Navigatie

Beoordelingen Expert Nijkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.0

De medewerkers van Expert Nijkerk zijn klantvriendelijk, nemen de moeite om mee te denken en werken bij werkzaamheden aan huis zijn ze keurig. Voor mij geen internet maar de service van de mensen van Expert Nijkerk.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (434)

  • Beoordeling: 9.0

    De medewerkers van Expert Nijkerk zijn klantvriendelijk, nemen de moeite om mee te denken en werken bij werkzaamheden aan huis zijn ze keurig. Voor mij geen internet maar de service van de mensen van Expert Nijkerk.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 06-07-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Klantvriendelijk, deskundig, je kan altid terug voor vragen over je aangekochte product.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 03-07-2018
  • Beoordeling: 7.5

    ga Expert in Nijkerk, daar leveren zij vakwerk
    Geschreven door Klant Brons uit hoevelaken. op 11-06-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Je kijkt op het Internet in de folder van Expert; je zoekt het gewenste product op; je belt naar Expert Nijkerk en als het niet op voorraad aanwezig is, hebben ze het de volgende dag in huis en je wordt geholpen daar vriendelijke vakbekwame mensen.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 04-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldig bedrijf, perfect in nakomen afspraken, bezorgen, uitleg produkten, super bedrijf!! Een dikke 10!!!👍
    Geschreven door Klant Boers uit nijkerk op 04-06-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Prima winkel en bezorging. Vriendelijk en deskundig personeel in Nijkerk
    Geschreven door Klant Van Breda uit nijkerk. op 09-05-2018
  • Beoordeling: 8.7

    geen
    Geschreven door Klant uit zeewolde. op 11-04-2018
  • Beoordeling: 9.5

    goede prijs/kwaliteit, goede service, prima advies: deskundige medewerkers die met je meedenken
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 04-04-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Goed advies en ze nemen bij Expert de tijd voor de klant. Dit mis je bij een webwinkel, waar het product vaak iets goedkoper is maar de beleving mag ook zijn prijs hebben.
    Geschreven door Klant Koelewijn uit nijkerk op 04-04-2018
  • Beoordeling: 7.8

    xxxxxxx
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 01-04-2018
  • Beoordeling: 7.6

    prijs, leveringswijze en garantie en service in balans
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 30-03-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Nijkerk, fijne mensen die er werken waar ik graag zaken mee doe.
    Geschreven door Klant Wander uit nijkerkerveen. op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Grote voordeel ten opzichte van kopen via internet is dat er mensen tegenover je staan die deskundig, klant,- en servicegericht zijn en meedenken waardoor je met grote glimlach op je gezicht de winkel weer verlaat. Hiervoor betaal je echt niet veel meer dan op het internet en je krijgt er ook nog eens een stuk aftersales voor als het nodig is. Daarnaast ben ik wel van zien, voelen en ruiken en zo. Dat lukt in een winkel echt veel beter dan achter je computer, tablet of telefoon ;-)
    Geschreven door Klant Koopmans Coating uit nijkerk op 21-03-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Expert prima bedrijf , vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit leusden op 14-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service en vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Petter uit hoevelaken. op 14-03-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Door de goede service ne het deskundig advies een tevreden Expert-klant
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 14-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is terecht een expert
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 07-03-2018
  • Beoordeling: 9.1

    We zijn altijd goed geholpen. Ook toen onze tv ermee stopte, kwam de monteur langs. Kon het ook niet vinden. Kwam later terug met een tv in bruikleen en nam onze tv mee om te repareren.
    Geschreven door Klant Hillebrand uit nijkerk. op 07-03-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Expert is prima.
    Geschreven door Klant Baljet uit nijkerk op 05-03-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Expert gaf goeie en snelle service en zijn er eventuele problemen dat reageren ze daar goed op.
    Geschreven door Klant Gezondheidscentrum Corlaer uit nijkerk op 02-03-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Expert is misschien niet de goedkoopste maar zeker wel de beste met de beste service
    Geschreven door Klant uit hoevelaken. op 01-03-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Bouw-petersen. uit nijkerk. op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.3

    vriendelijk personeel en goede ondersteuning bij vragen en goede serves
    Geschreven door Klant uit hoevelaken op 19-02-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service. Vriendelijk.
    Geschreven door Klant Flos uit nijkerk. op 16-02-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Prima service
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 08-02-2018
  • Beoordeling: 9.2

    weinig aan toe te voegen goede service goede winkel
    Geschreven door Klant Bruinhorst uit putten op 08-02-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Wij waren op zoek naar een wasmachine en droger. Op eerlijke en vriendelijke manier werden wij geadviseerd om uiteindelijk tot de juiste keuze te komen die voor ons gezin belangrijk is. De levering kon ook binnen 2 dagen. Dat is natuurlijk super. Enige minpuntje is dat wij extra moesten betalen aan de monteur om een deur rechts draaiend te maken, terwijl dat een vrij simpele handeling was. Ik vind dat dit service behoort te zijn bij aanschaf van 2 machines.
    Geschreven door Klant Ramshorst uit nijkerk. op 07-02-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Goede voorlichting, scherpe prijs en prima service.
    Geschreven door Klant Nieboer uit nijkerk. op 29-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    zoals altijd keurige levering, vakkundige en vriendelijke monteur, een topzaak!
    Geschreven door Klant Brouwer uit nijkerkerveen. op 26-01-2018
  • Beoordeling: 9.3

    een zaak waar persoonlijke service voorop staat.Klantvriendelijk en snelle afhandeling van aankopen.
    Geschreven door Klant Van Luijk. uit nijkerk. op 24-01-2018