Navigatie

Beoordelingen Expert Nijkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Bruinhorst 9.2

weinig aan toe te voegen goede service goede winkel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (379)

  • Beoordeling: 9.2

    weinig aan toe te voegen goede service goede winkel
    Geschreven door Klant Bruinhorst uit putten op 08-02-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Wij waren op zoek naar een wasmachine en droger. Op eerlijke en vriendelijke manier werden wij geadviseerd om uiteindelijk tot de juiste keuze te komen die voor ons gezin belangrijk is. De levering kon ook binnen 2 dagen. Dat is natuurlijk super. Enige minpuntje is dat wij extra moesten betalen aan de monteur om een deur rechts draaiend te maken, terwijl dat een vrij simpele handeling was. Ik vind dat dit service behoort te zijn bij aanschaf van 2 machines.
    Geschreven door Klant Ramshorst uit nijkerk. op 07-02-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Goede voorlichting, scherpe prijs en prima service.
    Geschreven door Klant Nieboer uit nijkerk. op 29-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    zoals altijd keurige levering, vakkundige en vriendelijke monteur, een topzaak!
    Geschreven door Klant Brouwer uit nijkerkerveen. op 26-01-2018
  • Beoordeling: 9.3

    een zaak waar persoonlijke service voorop staat.Klantvriendelijk en snelle afhandeling van aankopen.
    Geschreven door Klant Van Luijk. uit nijkerk. op 24-01-2018
  • Beoordeling: 8.4

    we zijn zeer positief!!
    Geschreven door Klant uit zwartebroek op 24-01-2018
  • Beoordeling: 8.4

    ik beveel Expert aan vanwege de deskundigheid van de medewerkers.
    Geschreven door Klant uit hoevelaken. op 24-01-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Top
    Geschreven door Klant uit bunschoten-spakenburg op 19-01-2018
  • Beoordeling: 7.4

    neen
    Geschreven door Klant Blokhuis uit nijkerk op 17-01-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Uitstekende service, vakwerk, goede producten!
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 12-01-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Mijn ervaring is dat (een link naar) specifieke technische informatie niet altijd beschikbaar is. Hiervoor is het noodzakelijk om andere websites te bezoeken.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 10-01-2018
  • Beoordeling: 9.2

    uitstekende service en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 07-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    In ieder opzicht een topwinkel met uitstekend personeel
    Geschreven door Klant Kreupeling. uit nijkerk. op 06-01-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer goede uitleg over de diverse mogelijkheden. Ze nemen goed de tijd en geven je ruim de tijd om een goede keuze te maken, ook bij het zelf meenemen en instaleren krijg je goede en duidelijke uitleg.
    Geschreven door Klant Boute uit nijkerk op 05-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is geen dozenschuiver - uitstekend advise en service, inclusief thuis leveren & installeren. Klasse!
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Geweldige service. ...TOP
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 05-01-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Ik ben al jarenlang een heel tevreden klant. Goede service.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 19-12-2017
  • Beoordeling: 9.9

    kan iedereen adviseren om bij Expert te gaan shoppen!!
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 18-12-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Vriendelijk geholpen, goed met ons meegedacht wat het beste bij ons paste.
    Geschreven door Klant Brandwijk uit amersfoort op 16-12-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Uitstekende uitleg van het product levering en aansluiting, alsmede de uitleg hoe het allemaal werkt.
    Geschreven door Klant Helder uit zeewolde. op 15-12-2017
  • Beoordeling: 6.6

    Producten over het algemeen goed en bieden service garantie en of reparatie. Kijk vaak wel eerst bij expert of ze het gewenste product hebben tegen redelijke prijs in service dicht bij huis voordat ik iets online of bij een grote winkelketen in de grote stad iets koop.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 15-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundige medewerkers, snelle levering van de laptop incl. installatie.
    Geschreven door Klant Hoveniersbedrijf Bouwbulderweg uit nijkerk. op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Bij Expert altijd prettig en snel geholpen.Vriendelijk personeel en in de winkel een ruim assortiment.
    Geschreven door Klant De Meijer. uit nijkerk op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Wij zijn bij Expert prima geholpen, men nam alle tijd voor ons. De aangekochte producten werden op het afgesproken tijdstip geleverd en deskundig geïnstalleerd. Zeer prettig.
    Geschreven door Klant Griffioen uit woudenberg op 14-12-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Deskundige winkel
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.1

    ik ben uitstekend geholpen bij de aankoop van het SONOS systeem
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 12-12-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Vriendelijke mensen en gaan voorzichtig te werk om beschadigingen te voorkomen
    Geschreven door Klant uit bunschoten op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Fijne winkel. Goede service.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 27-11-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Goede sevice
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 15-11-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Duidelijke uitleg over het product en de mogelijkheden. Hier heb je echt het gevoel dat je als klant behandeld wordt op een persoonlijke manier.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 13-11-2017