgt ook uitleg. Kortom een groot genoegen
    Geschreven door Klant Kalter uit noordwijk zh op 12-04-2017
  • Beoordeling: 6.9

    Krijg iederen week keurig een folder van Expert in mijn brievenbus
    Geschreven door Klant Van Steijn uit heemstede op 07-04-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Snelle levering en overleg met installateurs perfect.
    Geschreven door Mevr Van der Linden uit hillegom op 17-03-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Reliable seller. Fast shipping.
    Geschreven door Klant Crapsi uit oegstgeest op 16-03-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Geweldige service!
    Geschreven door Klant uit rijsenhout op 12-03-2017
  • Beoordeling: 9.2

    We hebben deze combi magnetron besteld via internet en alles kwam goed en op tijd binnen. Prima service.
    Geschreven door Klant uit sassenheim op 07-03-2017