Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.3

Goede zaak, vriendelijk en deskundig, goede service.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (497)

  • Beoordeling: 8.3

    Goede zaak, vriendelijk en deskundig, goede service.
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 21-08-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goed geholpen door twee medewerkers van Expert in Horst. Ze denken mee en geven heel goed advies
    Geschreven door Klant Janssen uit venlo op 17-08-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Prettige winkel. Ik heb de indruk dat niet iedere medewerker voldoende kennis in huis heeft om klanten goed te informeren.
    Geschreven door Klant uit horst op 13-08-2018
  • Beoordeling: 8.7

    prima service, prima apparaat , voldoet aan door ons gestelde eisen.
    Geschreven door Klant uit lottum op 10-08-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Prima mensen in de winkel die deskundig zijn.
    Geschreven door Klant uit horst op 08-08-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Bosch wasmachine gekocht bij Expert Coenders zeer goed advies en uitleg en topservice bij levering
    Geschreven door Klant Geurts(* uit horst op 08-08-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Expert in een woord , een Topper.
    Geschreven door Klant Jessen uit horst op 07-08-2018
  • Beoordeling: 8.0

    TV gekocht en laten instaleren, ben tevreden hoe alles is verlopen.
    Geschreven door Klant Vervoort-litjens uit america op 01-08-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Veelal zie je de grotere winkelketens met schoolpersoneel werken, niets mis mee maar ze zijn te onervaren om specifieke vragen te beantwoorden, bij Expert Koenders te Horst hebben ze altijd iemand aanwezig die zulke vragen wel kan beantwoorden ... service is hier het toverwoord!
    Geschreven door Klant Mevissen uit venlo op 31-07-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Rechtsreeks in winkel gekocht. Dus niet via dw webside.
    Geschreven door Klant Versleijen uit horst op 27-07-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Tevreden klant.
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 25-07-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Ben zeer tevreden met de hulp en uitleg van expertmedewerker bij aankoop televisietoestel.
    Geschreven door Klant uit castenray op 25-07-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Verkopers met kennis van zaken Helpen ook met kleine dingen
    Geschreven door Klant Keizers uit sevenum op 24-07-2018
  • Beoordeling: 6.6

    zeer slechte service van zo\'n zaak
    Geschreven door Klant uit oirlo op 21-07-2018
  • Beoordeling: 8.6

    uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit horst op 17-07-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Expert is voor mij een fijne winkel en ik hoef er niet ver voor te gaan. Zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit hegelsom op 11-07-2018
  • Beoordeling: 6.8

    Over het algemeen ben ik goed tevreden over de artikelen van Expert
    Geschreven door Klant uit hegelsom op 05-07-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Het is een fijne winkel Je wordt goed geholpen De keuze is reuze Toppie
    Geschreven door Klant uit sevenum op 03-07-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Mogen we dat verder aan anderen overlaten?
    Geschreven door Klant uit horst op 27-06-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant uit hegelsom op 26-06-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Alles prima volgens afspraak !
    Geschreven door Klant Deenen uit tienray op 26-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan er goed slagen, ik heb al verschillende dingen gekocht en dat bevalt me nog goed.
    Geschreven door Klant Holtermans uit melderslo op 19-06-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Goed geholpenin de winkel, bezorgt volgens afspraak
    Geschreven door Klant uit venlo op 19-06-2018
  • Beoordeling: 9.4

    prima uitleg in de winkel. Komen afspraken na
    Geschreven door Klant Daniels uit melderslo op 18-06-2018
  • Beoordeling: 9.9

    EXPERT Horst ad Maas = TOP
    Geschreven door Klant uit meerlo op 12-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert Coenders krijg je waar voor je geld
    Geschreven door Klant Hendrickx uit grubbenvorst op 12-06-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Geen verdere toevoegingen
    Geschreven door Klant Nabben uit horst op 11-06-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Je kunt het artikel via web bestellen maar de persoonlijke aandacht, service en communicatie kreeg ik toch door de medewerker in de winkel!
    Geschreven door Klant Dijkstra uit lottum op 11-06-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Het is een fijne zaak met veel vakkennis en geduld.ook voor oudere personen.
    Geschreven door Klant uit baarlo lb op 06-06-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Goede zaak met deskundige medewerkers. Veel keuze in elke prijsklasse.
    Geschreven door Klant Peeters uit horst op 29-05-2018