Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 3.7

beter van niet

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (497)

  • Beoordeling: 3.7

    beter van niet
    Geschreven door Klant uit grubenvorst op 24-05-2018
  • Beoordeling: 8.7

    goede service en deskundige uitleg
    Geschreven door Klant Siebers uit horst op 23-05-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goede advisering en prima montage ter plekke.
    Geschreven door Klant uit horst op 16-05-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Deskundig geholpen bij het maken van een keuze uit diverse mogelijkheden. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit tienray op 10-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    we hebben alleen maar positieve ervaring met expert, goed geholpen en goede prijs
    Geschreven door Klant uit horst op 10-05-2018
  • Beoordeling: 8.5

    men wordt goedgeholpen, door de vriendelijke personeelsleden,
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 12-04-2018
  • Beoordeling: 9.1

    de verkoper weet wat hij verkoopt
    Geschreven door Klant Engels uit horst op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Voor iedereen aan te bevelen, bij expert is alles in goede handen. jos
    Geschreven door Klant Van Lieshout-verhaegh uit sevenum op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne winkel en top verkopers!
    Geschreven door Klant uit steijl op 29-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Keurig netjes geholpen en deskundige verkoper.
    Geschreven door Klant Driessen uit horst op 29-03-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Geen behoefte
    Geschreven door Klant uit melderslo op 28-03-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Deskundig advies, vriendelijk personeel, goed materiaal, wat wil je nog meer?
    Geschreven door Klant uit broekhuizen op 21-03-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Goed
    Geschreven door Klant uit sevenum op 21-03-2018
  • Beoordeling: 9.0

    goede zaak en uitstekende serviese
    Geschreven door Klant uit horst op 14-03-2018
  • Beoordeling: 8.8

    goede prijs kwallieteid verhouding en verder een goede servies top
    Geschreven door Klant Beuken uit america op 14-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service; snelle levering; prijs is concurrerend !
    Geschreven door Klant uit horst op 06-03-2018
  • Beoordeling: 7.8

    nvt
    Geschreven door Klant Kerstjens uit kronenberg op 23-02-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer deskundig personeel. Goede en snelle service ook voor onderhoud en reparatie.
    Geschreven door Klant Alards-verrijt uit horst op 21-02-2018
  • Beoordeling: 3.3

    Zal ik maar niet doen! Want dan wordt het gezien de ervaringen geen prettige en geen positieve!
    Geschreven door Klant uit horst op 19-02-2018
  • Beoordeling: 5.9

    nvt
    Geschreven door Klant uit sevenum op 17-02-2018
  • Beoordeling: 5.9

    Matig.
    Geschreven door Klant Janssen uit sevenum op 17-02-2018
  • Beoordeling: 9.0

    goede winkel met deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit sevenum op 07-02-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Persoonlijk geholpen worden met artikelen die op voorraad zijn is voor elektrische apparaten erg prettig. Zo kun je het artikel zien en eventuele vragen ter plekke stellen en beantwoord krijgen.
    Geschreven door Klant uit meerlo op 06-02-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Ze denken met je mee. Is er een probleem waar ze op dat moment geen oplossing voor hebben dan vragen ze dat na bij een monteur en je wordt zo spoedig mogelijk gebeld.
    Geschreven door Klant uit meerlo op 02-02-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Expert najlepszy doradca i partner
    Geschreven door Klant Murzyn uit america op 26-01-2018
  • Beoordeling: 6.9

    Afspraak over uitleg gebruik tv
    Geschreven door Klant Van Enckevort uit sevenum op 26-01-2018
  • Beoordeling: 7.6

    Wij zijn goed geholpen bij de aankoop . Er werd geluisterd naar onze wensen en er was geen sturing over de keuze.
    Geschreven door Klant uit horst op 24-01-2018
  • Beoordeling: 8.5

    De levering en de uitleg van de nieuwe TV waren prima. Ik vind het instellen en uitleg van de TV hoort gratis te zijn bij een product van meer dan 800 euro. Nu betaal je daar 50 euro extra voor en het is nog geen 20 min. werk, hoort eigenlijk bij de service.
    Geschreven door Klant Pustjens uit lottum op 20-01-2018
  • Beoordeling: 8.2

    heb geen tijd.
    Geschreven door Klant Te Baerts uit horst op 19-01-2018
  • Beoordeling: 8.2

    netjes en goed geadviseerd en geholpen
    Geschreven door Klant Cornelissen uit broekhuizenvorst op 19-01-2018