Navigatie

Beoordelingen Expert Nijkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.8

Een prettige winkel, waar je goed advies krijgt. Installeren van een tv wordt prima uitgevoerd.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (379)

  • Beoordeling: 7.8

    Een prettige winkel, waar je goed advies krijgt. Installeren van een tv wordt prima uitgevoerd.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 09-02-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Nijkerk is een top winkel in de stad Nijkerk waar we zuinig op mogen zijn. klantvriendelijk en eerlijke behandeling. Service is super goed geregeld. In 1 woord, ga naar Expert voor het aanschaffen van wit- of bruingoed. Ik ga er zeker weer heen!
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 02-02-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Deskundig, vriendelijk en behulpzaam personeel, die naar je luisterend en je goed adviseerd. Fijne service en mogelijkheden die expert biedt. Wederom weer erg tevreden met de service en mijn aankoop.
    Geschreven door Klant Bink uit nijkerk op 01-02-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Mooie sony televisie gekocht aan laten sluiten door monteur goede service en netjes geinstaleerd en uitleg door mhr uit de winkel in nijkerk
    Geschreven door Klant Kornet uit bunschoten-spakenburg op 01-02-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Prima winkel met een goede prijs/kwaliteit verhouding waar vooral de service hoog staat aangeschreven.
    Geschreven door Klant Ouden uit nijkerk. op 30-01-2017
  • Beoordeling: 9.8

    prettige winkel waar je vriendelijk wordt geholpen. zeer behulpzaam bezorgings/instalatiepersoneel.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 28-01-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Expert is een goede zaak en geeft een klantvriendelijke service
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 27-01-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Tot nu toe doen wij de aankopen bij expert daar zijn wij tevreden over goede voorlichting-snelle service
    Geschreven door Klant Van Vliet uit nijkerk. op 27-01-2017
  • Beoordeling: 7.3

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 26-01-2017
  • Beoordeling: 7.3

    goed geholpen
    Geschreven door Klant uit amerongen op 26-01-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service, klantvriendelijk en professioneel advies in een nette winkel!
    Geschreven door Klant Boender uit heerde op 25-01-2017
  • Beoordeling: 6.7

    Op zich fijn dat we nog een Expert winkel hebben !!!!
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 20-01-2017
  • Beoordeling: 7.9

    prima zaak met persoonlijke benadering.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 19-01-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Deze \"experts\"zijn jong en enthousiast, bovendien zeer klantvriendelijk en daarom is het voor ons plezierig om dáár onze inkopen te doen.
    Geschreven door Klant Luijk. uit nijkerk. op 19-01-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Geweldig geholpen en afspraken goed nagekomen
    Geschreven door Klant uit leusden op 19-01-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Tijdens de Samsung dagen bij Expert hadden ze de koelkast in de actie en deze meteen besteld. De eerste werkdag erna werd er door een vriendelijke Expert medewerker telefonisch contact opgenomen om de afleverdatum te bespreken. Uiteindelijk keurig op tijd geleverd en netjes geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant uit leusden op 17-01-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Vriendelijk en geduldig personeel. Je word netjes geholpen en nemen de tijd voor je.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 17-01-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Koelvriescombinatie gekocht, goed advies in de winkel en was snel geleverd. Netjes geplaatst en de oude koelkast afgevoerd.
    Geschreven door Klant Stam uit hoevelaken. op 12-01-2017
  • Beoordeling: 6.8

    Sneller geleverd dan in eerste instantie was aangegeven. Goede service. Ongevraagd, prima, advies over het aansluiten, om schade aan speakers te voorkomen.
    Geschreven door Klant uit leusden op 07-01-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Expert betekent veel kennis van zaken en altijd een eerlijk advies.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 06-01-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Fantastisch geholpen door een deskundige medewerker.
    Geschreven door Klant Ceelen uit barneveld op 05-01-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ben zeer tevreden met de mogelijkheden van mijn Jbl box.
    Geschreven door Klant uit hoevelaken op 30-12-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Prima winkel, erg behulpzaam personeel!
    Geschreven door Klant Prins uit nijkerk op 30-12-2016
  • Beoordeling: 8.6

    De winkel is dichtbij en níet veel duurder dan andere grote zaken en de service dichtbij huis.
    Geschreven door Klant Buren uit nijkerk op 28-12-2016
  • Beoordeling: 8.5

    geen commentaar
    Geschreven door Klant uit bunschoten-spakenburg op 24-12-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Wij zijn zeer blij met Expert, ervaren en altijd in voor een gezellig praatje, worden goed en fijn geholpen.
    Geschreven door Klant De Meijer. uit nijkerk op 23-12-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Prima winkel waar je als klant geholpen wordt zoals je dat mag verwachten, vriendelijk, behulpzaam,deskundig en een goede service dit alles tegen een goede prijs.
    Geschreven door Klant As uit nijkerkerveen op 22-12-2016
  • Beoordeling: 6.4

    Apparaat bevalt goed.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 20-12-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Prima ervaringen.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 16-12-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Vriendelijke personeel.Goede advies bij de aankoop van mijn koffie machiene.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 14-12-2016