Navigatie

Beoordelingen Expert Pijnacker

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Pijnacker die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Pijnacker. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.9

Top medewerkers snelle service en levering en zeer eerlijk

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (218)

  • Beoordeling: 9.9

    Top medewerkers snelle service en levering en zeer eerlijk
    Geschreven door Klant uit delfgauw op 22-11-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel, vriendelijk en behulpzame medewerkers, concurrerende prijzen, goede service die wordt nagekomen.
    Geschreven door Klant Van Driel uit pijnacker op 19-11-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Prima winkel maar geen extra service, een apparaat nodig kijk dan wat verder dan alleen Expert.
    Geschreven door Klant Kievit uit nootdorp op 13-11-2017
  • Beoordeling: 6.6

    Advies zou beter kunnen
    Geschreven door Klant Jonkman uit pijnacker op 17-10-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekende service van Expert Pijnacker. Een jaar geleden koelcombinatie, wasdroger en vaatwasser gekocht na een slechte service ervaring bij de concurrent in Pijnacker waar wij voorheen altijd onze aankopen deden, Expert heeft alles binnen een paar dagen geplaatst, de service was uitmuntend en daarom ook voor verdere aankopen, zoals vorige week een nieuw scheerapparaat naar Expert gegaan, was niet op voorraad in Pijnacker, is besteld en was de volgende dag gearriveerd, kreeg keurig een sms bericht dat de bestelling binnen was. Ga zo door Expert Pijnacker, onze volgende aankoop weer bij jullie.
    Geschreven door Dhr De Bruin uit pijnacker op 13-10-2017
  • Beoordeling: 7.2

    nee
    Geschreven door Klant uit nootdorp op 11-10-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Fijn geholpen . Hebben goede producten kennis . Attenderen je op kortingen . Erg behulpzaam
    Geschreven door Dhr Smit uit pijnacker op 05-10-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Ja beste mensen, het is allemaal een paar tientjes duurder, maar een welgemeend goed advies, een goed verkoop gesprek zonder pushen, een prima advies voor jouw situatie, en een feilloze aflevering mag van ons probleemloos wat meer kosten, en is er wat dan krijg je SERVICE, wat zegt U? SERVICE ,als je niet weet wat dat is ben je misschien wel gek en koop je ergens anders. Wij zijn er blij mee , en als we wat nodig hebben zoeken we het niet eens meer digitaal op. We weten dat het duurder is , maar een topadvies van een mens, en goede technische ondersteuning laat ons dit zo doen. punt
    Geschreven door Dhr Van Rij uit leiden op 03-10-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Strijkijzer Philips gekocht via website. Ik werd gebeld dat betreffende uitvoering lang op zich kon laten wachten, dus andere uitgezocht. Vreemd alleen dat de website de wachttijd niet aangaf. Medewerker Expert heeft het prima opgelost!
    Geschreven door Klant Kalken uit zoetermeer op 12-09-2017
  • Beoordeling: 7.4

    een aankoop doen is een kwestie van diverse winkels bekijken en vervolgens in gesprek gaan, en goede afspraken maken en de verkoper erop aan spreken als het niet gaat zoals besproken is..
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 06-09-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Prima service en een goede prijs kwaliteit verhouding !
    Geschreven door Klant Eggermont uit pijnacker op 06-09-2017
  • Beoordeling: 9.1

    De website van expert is een mooie overzichtelijke winkel. Alles kan je er zien en kopen. Uitstekend.
    Geschreven door Klant Korevaar uit \'s-gravenhage op 05-09-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Mooie aanbieding, snel besteld en nog sneller geleverd !
    Geschreven door Klant Zitter uit zoetermeer op 29-08-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Prettig geholpen, deskundig en eerlijk advies.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 27-08-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Top winkel. Correcte en kundige mensen die je het juiste advies geven.
    Geschreven door Klant uit nootdorp op 23-08-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Mooie koelkast voor een goede prijs.
    Geschreven door Klant uit nootdorp op 22-08-2017
  • Beoordeling: 7.0

    kijk zelf wat het apparaat wel/niet kan en vertrouw niet op de verkoper
    Geschreven door Klant uit reeuwijk op 27-07-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Kan niet 1minpunt opnoemen .Chapeau.
    Geschreven door Klant uit leidschendam op 19-07-2017
  • Beoordeling: 7.3

    We waren op zoek naar een nieuwe vaatwasser. Gezocht naar specifiek model (als best getest, etc) met een bepaald budget. Gegoogled en toen bleek dat een duur model scherp was afgeprijsd bij expert tot net iets over ons budget.
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.3

    expert is een prettige zaak die doen wat ze beloven
    Geschreven door Klant Riep uit \'s-gravenhage op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Top geholpen en goede servies
    Geschreven door Klant Devilee uit delfgauw op 23-06-2017
  • Beoordeling: 6.4

    Slechte service. 4 weken lang gewacht op een oplossing. Van het kastje naar de muur gestuurd. Na tientallen telefoontjes hebben zij met veel tegenzin het oude wasdroger ingeruild voor een betere type. Hiervoor moesten wij wel ?250 extra betalen, Elders kosten het product ?50 goedkoper. Ik zal nooit meer iets kopen bij Expert.
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 22-06-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Prima info en service bij de aankoop van onze wasmachine en droger!
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 14-06-2017
  • Beoordeling: 7.8

    We zijn heel goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 05-06-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Deskundige voorlichting en montage. Afspraken worden feilloos nagekomen.
    Geschreven door Klant Dongen uit delfgauw op 16-05-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende ,vriendelijke en professionele hulp gehad
    Geschreven door Klant Adam uit nootdorp op 11-05-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service
    Geschreven door Klant Leeuwen uit pijnacker op 20-04-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Fijn om zo\'n winkel in de buurt te hebben. Ze geven goed advies en zijn flexibel.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 20-04-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Goed en snel geholpen.
    Geschreven door Klant uit delft op 19-04-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Pijnacker: Prettige, open sfeer. Voorkomend, meedenkend en goed adviserend.
    Geschreven door Klant Verburg uit pijnacker op 06-04-2017