Navigatie

Beoordelingen Expert Nijkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.4

Uitstekende service ben er al jaren klant.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (379)

  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekende service ben er al jaren klant.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.2

    fijne winkel, enthousiaste deskundige medewerkers, afspraken worden nagekomen
    Geschreven door Klant Zwartepoorte uit nijkerk. op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Wij hadden een reparatie wat buiten de garantie viel maar toch ook weer te snel voor dit product stuk ging dit door Jan netjes opgelost werd en wij met een geringe bij betaling een nieuwe kregen .
    Geschreven door Klant Schipper uit putten. op 13-11-2017
  • Beoordeling: 7.3

    n.v.t
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 13-11-2017
  • Beoordeling: 7.2

    Prima service
    Geschreven door Klant Van den Enden uit amersfoort op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Ik houd niet van deze activiteiten. Ik kom bij expert en vind het prima, maar u moet me niet meer lastig vallen met invullingen dank u wel
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 07-11-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Wij hebben een wasmachine en een stofzuiger laten bezorgen door Expert. De gedane afspraken zijn ze helemaal nagekomen!
    Geschreven door Dhr Nijhof. uit hoevelaken. op 17-10-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service en goede apparaten/artikelen. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
    Geschreven door Dhr Fenger uit nijkerk. op 17-10-2017
  • Beoordeling: 6.9

    Goede behandeling en deskundigheid door peroneel.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 17-10-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Geweldige service , Expert, een aanrader????
    Geschreven door Klant Tromp uit bunschoten-spakenburg op 10-10-2017
  • Beoordeling: 8.0

    !!!!!!
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 04-10-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Goede prijs en kwaliteits verhouding.
    Geschreven door Dhr Esschert uit nijkerk. op 03-10-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Prima geholpen en goede prijs/ kwaliteitsverhouding.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 03-10-2017
  • Beoordeling: 8.5

    U kan in deze winkel zeer vertrouwd kopen.
    Geschreven door Dhr Van Beek uit nijkerk. op 01-10-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Als u oprecht geadviseerd wil worden met een geweldige servicedienst paraat bent u hier op het juiste adres.
    Geschreven door Klant Schoonderbeek uit achterveld op 26-09-2017
  • Beoordeling: 7.2

    Onze wasmachine zou tussen 14.00-17.00 uur bezorgd worden maar we werden om 17.15 uur gebeld dat dit tussen 18.00-18.30 uur zou worden. Beetje jammer maar het werd goed gemaakt doordat de bezorger heeft geholpen om de wasmachine naar de zolder te brengen, fijn!
    Geschreven door Dhr Bokhorst uit nijkerk. op 26-09-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Een winkel met een groot assortiment hoogwaardige artikelen, en vriendelijke medewerkers die alle tijd nemen voor de klant.
    Geschreven door Klant Van As uit nijkerkerveen. op 19-09-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Je wordt goed geholpen en krijgt goed advies
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 12-09-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Voldoet aan de verwachting .
    Geschreven door Klant uit zeewolde. op 10-09-2017
  • Beoordeling: 6.9

    Geef goed advies, maar probeer niet een zo duur mogelijk product te verkopen? Een goedkoper product kan ook goed zijn , laat de koper vrij om zelf te bepalen of het wel betaalbaar blijft.
    Geschreven door Klant Berg uit putten op 06-09-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Een review: daar begin ik niet aan.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 22-08-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Kundige, vriendelijke, meedenkende medewerkers.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 16-08-2017
  • Beoordeling: 7.2

    vaatwasser uitstekend prima geholpen
    Geschreven door Klant Henkes uit nijkerk op 15-08-2017
  • Beoordeling: 8.0

    -
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 10-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Nijkerk: goede prijs, goede producten, excellente service.
    Geschreven door Klant Buitink. uit nijkerk op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Goed service en reparatie prijs vooraf goed gevoel bij ??
    Geschreven door Klant Vliet uit nijkerk. op 09-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert zeer deskundig en empatisch personeel welk de tijd voor je neemt. Waar nodig thuis met kennis van zaken de technische voorzieningen aanlegt. Prijzen zijn goed te noemen. Kom daar maar eens om rechtstreekse website verkopers.
    Geschreven door Klant Ruesink uit nijkerkerveen. op 09-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Onwijs goed geholpen bij de vestiging in Nijkerk, erg goed geholpen met meedenken maar niet opdringerig. Hij liet de keuze echt bij ons maar wel met advies en antwoorden op onze vragen. Alles is al geleverd maar ze komen nog een keer terug om alles aan te sluiten en checken zodra de tv en internet aansluiting er is. Iets wat ze niet hoeven te doen dus dikke pluspunten!
    Geschreven door Klant Kleijer uit nijkerk. op 19-07-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Je krijgt goed advies en de service is prima
    Geschreven door Klant De Boer uit nijkerk. op 06-07-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Nijkerk is een prettige zaak met vriendelijke en deskundige medewerkers die hun toezeggingen nakomen.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 05-07-2017