Navigatie

Beoordelingen Expert Pijnacker

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Pijnacker die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Pijnacker. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Prima bedrijf!! Een aanrader!!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (218)

  • Beoordeling: 10.0

    Prima bedrijf!! Een aanrader!!
    Geschreven door Klant uit delft op 16-03-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Doen !!!!
    Geschreven door Klant uit den-haag op 16-03-2017
  • Beoordeling: 10.0

    snelle levering goede service toppie
    Geschreven door Klant Boon uit delft op 08-03-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Heb een koffiezet apparaat gekocht van AEG KF7900 zit een timer op en geeft een piep als die klaar is . Zit in een thermoskan en blijft 2 uur warm en nog steeds lekker. echt een aan rader
    Geschreven door Klant Burg uit pijnacker op 02-03-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Prima geholpen, nette verkopers die kijken wat handig is op onze leeftijd. Goed advies.
    Geschreven door Klant Kalken uit zoetermeer op 02-03-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Geen
    Geschreven door Klant uit delft op 25-02-2017
  • Beoordeling: 8.2

    voldoende keus voor chinese fondue apparaten optie \'s avonds thuisbezorgen is niet mogelijk
    Geschreven door Klant uit delft op 23-02-2017
  • Beoordeling: 9.4

    De klanten worden zeer deskundig geholpen. Er wordt goed mee gedacht wat de wensen van de klant
    Geschreven door Klant Lemmers uit pijnacker op 22-02-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Ik heb het apparaat pas enkele dagen dus ik kan slechts een eerste indruk geven. Die eerste indruk is positief. Het apparaat is gemakkelijk te bedienen en functioneert naar wens. Kortom: Een aanrader.
    Geschreven door Klant uit wassenaar op 16-02-2017
  • Beoordeling: 7.8

    vorige week een telefoon besteld,de volgende dag kon ik het toestel al afhalen. De Doro Primo 366 werkt perfect door het grote display goed áf te lezen. Een aanrader dus.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 16-02-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Mijn moeder was zeer tevreden over de bezorging en gereed maken van de koelkast.
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 16-02-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Ben naar de winkel in Pijnacker geweest om een nieuwe laptop te kopen maar helaas niet meer op voorraad. Was wel snel geregeld, na een paar dagen was het artikel in de winkel om af te halen, prima.
    Geschreven door Klant uit nootdorp op 15-02-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Super service en zeer deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 15-02-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Goede website. Bij problemen met de geleverde spullen goede service.
    Geschreven door Klant uit voorburg op 14-02-2017
  • Beoordeling: 8.6

    we werden keurig ontvangen en geholpen. de uitleg van mogelijkheden service en installatie was helder. de installatie keurig en goed geregeld. alles was netjes en schoon na de installatie.oude materialen afgevoerd.een aanrader.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 04-02-2017
  • Beoordeling: 8.4

    woensdag wasmachine besteld, zaterdagmiddag bezorgt en aangesloten en geprogrammeerd. Prima service
    Geschreven door Klant uit voorburg op 01-02-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Voldoet volledig aan de verwachting.
    Geschreven door Klant Struijk uit delft op 01-02-2017
  • Beoordeling: 8.2

    prijs kwaliteit goed aanbiedingen uitstekend
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 01-02-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Goed technisch vergelijking met +en- tussen verschillende typen en merken TV \'s gekregen en geen wollig verkoopverhaal .
    Geschreven door Klant Koning uit pijnacker op 27-01-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service en deskundigheid van producten
    Geschreven door Klant Montanari uit nootdorp op 22-01-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Geweldige services, vriendelijk en vakbekwame mensen die je goed helpen bij het maken van je keuzes. Prijs, mits aanbieding, zeer goed.
    Geschreven door Klant Wagner uit den haag op 17-01-2017
  • Beoordeling: 1.0

    Very poor service, item did not arrive after a full week of waiting. Called asking about status of package, was promised a callback, never received, had to call and request a refund.
    Geschreven door Klant uit delft op 17-01-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Expert heeft mij bij de aankoop van een nieuwe tv prima geadviseerd. Het fijne is dat je wordt geholpen door deskundig personeel. Je kunt ook altijd terecht voor je eventuele vragen. Aanbevolen!
    Geschreven door Klant Hoek uit pijnacker op 12-01-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Begin januari een nieuwe vaatwasser gekocht bij expert in pijnacker. En de zelfde dag nog in huis ...dat noem ik topservice
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 12-01-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Ik heb er verder nog geen ervaring mee is nog weinig gebruikt.
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 11-01-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Voor ons is expert de expert! Onze eerste keus voor de aanschaf van witgoed en electronica of accessoires
    Geschreven door Klant uit delfgauw op 06-01-2017
  • Beoordeling: 7.9

    -
    Geschreven door Klant uit delft op 30-12-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service
    Geschreven door Klant Kock uit zoetermeer op 28-12-2016
  • Beoordeling: 6.2

    Ik heb al een slechte review geschreven.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 23-12-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Verkoper heeft goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe vaatwasser. Inbouw service was prima. Al met al tevreden.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 22-12-2016