Navigatie

Beoordelingen Expert Nijkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van de Kamphuijs. 10.0

Goede en vriendelijke service. Hier wordt je nog gewoon ouderwets geholpen. Kost wat meer dan via Internet bestellen, maar dat verdiend zich ruimschoots terug!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (379)

  • Beoordeling: 10.0

    Goede en vriendelijke service. Hier wordt je nog gewoon ouderwets geholpen. Kost wat meer dan via Internet bestellen, maar dat verdiend zich ruimschoots terug!
    Geschreven door Klant Van de Kamphuijs. uit nijkerk. op 14-12-2016
  • Beoordeling: 5.4

    Je kunt beter doorlopen naar een andere witgoed zaak
    Geschreven door Klant Eyk. uit nijkerk. op 11-12-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Uitstekende zaak, keurig en prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 09-12-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Snelle levering, afspraak op tijd, goede uitleg van het produkt
    Geschreven door Klant Bouw-petersen. uit nijkerk. op 07-12-2016
  • Beoordeling: 6.5

    Bestelling niet bezorgd op afgesproken datum. Wel heeft verkoper netjes gebeld om door te geven dat hij het ook nog niet had ontvangen.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 07-12-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Prima werk geleverd en zeer netjes geholpen. Meerdere opties besproken en geen opdringerige verkoop.
    Geschreven door Klant 0 uit nijkerk. op 01-12-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Goed geholpen goede product
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 01-12-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Wederom fijn geholpen bij de Expert in Nijkerk. Je krijgt er goede voorlichting en advies.
    Geschreven door Klant uit nijkerkerveen. op 01-12-2016
  • Beoordeling: 6.0

    Snel geholpen (haast te snel) want onze wens was niet uitvoerbaar, bleek achteraf. Theo de Vries
    Geschreven door Klant Vries uit nijkerk. op 24-11-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Mooie winkel en goede service
    Geschreven door Dhr Van Dijkhuizen uit nijkerk op 22-11-2016
  • Beoordeling: 10.0

    geen
    Geschreven door Klant uit bunschoten-spakenburg op 16-11-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Sedert vele jaren zijn wij klant bij Expert. DE service is uniek en kan in feite niet verder verbeterd worden. Kan een ieder Expert Nijkerk aanraden
    Geschreven door Klant Kreupeling. uit nijkerk. op 15-11-2016
  • Beoordeling: 8.3

    De wasmachine doet wat deze moet doen en maakt daarbij geen overdreven geluid.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 10-11-2016
  • Beoordeling: 3.4

    Ze komen de leverafspraak niet na
    Geschreven door Klant uit bunschoten-spakenburg op 08-11-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Wij zijn zeer goed geholpen door Expert Nijkerk bij de aankoop van een wasmachine. Compleet verhaal.
    Geschreven door Klant uit amersfoort (vathorst) op 03-11-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Ben ik niet zo goed in
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 03-11-2016
  • Beoordeling: 7.7

    De klant staat in het middelpunt en er is de juiste aandacht voor hem.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 02-11-2016
  • Beoordeling: 7.6

    aanbeveling bij anderen, zeer zeker.
    Geschreven door Klant Veer. uit nijkerk. op 02-11-2016
  • Beoordeling: 9.4

    goede prijs/kwaliteit, goede garantie, betrouwbaar, goed advies, duidelijke toelichting en uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 01-11-2016
  • Beoordeling: 8.0

    We zijn zeer tevreden en zullen zeker in de toekomst als we wat nieuws willen zeker terug komen
    Geschreven door Klant Brug uit nijkerk op 01-11-2016
  • Beoordeling: 6.7

    Goede prijs kwaliteit verhouding maar beperkt in product keuze
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 31-10-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Bij Expert Nijkerk: top service.
    Geschreven door Klant Luijer uit hoevelaken op 31-10-2016
  • Beoordeling: 9.2

    goeden service aandacht vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Willigenburg uit nijkerk. op 31-10-2016
  • Beoordeling: 8.5

    9
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 20-10-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Duidelijke website met interessante aanbiedingen. Niets mis mee.
    Geschreven door Klant Geuchies uit bunschoten-spakenburg op 18-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Erg goed geholpen. Deze mensen geven een goed advies en nemen de tijd voor je als klant. Ben tot nu toe erg tevreden over alle apparaten die ik bij jullie heb gekocht.
    Geschreven door Klant Vermaat uit nijkerk op 18-10-2016
  • Beoordeling: 9.0

    prima website ,
    Geschreven door Klant Dijkhuizen uit nijkerk op 17-10-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Nvt
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 21-09-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Goed geholpen Niet opgedrongen advies Goede kennis van de artikelen
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 21-09-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Na het faillissement van Scheer en Foppen, met mij kapotte laptop naar de Expert in Nijkerk. Snel en goed geholpen voor een nette prijs.
    Geschreven door Klant uit putten. op 14-09-2016