Navigatie

Beoordelingen Expert Veldhoven

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Veldhoven die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Veldhoven. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Vriendelijk personeel en goede productkennis

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (434)

  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijk personeel en goede productkennis
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 27-06-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Goed advies is mijn motto
    Geschreven door Klant uit riethoven op 21-06-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant uit eersel op 20-06-2022
  • Beoordeling: 9.6

    In het nieuwe huis wat ik gekocht heb zat geen vriezer en omdat ik de maten pas exact wist op het moment dat ik de sleutel kreeg had ik met enige spoed een vriezer nodig. Hierbij ben ik uitstekend geholpen door Han die alles heeft opgemeten en uiteindelijk ook heeft geplaatst binnen zeer korte tijd.
    Geschreven door Klant Albarda uit best op 20-06-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Persoonlijk. deskundig, begripvol
    Geschreven door Klant Van Lierop uit veldhoven op 16-06-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer deskundig personeel geeft u een eerlijk advies
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 31-05-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Snelle en goede service bij expert Veldhoven
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 30-05-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Goed, deskundig en vriendelijk personeel. Uitstraling van de winkel is perfect en niet te vergeten uitstekende service.
    Geschreven door Klant Wilting uit veldhoven op 25-05-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Goede winkel; als je iets wilt weten dan wordt je geholpen.
    Geschreven door Klant De Hamer uit eindhoven op 05-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Persoonlijke benadering èn koop lokaal!!
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 04-05-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Prima zaak voor goede producten!
    Geschreven door Klant Huffenreuter uit veldhoven op 30-04-2022
  • Beoordeling: 8.4

    gewoon prima
    Geschreven door Klant Van den Heuvel uit veldhoven op 25-04-2022
  • Beoordeling: 9.8

    behulpzaam in de winkel , aflevering aan huis , vriendelijke nette bezorger .
    Geschreven door Klant Hakkens uit veldhoven op 18-04-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer Goede service
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 16-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    goede kwaliteit en netjes geholpen
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 14-04-2022
  • Beoordeling: 7.6

    zeg wat je wilt, en de wens wordt vervuld.
    Geschreven door Klant Liebregts uit veldhoven op 11-04-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben uitermate tevreden.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 07-04-2022
  • Beoordeling: 8.2

    kan ik aanbevelen
    Geschreven door Klant Van Gelder uit veldhoven op 04-03-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Het is Prettige bij Expert te winkelen goede service
    Geschreven door Klant De Vrijer uit eindhoven op 24-02-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Goed personeel, duidelijk en behulpzaam
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 21-02-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Ga na de winkel.je wordt super geholpen.
    Geschreven door Klant Verweij uit veldhoven op 14-02-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Klantvriendelijk en uitstekende instalatie aan huis.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 03-02-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Ik ben tevreden
    Geschreven door Klant Mooij uit veldhoven op 31-01-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Goed verdien een 8
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 24-01-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben gewoon meer als tevreden en dat al jaren, dus vaste klant.
    Geschreven door Klant uit leende op 24-01-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Nee da doe ik nooit
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 18-01-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goede informatie en hele goede service. Fijn dat het zo ook nog kan!
    Geschreven door Klant Van de Looy uit veldhoven op 13-01-2022
  • Beoordeling: 6.8

    Geen meningnover
    Geschreven door Klant Albers uit veldhoven op 05-01-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer goed en vriendelijk telefonisch geholpen ,in deze bijzonder tijd.
    Geschreven door Klant Van Cronenburg uit veldhoven op 05-01-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Goed geholpen in de winkel Veldhoven goede service bij het plaatsen tenslotte TOP TV
    Geschreven door Klant uit eersel op 03-01-2022