Navigatie

Beoordelingen Expert Nijkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

Ik heb de website niet bekeken. Wij gaan in principe gewoon naar de Expert.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (434)

  • Beoordeling: 7.3

    Ik heb de website niet bekeken. Wij gaan in principe gewoon naar de Expert.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 10-06-2017
  • Beoordeling: 8.0

    n.v.t. Ik betaal als klant voor het product en de dienstverlening: ik voel mij niet geroepen om reclame te maken en geef ook geen toestemming om mijn naam of mijn reactie naar u toe in welke vorm dan ook openbaar te maken.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 08-06-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Prettig bedrijf met vakbekwame medewerkers. Het gaat niet om de artikelen die je ook bij andere bedrijven kunt kopen maar vooral om advies en meedenken
    Geschreven door Klant Engel. uit lelystad op 08-06-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Expert bedankt voor de service die jullie hebben geleverd betreffende mijn defecte Harman Kardon receiver . Jullie hebben het voor elkaar gekregen, dat ik voor een sterk gereduceerde prijs een nieuwe receiver mocht ontvangen.
    Geschreven door Klant Schaik. uit nijkerk. op 01-06-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Ik vind het fijn om in m\'n eigen woonplaats een goede zaak met kwaliteitsproducten en vriendelijke medewerkers te hebben en deskundig advies te krijgen. Elke keer als ik kom ervaar ik bovenstaande.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 31-05-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Misschien later.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 29-05-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Voor ons is Expert Nijkerk een uitstekende winkel. Goede service , goede adviezen. Kwaliteit en vakmanschap.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 18-05-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.
    Geschreven door Klant Van de Pol uit nijkerk op 17-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    De adviezen en afspraken zijn helemaal nagekomen. We zijn content en bevelen Expert Nijkerk zeker bij een ieder aan. Een tevreden klant
    Geschreven door Klant Rijs. uit nijkerk. op 04-05-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Nijkerk is TOP!! Uitstekende service en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Houweling. uit nijkerk. op 03-05-2017
  • Beoordeling: 7.9

    zowel telefonisch contact en uitleg is goed.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 03-05-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Expert Nijkerk geeft uitstekende voorlichting, service ben tevreden
    Geschreven door Klant Duuren. uit nijkerk. op 03-05-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Prima.
    Geschreven door Klant Nijzink uit nijkerk op 02-05-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijk, snel en deskundig geholpen. Goed advies over andere mogelijkheden.
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 02-05-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Zeer goede service en levering op afgesproken moment.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 19-04-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Alles oké
    Geschreven door Klant uit putten. op 24-03-2017
  • Beoordeling: 6.3

    Prima winkel en betrouwbaar! Klantvriendelijk en meedenkend!
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 22-03-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Goede persoonlijke service en advies!!
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 17-03-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Veelzijdig aanbod en als zij het niet in voorraad hebben dan is het er binnen een paar dagen.
    Geschreven door Klant Adams. uit nijkerk. op 02-03-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Betrouwbaar, zeer klantvriendelijk en goede service.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 02-03-2017
  • Beoordeling: 7.3

    SNELLE LE.VERING EN GOED PRODUKT EN HEEL GOEDKOOP.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 01-03-2017
  • Beoordeling: 9.0

    wordt hier altijd top geholpen
    Geschreven door Klant Kas. uit nijkerk. op 23-02-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Prettige winkel om een aankoop te doen. De deskundigheid is goed en het personeel denkt met je mee.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 23-02-2017
  • Beoordeling: 7.8

    uitstekende service
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 22-02-2017
  • Beoordeling: 10.0

    een winkel waar je klant bent ,je aandacht krijgt en waar je geholpen wordt bij de dingen die je soms niet kunt of weet.Ik ben super tevreden Elly
    Geschreven door Klant Milligen uit nijkerk. op 10-02-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Een prettige winkel, waar je goed advies krijgt. Installeren van een tv wordt prima uitgevoerd.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 09-02-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Nijkerk is een top winkel in de stad Nijkerk waar we zuinig op mogen zijn. klantvriendelijk en eerlijke behandeling. Service is super goed geregeld. In 1 woord, ga naar Expert voor het aanschaffen van wit- of bruingoed. Ik ga er zeker weer heen!
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 02-02-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Deskundig, vriendelijk en behulpzaam personeel, die naar je luisterend en je goed adviseerd. Fijne service en mogelijkheden die expert biedt. Wederom weer erg tevreden met de service en mijn aankoop.
    Geschreven door Klant Bink uit nijkerk op 01-02-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Mooie sony televisie gekocht aan laten sluiten door monteur goede service en netjes geinstaleerd en uitleg door mhr uit de winkel in nijkerk
    Geschreven door Klant Kornet uit bunschoten-spakenburg op 01-02-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Prima winkel met een goede prijs/kwaliteit verhouding waar vooral de service hoog staat aangeschreven.
    Geschreven door Klant Ouden uit nijkerk. op 30-01-2017