Navigatie

Beoordelingen Expert Hillegom

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hillegom die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hillegom. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.8

Goed advies, nette mensen, uitgebreid assortiment

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (604)

  • Beoordeling: 9.8

    Goed advies, nette mensen, uitgebreid assortiment
    Geschreven door Klant uit nieuw-vennep op 15-04-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Fijne winkel, vriendelijke en service gerichte medewerkers en het naleven van de garantie is uitstekend.
    Geschreven door Klant uit noordwijk zh op 14-04-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Goede Service
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 14-04-2022
  • Beoordeling: 9.8

    We heel heel tevreden over expert we zijn fijn geholpen goede uitleg en goede service….kan het iedereen aan bevelen.
    Geschreven door Klant Monster uit beinsdorp op 11-04-2022
  • Beoordeling: 7.3

    prima service en garantie
    Geschreven door Klant Van Norden uit nieuw-vennep op 07-04-2022
  • Beoordeling: 9.1

    In december 2021 besteld bij Miele, In april ontvangen. Bestel op tijd.
    Geschreven door Klant uit noordwijk op 06-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Je word altijd vriendelijk en goed geholpen de service is uitstekend
    Geschreven door Klant Buckens uit hillegom op 05-04-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Prima winkel Expert Hillegom Goede informatie en uitstekende installatie.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 04-04-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Ga naar en bestel je product bij expert
    Geschreven door Klant uit beinsdorp op 04-04-2022
  • Beoordeling: 9.4

    goede uitleg, service, fijn personeel, komt afspraken na
    Geschreven door Klant Zwaan uit hillegom op 30-03-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Geen suggesties Geen suggesties
    Geschreven door Klant Evers uit heemstede op 27-03-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service!
    Geschreven door Klant uit hillegom op 03-03-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 25-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Prima advies gekregen in de winkel. Het ging bij ons om een nieuwe geïntegreerde vaatwasser, de oude Bosch (23 jaar oud) was stuk plus een nieuwe geïntegreerde koelkast voordat deze ermee stopt (ook een 23 jaar oude Bosch). De montagedienst was er stipt op tijd, vriendelijk en professioneel. Wij hadden ook al een goede ervaring met Expert Hillegom een paar jaar geleden met het installeren van de nieuwe televisie.
    Geschreven door Klant uit heemstede op 24-02-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Prima service
    Geschreven door Klant uit heemstede op 21-02-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Prima levering en kundige monteur mbt de inbouw
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 11-02-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Servicegericht en vriendelijk!
    Geschreven door Klant Turk uit noordwijk zh op 03-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben slechtziende, bestel via aangepaste PC, werkt uitstekend.
    Geschreven door Klant Sikkink uit voorhout op 03-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    prima service en vriendelijk deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 02-02-2022
  • Beoordeling: 7.4

    De service bij Expert is goed
    Geschreven door Klant uit hillegom op 30-01-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Wij zijn zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 28-01-2022
  • Beoordeling: 6.9

    Prima service. Telefonisch besteld. Monteur is kundig
    Geschreven door Klant uit koudekerk aan den rijn op 28-01-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Je voelt je hier thuis
    Geschreven door Klant Blom uit leimuiden op 27-01-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Via de website hebben we ons goed kunnen voorbereiden op de aankoop van een nieuwe Smart TV. Bestelling hebben we via Whatsapp kunnen plaatsen om vervolgens de TV te laten bezorgen en installeren. Dank voor de uitstekende service en vakkundigheid!
    Geschreven door Klant Beernink uit nieuw-vennep op 24-01-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Prima winkel met een uitstekende sevice
    Geschreven door Klant Visscher uit hoofddorp op 19-01-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Helemaal top👍
    Geschreven door Klant Van Veen uit hillegom op 13-01-2022
  • Beoordeling: 9.1

    voldoende parkeergelegenheid en voldoende aanbod en soms leuke aanbiedingen
    Geschreven door Klant Been uit nieuw-vennep op 10-01-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Gewoon een hele fijne zaak waar de service en klantvriendelijkheid héél hoog in het vaandel staat. Plus waar je ook nog heel fijn wordt geholpen.
    Geschreven door Klant uit lisse op 07-01-2022
  • Beoordeling: 9.2

    perfect geholpen
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 06-01-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Fijn om goede service te krijgen.
    Geschreven door Klant uit rijsenhout op 04-01-2022